Kérdés az Üstről
Kedves Merengők!

Szeptemberben, ahogy már évek óta, meghirdetjük a Kívánság Üstöt, szám szerint a 10.-et.

Mielőtt azonban az idei játék tervezését elkezdenénk, szeretnénk felmérni, jelenleg mely fandomok a legnépszerűbbek köztetek. Kérjük, hogy mindazok, akik jelentkezésen gondolkodnak, írják meg nekünk itt a hír alatt vagy a Beszélgessünk az Üstről topicban, mely fandomokban kívánnának, illetve írnának szívesen.

Nem garantáljuk, hogy minden említésre kerülő fandom bekerül a választhatók közé, de szeretnénk úgy kialakítani a választható világok körét, hogy az minél több üstözőnek kedvezzen.

Segítségképpen tavaly a következő világokhoz tartozó történeteket lehetett kérni:
A Pál utcai fiúk, DC, Disney/Pixar/Dreamworks, Doctor Who, GYU/Hobbit, Marvel, Merlin, Once Upon a Time, Sherlock, Star Trek, Star Wars, Supernatural, Teen Wolf, Trónok harca, Twilight, Harry Potter (kivéve Legendás állatok és megfigyelésük)

(Az Admincsapat - 2018.07.28 - 19:03)

Sziasztok! Én szívesen vennék részt idén is a Kívánság Üstben, és a felsorolt fandomok mindegyikét ismerem, de a legjobban csak a Star Wars és Harry Potter világában mozgok otthonosan, esetleg Gyűrűk Ura. Ezekben a fandomokban írnék történetet is. Üdv: Ekler - Ekler (2018.08.01 - 16:53)

Hali! Čn is szívesen indulnék a Kěvánság Üstnen. Nekem az alábiak közül csak a Marvel és a Harry Potter fekszik.
Üdv: Lilla - Luthilla (2018.08.25 - 21:01)


Ha hozzászólást akarsz küldeni, be kell jelentkezned.

 

Szavazz, hogy kit támogassunk!