Változások adminfronton
Kedves Merengők!

Az elmúlt egy évben több változás is történt adminfronton, távozott Luna Aurora, Lilyanjudyth, Asha, Elyes, mellons, Kasei és Hiriajuu. Ezúton is köszönjük, hogy szabadidejüket feláldozva (és olykor elméjük épségét is veszélyeztetve) segítették a merengősök mindennapjait, néhányan már egy évtizede!
Az új adminok kiválasztása folyamatban van, de addig is, kérdésekkel, gondokkal továbbra is kereshetitek Assát, Christ, G Lamarót, Lilyanát, Lionelát, és Yasmine-t.
(Az admincsapat - 2019.02.02 - 18:01)

Talán minden felhasználó nevében mondhatom, hogy nagyon-nagyon hálásak vagyunk a leköszönőknek (és természetesen a poszton maradóknak is egyaránt) a rengeteg munkájukért és türelmükért, amivel a meris életünket segítették, igazgatták^^ - Laufreya (2019.02.02 - 21:18)

Sok sikert nekik a továbbiakban! Köszönjük a munkájukat! :) (Évtizede, wow! Hihetetlen! A döntés nem lehetett könnyű.) - botkrisz (2019.02.02 - 22:32)

Köszönjük a munkájukat, ami sokszor nem csak a történetek elbírálásából állt, hanem egy-egy író lelkének pátyolgatásából is.Kitartást a maradóknak! - LunaT (2019.02.03 - 19:46)

Nagyon szomorúan olvasom. 😞 A legtöbb segítséget jó ideje a felsorolt adminoktól kaptam. És ilyen sokan egyszerre... komoly véleménykülönbségek lehettek. Többen nagyon fogtok hiányozni a meri életéből.
Nagyon remélem hogy egyikőtök sem tűnik el. Írás terén sem, mert abban is sok örömömet leltem. Sok szépet és jót kívánok nektek, és személy szerint is mindent köszönök!
Meli - Pozson (2019.02.04 - 16:38)

A többieket idézve, mindnyájan rendkívül hálásak lehetünk az időt-szellemi épséget nem kímélő munkáért, amit értünk folytattak. Szintúgy remélem, hogy az oldalról azért nem távoztok többségében; mellonsnak különösen hálás lehetek, hisz annak idején, amikor az első nicknevemen (upsz) kb. 11-12 éves koromban töltöttem fel ide a... khm, alkotásaimat... az ő tanácsai és kritikái rendkívül nagy, formáló hatást gyakoroltak rám, sokat tanultam tőle. A többiek, akikkel alkalmam nyílt e-mailt váltani szintén sokkal hozzájárultak ahhoz, hogy ma az a - relatíve olvasható :D - író lehessek, aki vagyok. Köszönöm nektek! - GwenPage (2019.02.05 - 18:30)

Sajnálom, hogy csak most értem ide, de én is nagyon szépen köszönöm a munkátokat, és ahogyan többen is írták, szerintem az egész közösség is. - bunny91 (2019.02.07 - 18:22)


Ha hozzászólást akarsz küldeni, be kell jelentkezned.