Holdfényszelence kritikái

Szeretnél kritikát írni?Emike
2017.08.16 - 14:30 | 2: Titkok | Anonymus
Harry eddig Dumbledorra haragudott amiért Dudlikkal kellett felnőnie - most Siriura haragszik,magához vehette volna... - a szelence titka kiderült! Piton viszont édesen aggódik és igazi apaként vigyáz a fiúra ,Lupin is jó apja lesz - végre igazi családja lesz! --- nagyon kedves volt tőled,hogy betudtad fejezni a történetet!

Fantasia(aki lusta)
2017.08.13 - 13:08 | 2: Titkok | Anonymus
Ez az egymás kínyírása Harryre és Pitonra vagy Pitonra és Siriusra vonatkozik, esetleg mindkét változatra? Újabban Harry és Sirius is átmentek egymás piszkálásába? El tudnám képzelni ezek után, hogy folytatódhatna a történet egy hosszú regényben. Bár a Harry és Sirius közti jelenet idézett egyet a Salvador Benevolusból, aminek várom a folytatását. Bár Harry reakciója a krémre az tipikusan Harrys.

Egér
2017.08.13 - 11:08 | 2: Titkok | Anonymus
Köszi - hogy még is befejezted ! - szép család lett belőlük - sajna a morgós veszekedős énjüket is hozták magukkal,de ehhez idő kell !

2017.08.13 - 11:08 | 2: Titkok | Regisztrált
Igazi szívmelengető történet volt. Harry jobb ember, mint én, meg tudott bocsátani Siriusnak, amire én képtelen lennék. Köszönöm ezt a csodás történetet.

Elizabet
2017.08.13 - 10:27 | 2: Titkok | Anonymus
Ne már, hogy vége? Azt hittem lesz még :( Most találtam meg, és már vége is? Kicsit furának tűnt elsőre a Remus-Perselus kettős, de nem rossz :) A Severitus meg mindig tetszik. Bár egy dolog kicsit zavar, Harry a házban elvesztette a pálcáját, nem volt róla említés, hogy meglett volna, de éjjel már varázsolt :) Ez nem olyan nagy dolog, csak elgondolkodtatott. Azt hittem a szelencének lesz valami más titka is, nem csak a kép, meg, hogy a Harry-Hermione szál lesz még bonyolítva :D Sokat akar a szarka effektus, ugye?? De alapjaiban tetszett :) Köszi

2017.08.13 - 00:37 | 2: Titkok | Regisztrált
Köszönöm, hogy újra olvashatlak. Nagyon hiányoznak a történeteid, bár reménykedem, hogy azért folytatod őket. Nem baj, hogy ez ilyen rövid volt, tetszett-. Szeretem a Perselus-Harry párost. Remus-Perselus párosítás jó ötlet, hisz Harry Remust mindig is szerette.

2016.03.23 - 17:26 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Regisztrált
Kedves Lilyanjudyth! Ez egy jó történet! Csak remélni tudom, ha "majdnem befejezett" a történet akkor megszánsz minket és felteszed a folytatást. Várom! WA

Fantasia
2016.02.16 - 18:26 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Anonymus
És nem csak papírmunkában, hanem az más jellegű dolgokban is.

Elizabet
2015.05.31 - 20:57 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Anonymus
Jöhet a többi :)

bogi
2015.01.19 - 17:01 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Anonymus
Szia! Nagyon tetszik ez a történet-legalábbis amennyit eddig ismerünk belőle. Nekem elég szokatlan a perselus-lupin páros,mert szerintem Piton semmiképp sem meleg.😹 Annyira mondjuk nem zavar,de furcsa.😹 Úgy örülök,hogy itt egy újabb severitus,mert már hatszázadjára olvasom újra a kedvenc történeteimet. Tetszik ahogy Perselus törődik Harryvel,és tényleg alig várom már a folytatást,remélem nem váratsz meg nagyon! ❤

2014.12.27 - 16:22 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Regisztrált
Volt egy olyan érzésem, hogy ez a történet sem fog csalódást okozni. Nagyon szeretem Perselust Remusszal látni, valahogy helyesek együtt. :) Máris várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Hm-hm, biztos vagy benne...? :-) Még sosem írtam ám Perselust és Lupint egy kapcsolatban Severitus mellett. :-D Örülök, hogy várod. :-)

