Itt van az ősz, itt van újra...

Kedves Merengők!

Mint láthatjátok, ismét kaptunk egy csodaszép designt Kaseitől. A jövőben szeretnénk Titeket is jobban bevonni a designcserékbe, így lenne hozzátok néhány kérdésünk, amivel megkönnyítenétek a munkánkat:
– mi a véleményetek a designcserékről,
– mennyire jól olvasható számotokra, illetve mennyire kellemes a szemnek,
– mit használtok egyéni beállításoknál.
A véleményeket megírhatjátok a hozzászólásban vagy akár a fórumon.
Illetve bármilyen észrevételetek van, nyugodtan írjátok meg azt is!

(Lilyanjudyth - 2017.09.22 - 21:07)

Szerintem gyönyörű ez az új design, megláttam, beleszerettem, és rögtön át is állítottam az egyéni beállításnál. Imádom a színvilágát. Az előző is nagyon tetszett egyébként. Nekem bejönnek ezek a cserék. ;) - Draconus_Diablo (2017.09.22 - 21:13)

Épp most gondoltam, hogy mennyire gyönyörű ez az új kinézet is, és hogy egyszerűen annyira szép mind, hogy el sem tudom dönteni, melyik tetszik a legjobban. :D Egyszerűen csodaszép mindegyik, és a színviláguk is szép, kellemes olvasni, egynél sem éreztem azt, hogy bántaná a szememet. Szóval nekem is nagyon tetszenek a designcserék, és köszönöm Kasei-nek, hogy ilyen szép designokat alkot nekünk! :) - Saszta (2017.09.22 - 21:30)

Szerintem is nagyon király lett, egyszerű, kellemes, de mégis egyedi :) Én amúgy mostanában mindig az aktuális design-t használom. - Lindsay (2017.09.22 - 21:34)

Gyönyörű, és mindig nagyon tetszenek az új design-ok! Személy szerint én is az aktuálisat használom mindig. :) - jessicaparis (2017.09.22 - 21:56)

Ez valami fantasztikus! Mindig úgy izgulok, ha felkerül az új dizájn, hogy vajon mi lesz a téma, milyen színek dominálnak, és a többi :). Én - kövezzetek meg - sokszor túl lusta vagyok belépni, úgyhogy mindig az aktuális dizájn van nálam :/. De ez nem probléma :D. - Thomas Daniel Bones (2017.09.22 - 22:24)

Nagyon szép az új dizájn, különleges és színes. Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen kratívan változik az oldal kinézete. Általában én is az aktuálisat szoktam használni. - Aniu36 (2017.09.22 - 23:04)

Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy a night, a spring és a summer design után lehet még fokozni a dolgokat. De Kasei túlszárnyalta minden elképzelésemet. Imádom a színvilágát, az egyszerű stílusát és azt, hogy mégis van benne valami kis plusz, amibe bele lehet szeretni. - Lyra Corvus (2017.09.22 - 23:39)

Nagyon szeretem, amikor új design van, feldobja az oldalt. Nekem a night a kedvencem. :) - BellaBlue (2017.09.23 - 09:44)

Nekem a pergamenes az alap. A többi is szép és igényes, de valahogy egyiket se tudtam/tudom megszokni, és olvasni is könnyebb, később fárad el a szemem :) Viszont nagyon jó, hogy van miből válogatni. Hangulatosak. - shanon widow (2017.09.23 - 10:44)

Nagyon szerettem a régi, pergamenes változatot, de határozottan színesíti az oldalt a designcsere, mindig várom, hogy mivel leptek meg minket. Egytől egyig fantasztikusan szépek, nagy kedvencem a „halloween”, „winter” és a „spring”, illetve most már ez a leveles is. Mivel általában világos alapon sötét betűk vannak (vagy fordítva), jól olvashatók, egyedül talán a „night” tette kicsit próbára a szememet. Szóval összességében szuper az ötlet, csodás a megvalósítás.:) - Minnie Black (2017.09.23 - 13:56)

Én mindig meglepődök, amikor új a design, és gyönyörködöm benne. Természetesen át is állítom rögtön. Szinte mindig olvasható. - Deaemon (2017.09.23 - 17:31)

Szuper, fantasztikus, színes, jó ránézni.Lelket vidámító, főleg ezeken a szottyos depresszív napokon. Mindig az aktuális design a kedvenc, bár legtöbbször bejelentkezésnél a pergamen design dominál, de csak azért, mert lusta vagyok átállítani. Köszönet a mindenkori alkotónak! - Abinor (2017.09.24 - 12:55)

