Márciusi ajánló
Kedves Merengők!

A Bűbájos Bajkeverők Kelléktára büszkén prezentálja az olvasók kívánságát: Történetek Sirius Blackről.
Köszönjük a fórumos ajánlásokat, a szerzőknek ezúton is gratulálunk a remek művekhez! Plusz itt hívnánk fel a figyelmet, hogy a májusi témánk a DC/MARVEL fandomok lesznek, ebben a témában is szívesen vesszük az ajánlásaitokat. :)
(Ely & Hiriajuu - 2018.03.20 - 20:20)

Yay, Marvel! Bearanyoztátok az estémet ^_^
A kiemelteknek pedig nagyon gratulálok! :) - Laufreya (2018.03.20 - 20:23)

Személy szerint én nem örülök a kiemelteknek. Gratulálok természetesen mindenkinek, biztosan nagyon ügyesek, de tele van slash-el, pedig annyi Siriusos történet van, ami még szintén megérdemelné a kiemelést! - SophieR (2018.03.21 - 11:27)

Gratulálok a kiemelteknek! :) - NymphaTonks (2018.03.21 - 13:32)

SophieR, pontosan azért tartjuk fent mindig a fórumon az Ajánló topicot, hogyha tudtok a témához kapcsolódó jó történetet, felhívhassátok rá a figyelmünket. A jelenlegi listát is az ottani ajánlások teszik ki. Ha úgy gondolod, hogy sok Sirius központú történet van, ami megérdemli a kiemelést, akkor ajánld. Lesz még lehetőség kiemelni őket. Én személy szerint köszönöm, hogy volt még, akinek eszébe jutott ez a régi történetem, és gratulálok a többieknek is. :) - mellons (2018.03.22 - 10:16)

Gratulálok minden kiemeltnek! :) - Saszta (2018.03.24 - 21:04)

Gratulálok a kiemelteknek. :) - Draconus_Diablo (2018.03.30 - 06:40)

gratulálok én is, de teljesen egyetértek SophieR-rel. sajnos egyetlen egy darab sztori van az ajánlóban, ami nem slash.
elnézést, és nem kötekedni szeretnék.
mellons, én személy szerint ajánlottam is. kicsit lehetett volna színesebb a kínálat. elnézést, ha megbántok ezzel bárkit is, nem szándékom, csak jelezni szerettem volna, hogy SophieR nincs egyedül a véleményével. - vidor (2018.03.30 - 12:42)

Amit ajánlottál, az ki is lett emelve. :) Mint ahogy azok is ki lettek emelve, amiket mások ajánlottak. Így működik ez az ajánló-dolog, egész egyszerűen. :)
Hogy most slashek voltak nagyrészt? Hát igen. Ha meg nem azokat emeljük ki, hanem válogatunk mi magunk nem-slasheket, ha már ti nem ajánlottatok annyit, akkor meg az lett volna a baj, hogy minek az ajánló topik, ha úgyse vesszük figyelembe. Mindig lesz valami, amibe bele lehet kötni, hidd el. :)
Ezzel nem tudunk mit csinálni, és azzal sem, hogy az olvasói ajánlások most inkább slashek voltak. Ha ismertek olyan sztorit, ami kiemelést érdemelne, hát ajánljátok. Ha mások meg másmilyeneket ismernek és ajánlanak, mint amiket ti szerettek, arról ne mi tehessünk már. És kérlek, ne várjátok, hogy minden igénynek meg tudjunk felelni minden ajánlóval, mert teljesen lehetetlen kihívás lenne. - Hiriajuu (2018.03.30 - 17:28)

