Holdmosolygás kritikái

Szeretnél kritikát írni?2013.08.18 - 22:32 | 21: Féltékenység | Regisztrált
Szia Remie! Hát, szóhoz sem jutok...*-* Gyönyörűek ezek az apróságok, teljesen elvarázsoltál... Annyira hangulatosak a képeid, úgy érzem, mintha nem is olvastam, hanem személyesen láttam volna mindent (haha, álmodik a nyomor xD). *-* Köszönöm az élményt! Üdv, nereid (aki borzalmas kritikaíró, és a tizedét sem képes szavakba önteni azoknak az érzéseknek, amiket ezen aprócska művek elolvasása váltott ki belőle)

Szerző válasza: Kedves Nereid! Nagyon szépen köszönöm a dicséretet és azt, hogy megtiszteltél a véleményeddel! :-) Óriási öröm számomra, hogy ennyire tetszenek ezek az apró szösszenetek, remélem, a többi sem fog csalódást okozni! ^^ Puszi!

Patronum
2013.07.28 - 09:03 | 21: Féltékenység | Anonymus
Szia! Nagyon megörültem, mikor láttam, hogy van friss. :) A leírást olvasva elmosolyodtam, mert bár imádom Remust, és nem szeretném, hogy bármilyen negatív érzelem érje (ez a szöszeimben nem felfedezhető :D), mégsem tudok édesebbet elképzelni egy féltékeny Holdsápnál. ^^ Az első sorok képei gyönyörűek, és remélem, jól értelmeztem, hogy a fiúk a Nagyteremben vannak. :) Látom magam előtt Jamest, ahogy a haja kócosan a szemébe lóg, és talán még rá is kacsint Siriusra... Aztán jön a kedvenc részem, ahogy Remus félve ajánlja fel azt a dolgot, ami az egyik legfontosabb neki (természetesen Siriuson kívül). Az, hogy képes lemondani az édességéről, csak hogy lássa azt a mohó mosolyt az ébenhajú arcán, annyira édes, hogy még most is idiótán vigyorgok, ha eszembe jut. :) És ha az első sorok gyönyörűek, el kell mondanom, hogy az utolsó is az, csak teljesen másként. Bár végig jelen volt Remus féltékenysége, sikerült olyan imádnivalóan megírnod, hogy maximum egy icipici sajnálatot éreztem, miközben olvadoztam. :) A lezárás viszont szíven ütött, mert mély elkeseredettség van benne, és a dadogós-szerelmes-elpirulós részekkel olyan kontrasztban van, hogy azt kell mondanom: briliáns. Második olvasásra már arra gondoltam, hogy Remus egész biztosan téved, szóval James húzza csak vissza a kezét, és foglalkozzon Lilyvel! :D És hagyja, hogy Tapmancs szerelmesen etesse meg az ő Sápiját a csokis pitével. ^^ Összefoglalva: ez a kis csodadarabka is elbűvölt, ahogy az összes többi Tőled, és most már megérkeztek a pozitív gondolataim, mert Remus és Sirius összetartozik, és egy csokis pitével kiegészülve egyszerűen fantasztikusak. :) Köszönöm, hogy olvashattam. Puszi, Patronum

Szerző válasza: Drága Patronum! Igazán megörültem, mikor két nappal ezelőtt megláttam itt a nevedet: egy nagyon csúnya pillanatból húztál ki a hozzászólásoddal, és ezért nem tudok eléggé hálás lenni. :-) Egyébként igen, a Nagyteremben vannak a fiúk (utólag nem értem, miért csak utaltam a helyszínre ^^''), s igen, Remus féltékenyen, szégyellősen pirulva is éppolyan imádatos, mint határozott fellépéssel, merészen ragyogó szemekkel. *.* Köszönök mindent, jó érzéssel tölt el a tudat, miszerint ez a pici is elnyerte a tetszésedet, illetve hogy ilyen képszerűen láttad magad előtt a jelenetet. ^^ Puszi, várom az új Vélatáncokat! :-)

Szisszancs
2013.07.28 - 08:51 | 21: Féltékenység | Anonymus
Milyen szomorú ez a kishitűség Remustól. Megható, hogy egy vérfarkas ilyen szégyenlős tud lenni. Köszi. Sz.

Szerző válasza: Szia, Szisszancs! Az én Remusom vagy ilyen esetlen, ügyetlenül dadogós és szégyellős, vagy szenvedélyes, vad és... hm... szexi. ^^'' Köszönöm. :-) Puszi!

2013.07.28 - 08:41 | 21: Féltékenység | Regisztrált
De igen! Sirius és Remus összetartoznak, mint a hold és a csillagok. James keressen magának mást! XD Köszönöm, élmény volt! :)

Szerző válasza: Szia, Ero! Örülök, hogy már Te is így gondolod. :-) Köszönöm szépen most is, hogy megörvendeztettél magaddal! ^^ Puszi!Szeretnél kritikát írni?