Nagyon szépek a designok, minden elismerésem Kaseinek. A kedvencem lett mindegyik, és ha épp a régi designt hagyom, az csak azért van, mert még nem álltam át az adott évszakra. :D Köszönet az oldalért, a munkáért továbbra is! :)) - botkrisz (2017.09.24 - 20:47)

Nagyon szép, ízléses lett az új design. :) Egyetlen dolog csak; ezek a világos hátterek nekem egy kicsit bántják a szemem olvasás közben, bár lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, nem tudom. Egyébként az advent 1-2-t szoktam használni. :) Köszönet az alkotónak! - Lady Rose (2017.09.25 - 19:24)

Mindig ugyanúgy járok, ha jön egy új design. Szeretem az előzőt, mert egyrészt illik az évszakhoz, másrészt mindig olyan, amit kényelmes használni, nem fárasztja a szemet, jól látszanak a betűk. Aztán jön az új design, és rájövök, hogy igen, ez már tényleg jobb. Úgyhogy én az eddigiekkel nagyon elégedett vagyok, szépek és kellemes látványt nyújtanak, csak gratulálni tudok! :) - Csicsusz (2017.09.30 - 18:16)

Nagyon szépek a design-ok, viszont nekem bejelentkezésnél az "advent1" jelenik meg. Oka: újabban késő este szoktam itt lézengeni, a szobatársamat pedig zavarja, ha fel van kapcsolva a lámpa, de nem szeretném, ha kifolyna a szemem. Zárójel nélkül megjegyzem, hogy nagyon szép az összes, egyedül a "night" háttérpöttyözése az, ami egy kicsit be tud zavarni. Esetleg egy késő esti szemkímélő design a magamfajta szörnyetegeknek? :D - Tonhalszendvics (2017.10.07 - 11:02)

Nagyon köszönöm, hogy ennyien írtatok, és a véleményetekkel segítitek a munkámat.

Draconus_Diablo: Örülök, hogy ennyire tetszik a mostani design és a cserék. :)

Saszta: Örülök, hogy olyat is hallok, akinek nincs gondja az olvashatósággal. :D Nagyon örülök, hogy tetszenek a designok.

Lindsay: Örülök, hogy tetszik és egyedinek érződik. Többek között, ez is a célja a designoknak. :)

Jessicaparis: Köszönöm, örülök, hogy tetszenek a designok. :)

Thomas Daniel Bones: Örülök, hogy tetszik, és annak is, hogy találgatásra ad okot, milyen lesz a következő. ;D

Aniu36: Köszönöm, és örülök, hogy a designcserék is tetszenek. :)

Lyra Corvus: Ezek szerint a night, spring és summer designok a kedvenceid? :) Örülök, hogy sikerült túlszárnyalnom az elképzelésedet, igyekszem, hogy minden alkalom ilyen legyen. :D

BellaBlue: Nagyon örülök, hogy így van a designcserékkel. :)

Shanon Widow: Van valami oka, hogy az új designokat nem tudod megszokni? Úgy értem, hogy a pergameneshez való ragaszkodásod csak az emlékek miatt van, vagy az újabb designoknál zavar valami? :)

Minnie Black: Örülök, hogy tetszenek a designok, és annak is, hogy így vélekedsz a designcserékről. A night esetében mi volt a gondod, el tudod mondani? :)

Deaemon: Örülök, hogy sikerül meglepetést okozni, remélem, kellemeset. :) Azt írtad, „szinte mindig olvasható”. Meg tudod mondani, melyik designt találtad kevésbé olvashatónak? :)

Abinor: Nagyon örülök, hogy tetszik a design, köszönöm. :)

Botkrisz: Örülök, hogy tetszik, köszönöm szépen. :)

Lady Rose: Nagyon örülök, hogy tetszik. :) Van a designok között olyan, amelyiket nem találod szembántóan világosnak, de mégsem teljesen sötét (mint akár a halloweeni), és azon jól tudsz/szeretsz olvasni? Az advent1-2 lenne ilyen, azért használod őket? Azért kérdezem, mert az advent2 is elég világos, de valamiért mégis másabb rajta olvasni, mint ezeken? :)

Csicsusz: Örülök, hogy tetszenek a designok. :) A "jobbat" úgy érted, hogy az új designnál jössz rá mindig, hogy olvashatóbb, mint az előzőek, vagy csak szebbek, vagy hangulatilag illőbbek? :)

