document.write('');

   


Felhasználónév:goodgirl [Üzenet]
Regisztrálva::2007.12.10
Eredeti név:Zsófi
Weboldal:http://sofiel92.blogspot.com
20 éves, mérnök informatikai tanulmányait folytató, tehát elvileg már nagykorú, írás-és zenefüggő, egyébként minden négynél több lábbal rendelkező állatkától irtózó lányzó lennék hp-rajongással megfertőzve - talán már kevésbé súlyosan, mint régebben.
Az elmúlt időszak leginkább hasztalan vergődéssel telt a szavak rengetegében, mint írssal, de a válságból kilábalva, kezdő lökést kritikák által megkapván nem egyszer próbáltam új életet lehelni mardekáros vállalkozásomba, ami részben sikerült. Hogy miért nem kerültek mégsem fel a fejezetek, annak egyetlen oka az, hogy túl sokat vállaltam egyéb területeken, ezek miatt a szabadidő luxuscikknek számít nálam egy ideje... Ha lesz időm, hogy átnézzem, és feltöltsem az új részeket, folytatni fogom, de egyelőre nem tudom, mikor.
Ujabban akut szájmenéseim blogban, twitteren felváltva vezetem le.

Zene: progresszív metal, death metal, power metal operametal, gothic metal, minden jöhet - kaptam már néhány érdekes tekintetet, mikor rájöttek, valahogy senki sem nézné ki belőlem :D

Történeteket írta: goodgirlKedvenc történetekKedvenc írók
 

Az oldal tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges. Nem hivatalos honlap, minden jog az eredeti szerzőket és forgalmazókat illeti, nincs anyagi részesedésünk. Az oldalon tilos bármi törvénybeütköző megnyilvánulást közzétenni. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, kritikákban megjelentekért. Ha bárki becsületsértő, személyiségi jogot sértő, törvénytelen tartalommal találkozna, haladéktalanul jelezze az adminisztrátorok vagy a moderátorok felé.