2014.12.27 - 08:22 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Regisztrált
Szia! :) Nagyon jó kis történetnek ígérkezik. Már alapjáraton az tetszik, hogy egy jól megírt és kigondolt severitus, de emellé egy jól eltalált slash párt is tettél, ami nagyon megfogott.:) Várom a folytatást! ^_^

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy jónak látod, pedig még eddig nem sok minden történt. :-) Számomra még új a dolog, remélem, a folytatásoknál is maradsz. ^^

Egér
2014.12.26 - 23:53 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Anonymus
Kíváncsian várom mi lesz velük - úgy nézem Harry nem jól tűri a titkokat ,vajon miért papír munka Lupin? - és az átok fog még gondot okozni? - és mi az a kis doboz? - és Dumbledore-val remélem csak megbékél?! -- Boldog karácsonyt!

Szerző válasza: Nemrég kovácsolódtak össze, így természetes, hogy még olyan "feszült" a kapcsolata Perselusnak Harryvel - ezért sem bocsátkozott vallomásokba kapcsolatát illetően. :-D Gondolod, hogy tényleg elárulom, mi az a kis doboz? ;-) Majd kiderül, mi is ám a szerepe. ^^

mei
2014.12.26 - 23:06 | 1: 1. fejezet: Hazatérés | Anonymus
Szia Drágám! Én imádtam és érdekes látni,hogy milyen a kapcsolatuk és közben Persnek Remussal van viszonya.Bár az az érzésem,hogy erről Harry nem tud.Érdekes volt azt látni,hogy Pers mennyire aggódik Harry miatt és mikor ingerült,mint például mikor Remus az aggodalmáról beszélt vele az ágyban,hogy még mindig képes visszatérni a Potterezéshez és Lupinozáshoz.Az a véleményem,hogy Harry egy kicsit furán viselkedik,de lehet csak én érzem így és az is lehet,hogy ez az átok miatt van így vagy mert még fura neki a helyzet.Kíváncsi vagyok,hogy ők vér szerint apa-fia vagy örökbefogadás útján lettek azok.Minden esetre érdekes,hogy Harry ennyire haragszik az öregre,hogy nem akar beszélni vele és még mindig nem tudott megbocsátani neki.Talán ez az oka annak a félelemnek amiről Remus beszélt vele,miszerint rettenetesen aggódik,hogy magára haragítja a fiút és Remus szerint ez fölösleges,mert Harry megértő.Talán így is van,de ha Dumbledorenak nem tudott megbocsátani még mindig akkor felteszem jogosan aggódik Perselus azért,hogy magára haragíthatja a fiút.Kíváncsi vagyok,hogy milyen titkok vannak még.Vajon mit rejt a szelence amit Lily hagyott a fiára és vajon miért is szorul a hurok Sirius nyaka körül,Nagyon érdekes történet és én már most imádom :) Köszönet érte.Boldog Karácsonyt így utólag is :) Érdeklődve várom a folytatást.Puszi,mei

Szerző válasza: Sziaaa!
Ugye hogy ugye? Hét még nekem furcsa. :D De már régóta játszottam a gondolattal, hogy ilyen Severitust írnék, tudom, nem ritka, de na, és hát igen, jól tippeltem, pont ez vezet az egyik konfliktushoz, hogy Harry erről nem tud. :-)
Perselus ugye még az a "régi, morcos" tanár, aki nem szereti kimutatni az érzelmeit, és ha valaki pont rámutat, legyen az Lupin, nem csoda, hogy próbálja terelni a témát. :-D Harry átoktól függetlenül is furcsán viselkedik, elvégre teljesen szokatlan, amilyen szituációba került. Nekem neked nem, mert mindig Severitust írok. :D De ő ugye nemrég lett valakinek a fia, afféle törékeny kapcsolat van közöttük, ezért sem mer kitálal Piton.
Ah, ilyenkor most úgy elárulnék pár dolgot. :-D De egyébként a helyzet úgy áll, hogy Harryt egyszerűen Piton magához vette, amit Sirius nem tehetett meg. És ugye ez a törékeny kapcsolat nem sok ideje tart, így ugye ahogy írtam, Perselus aggódik, még ha többször be sem akarja vallani.
A szelencés dolgot nem fogom elárulni, úgyis kiderül nem sokára Siriusszal egyaránt. :-D
Köszönöm, hogy írtál, mindig olyan jó olvasni, hogy ilyen hosszan vélekedsz a kritikáidban. ^^Szeretnél kritikát írni?