és amikor több a választási lehetőség, mégse látom, hogy bárki panaszkodott volna eddig. sirius az kedvenc karakterem, ezért szívesen olvastam volna olyat sztorit vele, ami ismeretlen maradt eddig számomra. és pont azért írtam, hogy ajánlottam, mivel az ki is került. az az egyetlen nem slash sztori. de most érted, ha ti nem látjátok, hogy ez így miért lehet nem fair olyanokkal szembe, akik nem szeretik a slash, akkor nem tudok mit írni. mert eddig nem volt, hogy legalább egy darab slash ne lett volna az ajánlóban. és ez teljesen korrekt, mert nyilván van, aki meg csak azt olvassa. én azt írtam, hogy lehetett volna fele-fele. meg azt hittem, hogy alapvetően arra való az ajánló, hogy olyan sztorikra hívjuk fel a figyelmet, amik nem annyira népszerűek, de megérik a reklámot. de akkor én kérek bocsánatot, mert látom, hogy rosszul gondoltam, és nyilván nem így megy a választás. és megértem, hogy nem lehet mindenkinek jót csinálni, csak érted, amikor 7 sztoriból 6 slash szerintem azért az kicsit fura. de hát mostantól csendben leszek, mert akkor ugye, mint ilyen kommunikációra nem vagytok vevők, szóval ok, lejött az üzi. még egyszer gratulálok a kiemelteknek, és ezzel én el is vonulok:) szép napot mindenkinek! - vidor (2018.03.30 - 18:26)

Nem akarok senkivel veszekedni, tényleg, de a fair play kedvéért legközelebb, ha jön 4-5 slash olvasói ajánlás és 1 db nem slash, és x admin, miután napokig bújja az adott kategóriákat (jelen esetben kb. 20 db-ot), és mégsem talál több kiemelendő nem slash sztorit, akkor kitesszük azt az egy szem nem slasht, a slashekből pedig random generátorral kiválasztunk egyet, és akkor csak hogy meglegyen a fele-fele, lesz egy darab hetero és egy darab lesz. A többi író történetét, hiába megérdemlik a kiemelést, félredobjuk, csak mert mind slash. Mert ez aztán tényleg így fair.
Nem tudom, hogy ki mit hisz, gondol, hogy szedjük össze a havi kiemelteket, de általában (és leginkább tematikusnál) ez úgy működik, hogy az admin, aki esetleg nem is olvas az adott témában/szereplővel/műfajban, elkezdi átnézni egyesével az összes feltöltést leírások, szereplők, figyelmeztetések és egyebek alapján. Ha látja, hogy esetleg beleillhet a témába, belekattint és elkezd olvasni. Egypercest, novellát és százötvenkét fejezetes regényt is. Aztán kezdi elölről. És elölről. És megint. De ha a leírásban nincs rá utalás, hogy mint itt, Sirius Black főszereplő, a szereplők között pedig negyven másik is be van jelölve, NEM fogunk belekattintani, mert NINCS RÁ IDŐNK, hogy végignyálazzunk egy hatvankétezer szavas feltöltést, hátha esetleg talán lehet, hogy jó lesz... Hanem megyünk tovább a többi történetre, ahol esélyesen hamarabb bukkanunk olyanra, amilyet keresünk. Nem véletlenül van olvasói ajánlónk; egyrészt úgy biztosan olyan történet (is) kerül be, ami megfelel az olvasók ízlésének, másrészt a mi munkánkat könnyítitek meg vele. Többen is napokat töltöttünk azzal, hogy átnézzük a Harry Potteres kategóriákat, de ennyire tellett tőlünk. Voltak, vannak és lesznek is olyan hónapok, amikor nem tudjuk kiegyenlíteni a dolgokat, se hetero-slash, se korhatár, se figyelmeztetések terén, de ha egyik hónapban pont a drámaibb, véresebb, komorabb történetek jöttek össze, hát a következőben próbáljuk majd ellensúlyozni. Ugyanez slash/nem slash vonalon. Ennyi. - Elyes (2018.03.30 - 20:45)

*lesz egy darab hetero és egy darab slash. - Elyes (2018.03.30 - 20:46)

Egyébként meg lehet gyakrabban használni az ajánlót, mert fura módon (nem rád gondolok, vidor! Te valóban szoktál kiemelteket ajánlani, és nagyon örülünk neki) általában azok panaszkodnak, akik egyszer sem veszik a fáradtságot, hogy a szerintük kiemelendő sztorit megemlítsék bármilyen felületen, de utólag aztán nagyon könnyű belekötni más munkájába. - Elyes (2018.03.30 - 20:50)


Ha hozzászólást akarsz küldeni, be kell jelentkezned.