| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Kathy Sztorihajhász

Csatlakozott: 2008.06.24. Kedd 15:26 Hozzászólások: 1969 Tartózkodási hely: ahol van egy cseppnyi csoda...
|
Elküldve: 2010 Június 16 (Szerda), 23:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kicsit szégyellem magam, hiszen nagyon régen nem jelentkeztem, de sok minden összejött. De mostanában egy picikét ismét visszatértem ehhez a világhoz, és remélem, hogy tudom folytatni a történeteket, amiket félbehagytam.
Nem ígérek semmilyen időpontot, de ha esetleg van még, akit érdekelne a folytatás, annak remélem jó hírrel tudtam szolgálni.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
...And believe that dreams come true every day. Because they do... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

Csatlakozott: 2008.06.24. Kedd 15:26 Hozzászólások: 1969 Tartózkodási hely: ahol van egy cseppnyi csoda...
|
Elküldve: 2010 Április 11 (Vasárnap), 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Bizonyos toldalékolási hibák miatt a fejezet nem került fel. bocsi. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Április 11 (Vasárnap), 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Lelkem kapuja 4. fejezet már az adminoknál.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62660
Sajnos jó ideig ez az utolsó fic, amit feltöltöttem. Próbálok haladni a mindenízűs történettel, de semmit se ígérek. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Április 06 (Kedd), 0:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Kicsit rákoncentrálok az MD-s ficemre, ezért belassulok. De azért próbálom megtalálni az egyensúlyt is! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Március 10 (Szerda), 21:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Lelkem kapuja 4. fejezet az adminoknál. : )
Sajnos nem engedték fel, mert elég sok hiba maradt benne, de majd kitalálok valamit!
A GyDSz 25. fejije viszont már elbírálás alatt, és hamarosan jön A lány, aki megjósolta a jövőt 11. fejezete is. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Március 08 (Hétfő), 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Mindjárt megy A lány, aki megjósolta a jövőt 10. fejije. : )))
Belehúztam. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Március 07 (Vasárnap), 1:36 Hozzászólás témája: |
|
|
A lány, aki megjósolta a jövőt és a GyDSz következő fejezeti már bétázás alatt.
A Lelkem kapujára viszont nem találtam bétát, a sajátom meg még mindig el van tünedezve. :/
_________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Február 27 (Szombat), 0:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Holnap este feltöltöm a Gyűlölj, de szeress 23. fejezetét.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Február 25 (Csütörtök), 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
*Dobpergés*
Jó hír!
A lány, aki megjósolta a jövőt és a Gyűlölj, de szeress következő fejezete bétázás alatt áll, és valószínűleg már a hétvégén mehetnek fel. Szerintem nincs itt senki, aki jobban örülne ennek, mint én.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Február 20 (Szombat), 13:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Nemsokára ha az adminok felengedik, felfog kerülni a Kívánság üstös történetem, ami ugyancsak egy snarry. A címe Téliszüneti terápiák, avagy sosem hittem volna... De ez most az előzővel ellentétben inkább romantikus, humoros.
Az adatlapomnál rákereshettek majd.
http://fanfic.hu/merengo/viewuser.php?uid=5160
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Február 19 (Péntek), 22:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Felraktam egy snarry novellát a merire, de figyelem csak a súlyos angst kedvelőknek ajánlom!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=67331
A Gyűlölj, de szeress, A Lány aki megjósolta a jövőt és a Lelkem kapuja pedig remélhetőleg hamarosan frissülhetnek, de a béta gond még mindig nem oldódott meg. :/ _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Február 17 (Szerda), 22:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudom, hogy régen nem volt semmiből friss, de mostanában nem érem el a bétámat, így nem tudok fejezeteket felrakni, de próbálok kitalálni valamit.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Január 19 (Kedd), 22:44 Hozzászólás témája: |
|
|
A Lelkem kapuja 2. fejezete már elbírálás alatt!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=62660
A többi művemről, amire vártok csak annyit, hogy: mindenből van már néhány fejezet, és folyamatosan írom is őket, de egyelőre csak ilyen ütemben tudom lebétáztatni őket! Ezért elnézést és hatalmas türelmet kérek! Köszönöm. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2010 Január 10 (Vasárnap), 22:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Húúúh, régen nem volt friss semmiből! Ezért elnézést kérek. De most érkeztem a Gyűlölj, de szeress! 22. fejezetével, ami már az adminoknál van.