Tonhalszendvics: Nagyon örülök, hogy szépnek találod a designokat. :) Milyen szemkímélősre gondoltál? Olyasmi színekkel, mint az advent1, vagy csak sötétebb, mint a mostani világos alapúak, esetleg annyira sötét, mint a halloweeni? Vagy a night design alapvetően jó lenne, ha a háttérpöttyözés nem volna rajta? :)

Ne aggódjatok, nincs rossz válasz, a kérdéseket azért tesszük fel, hogy a lehetőségeinkhez mérten még vonzóbbá tegyük az oldalt számotokra, ahol szívesen olvastok és vagytok jelen. Úgyhogy bátran írjátok le a véleményeteket. :) Örülünk, hogy általánosságban tetszenek a designok, és találtok magatoknak olyat köztük, amit szívesen használtok. Ha van valami ötletetek, mit látnátok szívesen, azt is nyugodtan áruljátok el, és meglátjuk, mi valósítható meg belőle. ;)

- Kasei (2017.10.08 - 13:34)

Szerintem mindegyik design gyönyörű, de számomra mindig is a pergamen marad az igazi. Vannak dolgok, amiben konzervatív vagyok, ez pont egy ilyen dolog. A szememnek is kellemesebb egyébként a drappos háttér. Illetve az újabb verzióknál talán a a menüsor kevésbé olvasható, bár az engem nem zavar, hiszen az idők során már sikerült megtanulni kívülről. :) Mindentől függetlenül hangulatosnak találom, hogy változik a design az évszakokkal és az ünnepekkel együtt, amikor felkeresem az oldalt. Illetve szerintem azt sugallja az olvasóknak, hogy a dolgok karban vannak tartva errefelé. Plusz az is kellemes, hogy egyből tudom, mikor nem vagyok bejelentkezve, mert bekékül a háttér. :D - Melissa Cole (2017.10.08 - 16:23)

Én egyáltalán nem konyítok ehhez, de néha lehetne a design kapcsolódó a hónap aktuális kiemeltjeihez :) Nem tudom, mennyi idődbe kerül egy ilyen csodát létrehozni, de a havonta egy elég rizikós :/ Viszont pl ha a Valentin-nap a téma (xD), akkor az háttérként jól festene (na jó, a Valentin-nap nem festene jól speciel, de na). - Thomas Daniel Bones (2017.10.08 - 17:45)

Én egyszerűen imádom az összes designt! ^^ S habár mindig a pergament használom, előszeretettel gyönyörködöm az aktuálisakban is, mert olyan jó hangulatot adnak az oldalnak. :) Csakis gratulálni tudok hozzájuk! :) - NymphaTonks (2017.10.08 - 20:19)

Kedves Kasei! Szerintem a night pöttyözés nélkül tökéletes lenne. Esetleg egy reverse-verzió - gondolok itt arra, hogy nagyon sötét háttér előtt világos(abb) betűk, nem tudom, hogy az megoldható-e, új design-nél "csak" a színeket állítod át, vagy vannak olyan dolgok, amiket teljesen újra kell csinálni minden verzióban... a fejlécképen kívül :D (Most így végiggondolva... a fejlécképek mindig nagyon szépek, de azokat szoktuk a legkevesebbet nézni. Hmm...) Jó rajzolgatást! - Tonhalszendvics (2017.10.11 - 12:00)

És egy utólagos elmélkedés halloweeni designról, mert azt kifelejtettem az előzőből: annak a háttér-sötétsége szerintem jó, csak a betűk nagyon világosak rajta - ami a témát nézve teljesen releváns. Kései designhoz egy pasztellesebb/tört árnyalatot választanék. - Tonhalszendvics (2017.10.11 - 12:08)

Most végignéztem az összeset, és azt néztem, melyik mennyire olvasható.
A legjobban a pergamen, az advent1-2 és a night az, amin könnyű olvasni. Nekem amúgy az utóbbi a kedvencem, de tényleg jobb lenne háttérpöttyözés nélkül.
A spring és az autumn is egész jól olvasható szerintem. :) A summernél és a daysnél viszont nem ártott volna pár árnyalattal sötétebb betűszín. A halloween pedig az egyetlen, ami nekem túl kontrasztos. A sötét háttérhez tényleg túl világos az a szín. A winternél meg világoskéken van viszonylag világos kék, ami szintén nem a legjobb választás. Én egyébként mindegyiket jól tudom olvasni, kivétel a halloweeneset, de ha egymás után rakom őket, akkor nálam ez lenne az olvashatósági sorrend kb. - Saszta (2017.10.11 - 16:42)

