document.write('');

   


Felhasználónév:Vivienne Morte [Üzenet]
Regisztrálva::2008.09.17
Eredeti név:Fruzsina
Szia.
Fruzsi vagyok. Meg debreceni. Meg 18.

Fanatikus Sötét Oldal, főleg Voldemort és Bellatrix rajongó vagyok, ezáltal nagy szívfájdalmam a könyvek vége nekem, szerintem nagyon rövid, összecsapott és méltatlan lett, egy ilyen 7 könyvön át ívelő klasszishoz.
Tekergők szerelem van még továbbá, de elég kényes vagyok, mert bár sok ilyen van, nehéz megtalálni a gyöngyszemet. de igyekszem:)
Eléggé maradi vagyok, általában a könyvhűséget szeretem. csak ha nagyon megragad, szeretem az abszurd párosításokat/OOC karaktereket. sajnos régimódi vagyok:/

Csók mindenkinek,
Fruzsi

Történeteket írta: Vivienne MorteKedvenc történetekKedvenc írók


 

Az oldal tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges. Nem hivatalos honlap, minden jog az eredeti szerzőket és forgalmazókat illeti, nincs anyagi részesedésünk. Az oldalon tilos bármi törvénybeütköző megnyilvánulást közzétenni. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, kritikákban megjelentekért. Ha bárki becsületsértő, személyiségi jogot sértő, törvénytelen tartalommal találkozna, haladéktalanul jelezze az adminisztrátorok vagy a moderátorok felé.