Emellett a Lelkem kapuja című történetem következő fejezete már a bétámnál raboskodik.
Ahogy A lány, aki megjósolta a jövőt című fic következő fejezete is kész van már, de hogy mikor tudom felrakni, ill. előtte lebétáztatni az még számomra is rejtély.
Ennyi voltam mára, kellemes olvasást!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=43986 _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 24 (Csütörtök), 1:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, már az adminoknál van a fejezet! Kellemes olvasást, és akkor itt is boldog karácsonyt kívánok minden drága olvasómnak!  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 22 (Kedd), 23:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy terveztem, hogy tegnap előtt felrakom A lány, ami megjósolta a jövőt következő fejijét, de teljesen kiment a fejemből, szóval holnap... _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 12 (Szombat), 22:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Rossz a billentyűzetem, be kell fejeznem az Üstöt, szóval mostanság ne várjatok nagyon semmire tőlem.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 06 (Vasárnap), 20:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ez többnyire azoknak szól, akik olvassák a Gyűlölj, de szeress!
Vagyis hát tisztelet a kivételnek, DE
A kritikáitokban azt mondjátok, hogy milyen ritkán van friss, haladhatnék stb. És ezért nekem bűntudatom van! Szegény bétámat is sürgetem, zaklatom, hogy haladjon, holott van ezermillió dolga.
De amikor kész a fejezet, és felrakom kapok 20 darab kritikát!!! Örülök is neki rendesen, amíg bele nem nézek, és azt nem látom, hogy a 20-ból 18 üres. Nem is tudjátok, hogy mennyire rosszul esik...
Azt nem értem, hogy én miért törjem magam, ha ti meg csak üres kritikát hagytok magatok után.
A lány, aki megjósolta a jövőt még mindig bétánál, de szerintem már nemsokára... _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 05 (Szombat), 22:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress! 21. fejezete elbírálás alatt! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 December 01 (Kedd), 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Lelkem kapuja első fejezet már az adminoknál!
Kicsit kése ugyan, de kárpótoljon(már, akit érdekel), az hogy tőlem szokatlanul hosszú lett a fejezet. xd
Egyébként Gyűlölj, de szeress! következő fejezete és A lány, aki megjósolta a jövőt következő fejezete is bétánál van már.
De inkább nem ígérek...
A Lelkem kapujához létszíves hagyjatok valamicske kritika félét, mert sosem írtam még anime fandomban, és fogalmam sincs, hogy milyen lehet. Köszönöm! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 November 18 (Szerda), 21:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress! 20. fejezete már fent!
Csak elértünk idáig is. (20. fejezet jeee) Köszönöm az összes kritikát: építőt, dicsérőt egyaránt.
Remélem a továbbiakban is olvastok, és véleményeztek még ha lassú is vagyok, mint az éti csiga.
A lány, aki megjósolta a jövőt: Tudom, hogy nagyon régen volt friss, de hamarosan kezelésbe veszem a dolgokat, mert Lora megint lustul meg ihlete sincs. (ejnye-bejnye.. )
Aztán majd csak lesz valami. Addig is a türelmét kérjük minden olvasónak.
Köszi! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 November 11 (Szerda), 19:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Néhányan, akik ismerik a munkásságaimat, megfognak lepődni, mivel most nem egy snarryvel, de még csak nem is HP fandomú írással jelentkezek.
A Lelkem kapuja Inuyasha fandomú írás lesz. Egy félig meddig saját szereplővel, (erről nem mondok semmit, idővel mindenki ráfog jönni, mit értek ezalatt. ) akinek rá kell jönnie bizonyos dolgokra a felnőttéválláshoz. Egy baj van ezzel: vajon képes elfogadni egy általa nagyon szeretett személy halálát, és a körülötte élő embereket?
