document.write('');

   


Felhasználónév:Elley [Üzenet]
Regisztrálva::2011.03.13
Üdv, Föld, itt Elley saját kis univerzuma jelentkezik!

Lány. Vagyis az vagyok. És vicces is... próbálok lenni. Időnként kibírhatatlanul őrült vagyok, őszinte, makacs, szókimondó és igen, gyakran, mikor mindez összejön, bunkó is. Ez vagyok én - valaki vagy így szeret, vagy nagyon nem bír.
Amik leginkább lekötnek a Merin, azok a Privet Drive kategória bonyodalmas, néha nem happy enddel végződő szerelmi történetei, ezért szándékozok én is ebben a témában feltölteni előbb-utóbb.

Történeteket írta: ElleyKedvenc történetekKedvenc írók 

Az oldal tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges. Nem hivatalos honlap, minden jog az eredeti szerzőket és forgalmazókat illeti, nincs anyagi részesedésünk. Az oldalon tilos bármi törvénybeütköző megnyilvánulást közzétenni. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, kritikákban megjelentekért. Ha bárki becsületsértő, személyiségi jogot sértő, törvénytelen tartalommal találkozna, haladéktalanul jelezze az adminisztrátorok vagy a moderátorok felé.