Kedves Kasei!
A night esetében az volt a gondom, hogy egy aránylag sötét alapon voltak szintúgy sötét betűk, illetve a kis pöttyök miatt lehetett picivel nehezebben olvasni. :) - Minnie Black (2017.10.11 - 19:20)

Melissa Cole: A papirusznak van drapp háttere, a pergamené okkersárga, és igencsak sötét. :D De természetesen érthető, ha neked azon könnyebb olvasni. :) A menüsoros problémát nem igazán értem, az nem szokott változni, a helyét is megtartja, illetve jól elkülönül a többi elemtől. Örülök azért, hogy mindezek ellenére tetszenek az új designok is, valóban igyekszünk, hogy a lehetőségeinkhez mérten karbantartsuk az oldalt. :)

Thomas Daniel Bones: Egy design elkészülésének ideje nagyban függ az én szabadidőm mennyiségétől. :D Azt hiszem, hogy egy szívecskékkel teli pink design igencsak riasztóan hatna az oldal fiú és férfi látogatóira, viszont a tematikus kinézetek már szóba kerültek közöttünk is. ;D

NymphaTonks: Örülök, hogy tetszenek a designok, köszönöm. :)

Tonhalszendvics: Nagyon köszönöm a segítséged. :) A night háttérpöttyözése immáron a múlté, remélem, így már kényelmesebb rajta az olvasás. A sötét háttér-világos betű témát megbeszéljük a többiekkel, és meglátom, mit tehetek ennek érdekében. :) Egy design készítése alkalmával szinte mindent újrarajzolok, nemcsak színeket állítok. Ugyan akadnak visszatérő elemek, de ezek nagyon kis részét képezik az új kinézetnek. Sajnos a design alapja csak a fejléc és lábléc kidolgozását teszi lehetővé, a háttér (amin olvasunk) egy ismétlődő elem, így arra nem lehet rajzolni (kivéve a pöttyözés). :) Igazság szerint a halloweeni design kicsit speciális eset, az eredetileg csak azért érhető el év közben is, mert sokan kérték, hogy így legyen. :P Pasztelesebb/tört alatt mit értesz pontosan? Van valami színelképzelésed? Vagy volt már hasonló design?

Saszta: Nagyon köszönöm, hogy szántál erre időt, így számomra is sokkal egyértelműbb, hogy melyik designokkal van gondotok. A night design háttérpöttyözése kiiktatva, és a days és a winter esetében is sötétebb lett a betűszín. Remélem, ezáltal élvezhetőbb lesz a használatuk. :)

Minnie Black: A night háttérpöttyözése immáron a múlté, remélem, így már könnyebb lesz rajta olvasni. :)
- Kasei (2017.10.12 - 18:13)

Hú, Kasei, a night valami csodás így! ^_^ Köszönjük! :) A többit is mindjárt megnézem majd, hogy milyenek lettek. A kigyűjtést meg szívesen, remélem jól vettem észre, mi lehetett a probléma azokkal, és a többieknek is úgy látják majd, hogy így olvashatóbbak. :) - Saszta (2017.10.12 - 19:20)

Kedves Kasei! A night immáron tökéletes :D Amúgy nem gondoltam volna, hogy KONKRÉTAN újra kell rajzolnod mindent... respect. Pasztelles/tört alatt pedig azt értettem, hogy... szituációba helyezem, mert hiába szemetelem tele a ficeimmel ezt a helyet, még mindig nem tudok fogalmazni... szóval, ha azt mondom, hogy "kék", akkor általában az ember egy telített árnyalatra gondol: égkék, királykék, stb. De pl. a night háttere az szerintem egy tört árnyalat, nem tiszta kék, hanem van benne szürke, így annyira nem terheli a szemet. Mikor azt mondtam, hogy sötétebb háttéren világos betűk, akkor arra gondoltam, hogy nem konkrétan fehérrel - bár az eddigi designok remek színkiosztása alapján ilyen bakit el sem tudnék képzelni -, hanem leheletfinoman szürkével/pirossal meghintett betűket látnánk az alapvetően sötét háttér előtt. Állítólag a piros terheli legkevésbé a szemet, csak azért.
Remekbe szedett szemléltető példám: prnt.sc/gx02vx - Tonhalszendvics (2017.10.13 - 17:45)

Személy szerint rögtön beleszerettem ebbe az új designba, szuper hangulatot ad az olvasáshoz. :) - LorenHallen (2017.10.30 - 11:45)

Már megint :) Eszméletlen lett az új dizájn :O - Thomas Daniel Bones (2017.12.09 - 21:11)


Ha hozzászólást akarsz küldeni, be kell jelentkezned.

 

IV. Aranypenna szavazás