Ugyanezt a kérdést a múltban már feltette valaki saját magának.
Szóval a köntörfalazást elhagyva: Egy Sesshoumaru/saját szereplős történet, aminek a prológusát még ma felteszem a merengőre. Nem kell félni a hosszától, mert a következő sokkal nagyobb mennyiségű lesz, és már béta kézen van.
Jó olvasást, annak, akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését!
U.i: Gyűlölj, de szeress! című írásom 20. fejezete is már a bétámnál van. Remélhetőleg mihamarabb feltudom rakni az oldalra.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 November 07 (Szombat), 23:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress! 19. fejezete adminkézen.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 November 01 (Vasárnap), 21:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress!
Már bétánál a következő fejezet, hamarosan kész lesz.
A lány, aki megjósolta a jövőt
Alakulgat. xd
Íratlan szabályok: Egy erős 18-as snarry, ami az MD-re készült.
Még ma elkezdem felpakolgatni.
És készülget egy Inuyasha fandomú regény is, aminek a prológusa már kész van, és a közeljövőben fel is rakom. Erről majd még írok bővebben.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Október 13 (Kedd), 20:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kathy írta: | A lány, aki megjósolta a jövőt 7. fejezte valószínűleg holnapra várható.
Ha még emlékeztek rá.
Egy kis spoiler: Ez egy várva várt fejezet lesz, amiben Alice megtud néhány új dolgot, és súlyos döntéseket is hoz, a válságos percekben.  |
Feltöltöttem a fejezetet, és ha az adminok felengedik, akkor hamarosan olvashatjátok is.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Október 12 (Hétfő), 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
A lány, aki megjósolta a jövőt 7. fejezte valószínűleg holnapra várható.
Ha még emlékeztek rá.
Egy kis spoiler: Ez egy várva várt fejezet lesz, amiben Alice megtud néhány új dolgot, és súlyos döntéseket is hoz, a válságos percekben.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Október 06 (Kedd), 20:04 Hozzászólás témája: |
|
|
A Gyűlölj, de szeress 18. fejezete már elbírálás alatt!
Bocsánat a hosszú kimaradásért.
A lány, aki megjósolta a jövőt következő fejezte már kész, csak még bétázásra vár. És az azt követő fejezet is készülget.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Szeptember 22 (Kedd), 22:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia. Nagyon szépen köszönöm. majd válaszolok is rá, a egyszer végre oda jutok. Hű, szóval tetszett? Kissé bizonytalan voltam a történet végét illetően, javítgattam is rajta, és ezek szerint nem hiába. Még egyszer nagyon köszönöm.
Szerk.:Amúgy tetszik az avid.^^  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lil Snape Dogg Billentyűzetgyilkos

Csatlakozott: 2008.11.28. Péntek 22:29 Hozzászólások: 7028 Tartózkodási hely: Nyár, szünetek : Fonó Sor iskolaidő: Roxfort, Piton lakosztálya :D
|
Elküldve: 2009 Szeptember 20 (Vasárnap), 14:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, el is olvastam nyomot is hagytam magam után remélem lesz még ilyen történeted puszi: Lil Snape Dogg  _________________ Büszke Dracoista papnő Keresztapa főosztályvezető
Pitonista boszorkány
UEI (Utáljuk Együtt az Internetet (mert mindig elmegy) alapítókockája
És a Team pOFFázók! újraélesztő bizottságának az egyik tagja  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2008.11.28. Péntek 22:29 Hozzászólások: 7028 Tartózkodási hely: Nyár, szünetek : Fonó Sor iskolaidő: Roxfort, Piton lakosztálya :D
|
Elküldve: 2009 Szeptember 20 (Vasárnap), 12:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| Lil Snape Dogg írta: | Fűűű, megyek olvasni Csak előbb kiveszem a húst a sütőből puszi |
Na kivettem, meg is keresem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2009 Szeptember 20 (Vasárnap), 12:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Fűűű, megyek olvasni Csak előbb kiveszem a húst a sütőből puszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Szeptember 19 (Szombat), 21:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Felraktam a Kérlek élj 3. részét.
