Az örökül hagyott idő kritikái

Szeretnél kritikát írni?Nobody1321
2018.08.27 - 08:21 | 2: Az idő fogságában | Anonymus
Nekem nagyon tetszett :) Siriust ismét megkönnyeztem. Nagyon tetszett az a másik világ, örülök hogy azért kettő hetet együtt lehettek. Végül Severitus lett, ez is tetszett. Na, az egész tetszett :D

2013.12.28 - 17:19 | 2: Az idő fogságában | Regisztrált
Kedves Író!
Az nem is lehet kérdés, hogy nekem tetszik-e vagy sem - nagyon, nagyon tetszett! :) Igazán tetszett az a kis világ, amit a függönyön túl megteremtettél, annyira hangulatos, annyira bájos; mint egy mézeskalácsból készült karácsonyi falucska, Harry és Sirius pedig igazán illett ebbe a képbe. Piton felbukkanásán nagyon jól szórakoztam, ill. leginkább azon a reakción, amit kiváltott Harryből, és annyira látom magam előtt ezt a képet, hogy ha rágondolok, egyből vigyoroghatnékom támad. Szerettem a saját szereplőket is, igazán aranyos karakterek voltak. Amikor Bowman átadta Harrynek a cikeszet, tudod mi jutott eszembe? Az, hogy kicsit hasonlít a jelenet a Kincskereső kisködmön azon jelenetéhez, amikor Gergő megkapja a körtemuzsikáját, úgyhogy ez a Bowman-Harry-rész nagyon a szívemhez nőtt, olyan szép volt. :) A második fejezet pedig akció- és eseménydús volt. Siriust nagyon sajnáltam, ahogy ott feküdt holtan Harry ölében, viszont utána pedig olyan jót nevette, hogy Harry ágyékon rúgta Voldemortot. :D Ilyet soha egyetlen történetben sem olvastam még. :D A vége pedig igazán aranyos és megható volt, egy kialakuló állapot a Severitushoz, és nagyon jó úton haladnak afelé, hogy ez megvalósuljon. Ó, és mielőtt elfelejtem, rendkívül tetszett a magyarázatod az átjáróval kapcsolatban, mint ahogyan az is - visszatérve majdnem a legelső mondatomhoz -, hogy nem teremtettél háborút a "túlvilágon", főleg, hogy mivel nálad nem térhettek vissza, így valóban nem volt értelme a dolognak. :)
Tuti biztos, hogy valamit még kihagytam, de most hirtelen csak ennyi jut eszembe, na meg az, hogy nagyon szépen köszönöm az ajándékomat, nagyon tetszett, nagyon szerettem. :)

Lady Piton
2013.12.28 - 15:49 | 2: Az idő fogságában | Anonymus
Nem tudom, hogy tetszik majd annak, aki kitalálta a kívánságot, nekem mindenesetre nagyon tetszett! :D Ami őszintén meglepett, hogy noha olyan Severitus féleség lett belőle a végére (mellesleg szívesen olvasnám tovább is), Piton mégis meglepően önmaga maradt, noha nagyon megenyhültek egymás iránt. :) Szerintem nagyon jó lett! :DSzeretnél kritikát írni?