Holdmosolygás kritikái

Szeretnél kritikát írni?2013.06.18 - 13:43 | 12: Bódulat | Regisztrált
Erre most nem tudok mit írni!

Szerző válasza: Nem baj, engem ez a reakció is felderít, mert arra enged következtetni, hogy az a picim is tetszett Neked! ^^ Köszönöm. :)

egy_lány
2013.05.27 - 19:27 | 12: Bódulat | Anonymus
Pirulva vallom be hogy én is csak mostanában kezdtem el kezdtem el kritikát írni.Pedig időről - időre visszalátogatok hozzád.

Szerző válasza: Szia! Nem gond, én hálás vagyok, amiért az elmúlt napokban kaptam Tőled visszajelzéseket - tényleg jó tudni, hogy van kinek írnom és nem csak magamat szórakoztatom az apróságaimmal. :) Puszi!

Anne
2012.10.14 - 16:20 | 12: Bódulat | Anonymus
Drága Remie! Csodálatos vagy, nagyon szeretem a kis irományaidat, legalább annyira, mint a névrokonod pársorosait. Remust imádom, Siriust is, de hiába azért együtt a legaranyosabbak. :) Szomorúan látom, hogy a kritikával igen fukarkodik mostanában a mélyen tisztelt publikum, de ne csüggedj, nagyon jó vagy, csak így tovább. Nagyon várom a következő fejezetet! :) Anne

Szerző válasza: Kedves Anne! Köszönöm, hogy megtiszteltél, illetve felvidítottál a véleményeddel! :) "Raktáron" még sok-sok hasonló mütyüröm van, csupáncsak visszajelzések nélkül elég nehéz eldönteni, van-e értelme (van-e kinek) feltölteni az újabbakat - ezért különösen jólesett, hogy benéztél ide, s meggyőztél arról, hogy igen, van, akit érdekelnek ezek! ^^ Puszi, további kellemes estét kívánok! :)Szeretnél kritikát írni?