A végét átírogattam, mert nekem nem tetszett, de nem tudom mennyivel lett jobb...
Azért remélem, hogy akit érdekelt a történet annak tetszeni fog.
A többi történtem meg hát...
Írogatom őket, de szerintem már utáltok, amiért ennyit kell várni. Igyekszem. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Szeptember 04 (Péntek), 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
A Kérlek élj! 2. fejezete elbírálás alatt.
Bocsánat, hogy most minden olyan lassan jön.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Augusztus 27 (Csütörtök), 21:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress! 17. fejezete elbírálás alatt.
Bocsánat a hosszú kimaradásért, csak most minden összejött.
A fejezet többnyire emlékekből áll, amiket dőlt betűvel jeleztem. :S Ha valakit zavar az olvasásban szóljon, és megpróbálom máshogy jelezni. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Augusztus 21 (Péntek), 0:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudom, hogy csöpett el vagyok maradva a Gyűlölj, de szeressel, de a fejezet már kész, csak a bétám nagyon elfoglalt. Meri talin lehet majd nyaggatni.
A lány, aki megjósolta a jövőt fejije készülget, a Kérlek élj!, pedig kész, de még nem adtam oda Enczának.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Augusztus 13 (Csütörtök), 23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
A lány, aki megjósolta a jövőt 6. fejezete elbírálás alatt! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Augusztus 10 (Hétfő), 19:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah akkor:
Tegnap felraktam új snarry kisregényem a Kérlek élj! első fejezetét.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=57395
A folytatásra viszont várni kell!
A gyűlölj, de szeress 17. fejezete kész van, de nem tudom mikorra lesz bétázott verziója...
A lány, aki megjósolta a jövőtből is kész a várva várt fejezet, bár kissé rövidke lett.
Az már bétázás alatt áll, de még nem tudom, hogy végez vele Encza. Mostanában sok melója van.
Hát kb. ennyi.
Gyűlölj, de szeress 18. fejezetét elkezdtem már írni...
A Kérlek élj! is be van már fejezve, de még át kell nézni...
Ennyi lenne!
További szép napot!
Ja, és boldog születésnapot Meri! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Augusztus 01 (Szombat), 15:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak egy kis helyzetjelentés:
A Gyűlölj, de szeressből és a A lány, aki megjósolta a jövőtből már készül a következő fejezet, ám most a bétámat leterhelem a mindenízűs ficemmel, szóval nem hiszem, hogy egy hamar felkerülnének.
Előre is elnézést mindenkitől!
Viszont hamarosan felrakok egy három fejezetes snarry kisregényt, de erről bővebben, majd akkor.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Július 19 (Vasárnap), 23:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Hoztam egy Remény egy boldog életértet, ami még elbírálás alatt áll:
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=45142
Ami még készül: A lány, aki megjósolta a jövőt
És, ami már kész, és hamarosan megy fel: Lelkek fogságában befejező fejezet!
Egyelőre ennyi, a többivel is próbálok haladni.
Jó éjt! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Július 16 (Csütörtök), 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyűlölj, de szeress! 16. fejezete elbírálás alatt.
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=43986
A folytatással nem tudom mikorra készülök el, de valószínűleg többet kell majd arra várni, mint a 16. fejire. :S
Viszont Remény egy boldog életért feji hamarosan lesz! _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Július 14 (Kedd), 16:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, tudom, hogy a Gyűlölj, de szeress kövi fejezetét néhány emberkének beígértem a hétvégére, de sajna csúsztam vele.
