document.write('');

   


Felhasználónév:Kaimana [Üzenet]
Regisztrálva::2010.11.02
Weboldal:http://kaimana9.livejournal.com/
Rólam:

Huszonéves lány vagyok, aki Snarry mániás, és folyamatosan olvassa a HP könyveket. Félig Mardekáros, félig Griffendéles vagyok... mint Harry.


Which Hogwarts house will you be sorted into?Gryffindor - 11
Slytherin - 11
Ravenclaw - 8
Hufflepuff - 7

"Letöröltem mindenemet, mivel úgy éreztem, egyelőre nem állok készen a további publikálásra. Az Álmatlanság csúfos kudarca után írni sem nagyon tudok, akarok, merek. Egyelőre.
Az LJ-men azért mindenem megtalálható, egy barátolás után olvasható is. Töviskapun pedig minden fent is marad.
És minden itt kapott kommentet, kritikát elmentettem, és hálásan őrzöm (60 oldal!). Köszönöm a támogatást!"

Ez volt az előző bemutatkozásom, azóta újra próbálkozom. A történet címe Szívdobogás, köszönöm, ha beleolvastok és mondotok róla pár szót.

Történeteket írta: KaimanaKedvenc történetekKedvenc írók


 

Az oldal tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges. Nem hivatalos honlap, minden jog az eredeti szerzőket és forgalmazókat illeti, nincs anyagi részesedésünk. Az oldalon tilos bármi törvénybeütköző megnyilvánulást közzétenni. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, kritikákban megjelentekért. Ha bárki becsületsértő, személyiségi jogot sértő, törvénytelen tartalommal találkozna, haladéktalanul jelezze az adminisztrátorok vagy a moderátorok felé.