document.write('');

   


Felhasználónév:gabiiica [Üzenet]
Regisztrálva::2009.05.04
Eredeti név:Izsák Gabriella
Weboldal:http://gabiiica.blogzona.hu/
Az életfelfogásom leginkább az, hogy "Ne álmodd az életet, éld az álmaidat."
Épp ideje az új bemutatkozásnak. Sok minden változott. Vannak, akiktől eltávolodtam, pedig nem kellett volna, és vannak, akikhez egyre közelebb kerülök. Vannak dolgok, amelyek változtak. Sőt, szinte minden változott.
Alapvetően életvidám vagyok, de mostanság...nem éppen ez jellemző rám. A 2009 úgy tűnik, nem éppen az én évem lesz.
Sokat jelentenek a barátaim. Sok mindent szúrtam már el, és sajnos velük kapcsolatban is, és a helyrehozásuk néha nem is mindig olyan könnyű, mint azt az ember gondolja :)
Edina nagyon hiányzik (L) 10 év azért 10 év. És sajnos nagyon keveset lehetünk együtt, kevesebbet beszélünk, sokkalta, mint ahogy azt én szeretném. Messze van... :(
10 évig mindig mindenben egymás mellett álltunk, az első látásra megszerettük egymást, ahogy beléptem az ovi kapuján a középső csoportba.
De sajnos a távolság... kicsit elválasztott minket. :(
Detti. Szintén nagyon jó barátnő, aki megért, és mellettem áll. Szeretem őket.
"A jó barátok mindig egymás mellett állnak, történjen bármi. Amikor azt mondják, "örökké", úgy is értik."
Akik megérdemlik, azokkal kedves vagyok, illetve értük sok mindenre képes vagyok... De sajnos...
Tévedtem, mikor azt mondtam az ezer éves bemutatkozásban, hogy kezdek rájönni az élet dolgaira. Nem értem még meg erre. Igazából, nem is tudom, mikor fogok, vagy hogy egyáltalán akarom-e ezt. Az élet néha nagyon kemény tud lenni velünk...
Szeretek írni. Mindenről, ami épp eszembe jut, leginkább a kis novellák a kedvenceim.

Történeteket írta: gabiiicaKedvenc történetekKedvenc írók

 

Az oldal tartalmát, bármilyen részét engedély nélkül felhasználni, más oldalon közzétenni tilos. Minden egyes történet a szerző tulajdonában áll, felhasználásukhoz a szerző beleegyezése szükséges. Nem hivatalos honlap, minden jog az eredeti szerzőket és forgalmazókat illeti, nincs anyagi részesedésünk. Az oldalon tilos bármi törvénybeütköző megnyilvánulást közzétenni. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a hozzászólásokban, kritikákban megjelentekért. Ha bárki becsületsértő, személyiségi jogot sértő, törvénytelen tartalommal találkozna, haladéktalanul jelezze az adminisztrátorok vagy a moderátorok felé.