Viszont phineas már bétázza, szóval hamarosan kész lesz.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Július 10 (Péntek), 19:36 Hozzászólás témája: |
|
|
A lelkek fogságában 5. fejezete fent van!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=55519&i=1
A Remény egy boldog életért bétázás alatt, hamarosan felkerül a következő fejezet. És a Gyűlölj, de szeress következő fejezete is kész, de az még nincs lebétázva. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Július 04 (Szombat), 22:32 Hozzászólás témája: |
|
|
A Gyűlölj, de szeress 15. fejezete elbírálás alatt!
http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=43986
A Lelkek fogságában következő fejezete bétázás alatt, a Remény egy boldog életért következő fejezete pedig nem sokára lesz bétázás alatt.
És mindkettőből az utolsó (szám szerint kettő) fejezetek következnek. _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kathy Sztorihajhász

|
Elküldve: 2009 Június 30 (Kedd), 23:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| draco girl írta: | | Kathy írta: | | Kathy írta: | Helyzet jelentés:
Na kérem emberek! Tudom, tudom, hogy megint elvagyok maradva.
DE!!
Akit érdekel, és aki vár tőlem valamire, az most kap egy kis felvilágosítást.
Szóval:
A lelkek fogságában című történetem következő fejezete kész van, viszont le kell bétázni, és már pár napja nem beszéltem a bétámmal. De valószínűleg hamar sor kerül erre, és akkor elküldöm neki.
A lány aki megjósolta a jövőt című twilight-os fanfic következő fejezete szintúgy kész van, és azt még a múlt héten oda adtam lebétázni, szóval hamarosan, emberek hamarosan...
A Gyűlölj, de szeress!-sel viszont le vagyok maradva. Még csak másfél oldal van meg belőle, de ígérem igyekszem vele! Úgy terveztem, hogy a hétvégén fel rakom, de át elcsúsztam...
Na és a Remény egy boldog éltért című drarry történetem következő fejezetét a jövő hétre akarom be iktatni. remélem össze jön a dolog. ha nem..hát az úgy is kiderül...
De becsszó haladok!
( ööö, van még valamilyen tartozásom? Mert szóljon, aki hiányol valamit.) |
Lincselésért jöttem! Csúszni fogok mindennel. |
Szia!
Megvárom, míg elkészülnek A jó dolgokra szívesen vár az ember
D.G. |
Szia! Köszi, igyekszem a folytatásokkal. Fentebb le is írom, hogy mivel hogy állok.  _________________ Egy cseppnyi csoda...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
draco girl Fanficbúvár

Csatlakozott: 2008.07.30. Szerda 20:59 Hozzászólások: 752 Tartózkodási hely: A Mardekárban:)
|
Elküldve: 2009 Június 25 (Csütörtök), 8:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kathy írta: | | Kathy írta: | Helyzet jelentés:
Na kérem emberek! Tudom, tudom, hogy megint elvagyok maradva.
DE!!
Akit érdekel, és aki vár tőlem valamire, az most kap egy kis felvilágosítást.
Szóval:
A lelkek fogságában című történetem következő fejezete kész van, viszont le kell bétázni, és már pár napja nem beszéltem a bétámmal. De valószínűleg hamar sor kerül erre, és akkor elküldöm neki.
A lány aki megjósolta a jövőt című twilight-os fanfic következő fejezete szintúgy kész van, és azt még a múlt héten oda adtam lebétázni, szóval hamarosan, emberek hamarosan...
A Gyűlölj, de szeress!-sel viszont le vagyok maradva. Még csak másfél oldal van meg belőle, de ígérem igyekszem vele! Úgy terveztem, hogy a hétvégén fel rakom, de át elcsúsztam...
Na és a Remény egy boldog éltért című drarry történetem következő fejezetét a jövő hétre akarom be iktatni. remélem össze jön a dolog. ha nem..hát az úgy is kiderül...
De becsszó haladok!
( ööö, van még valamilyen tartozásom? Mert szóljon, aki hiányol valamit.) |
Lincselésért jöttem! Csúszni fogok mindennel. |
Szia!
Megvárom, míg elkészülnek A jó dolgokra szívesen vár az ember
D.G. _________________ Éljen a Mardekár Ház!
Sz.Í.V.Á.S. tag |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|