Múltunkban a jövőnk kritikái

Szeretnél kritikát írni?crucio
2015.01.31 - 13:54 | 1: Múltunkban a jövőnk | Anonymus
Szia! Végre sikerül már kritikát írnom. Nagyon bejött ez a felállás. Hogy a jövőbéli Cas ment vissza a múltba, hogy nehogy megváltoztassa a jövőt. Az meg főképp tetszett, amikor megsérült Cas, meg megvágta a Pengével (imádom a vért) Ja és ez a "szendvics" :D Remélem lesz még több történeted is :)

2015.01.24 - 13:18 | 1: Múltunkban a jövőnk | Regisztrált
Kedves Ajándékozóm!
Végre valahára sikerült leülnöm egy nyugodt fél órára, és elolvashattam ezt a gyönyörűséget. Nagyon kíváncsi voltam, hogy a három kívánság közül melyiket valósítod majd meg, de mindvégig ott derengett bennem a megérzés, hogy a Destiel lesz a befutó. És lám, így is lett - aminek természetesen nagyon örülök. :)
Egyáltalán nem gond, hogy kicsit csavartál-fordítottál a kívánság alapján, és erre igazából fel is voltam készülve, szóval semmi meglepettség vagy csalódottság nem ért. Sőt, nagyon szépen sikerült megoldanod az időhurkot is, ami miatt bevallom, kicsit aggódtam, már a saját kívánságom visszaolvasása után is - tudom, hogy nekem is gondjaim akadtak volna a megvalósításával. x) De Te szépen vetted az akadályt. Nem volt tudományos túlmagyarázás, de azért elgondolkodott rajta az ember egy pillanatra, hogy akkor hogy is működhetett az egész időutazás.
Kimondotan tetszett a keretes szerkezet, ahogy a jelen (és egyben a jövő) közre fogja a múltat. A karakterek mind a helyükön voltak, és kaptunk még egy állandó mellékszereplőt is a hamburger személyében. x) Nem hiszem, hogy ez szándékos volt, vagy hogy bárki más felfigyelt volna erre, de én jót mosolygtam minden egyes felbukkanásán, mert úgy volt jelen, ahogyan magában a sorozatban is. Nem a képünkbe tolva, de azért ott sunnyogva a háttérben. Szóval még egy plusz pont a karakterhűség oltárán. :D Demon!Dean... IMÁDTAM! *-* Annyira jól sikerült elkapnod, a Castiellel közös jelenetek alatt pedig kicsit még meg is borzongatott egy-egy megszólalásával. Csak azt sajnálom, hogy ahogy a sorozatban, úgy itt is kevesebb szerephez jutott. Igen, tudom, a telhetetlenség bűn, de hát nah... ^^ Balthazar megemlítéséért is abszolút jár a plusz pont! Nagy kedvencem az angyal, és bár ismét elszomorodtam a sorsa felett, azért jólesett olvasni róla, még ha csak ennyire mellékesen is. Káin pecsétjének az önfeláldozással történő megsemmisítése remek ötlet volt, és én magam is működőképes megoldásnak tartom. Hogy klisés legyek, az önzetlen jó győzedelmeskedik a gonosz felett. :P Dean és Castiel közös jeleneteit is nagyon szerettem, az adott szituációkban tökéletesen elképzelhető volt minden mozzanatuk, nem igazán tudnék belekötni semmibe, de nem is akarok, mert így volt tökéletes minden. Amit még külön kiemelnék kedvenc jelenetnek, az a jövő!Cas találkozása Deannel, amikor a múlt!Cas az ágyon fekszik sebesülten. Illetve a mellkasán húzódó sebhejre való utalás a végén, már ismét a jövőben. Szeretem az ilyen apróságokat. :) Tetszett, hogy Castiel jelleme az adott korhoz hűen megváltozott, a szarkazmusának megvillanásain pedig jót kuncogtam. Például mikor Deant az éjjeliszekrénnyel tette harcképtelenné. Elképzeltem. Fenomenális! :D Amin még külön jól szórakoztam, az a Philly steak. Van ugyanis egy Philadelphia nevezetű macsekom... így kicsit morbidnak hatott, ahogy Dean és Cas egy Philly steaket falatoznak jóízűen. x)
Szóval szerettem, megölelgettem, és köszönöm Neked, hogy ilyen szépen kivitelezted a kívánságomat. <3
Sam-féle bordaropogtató öleléssel,
SlytHay

2015.01.23 - 19:22 | 1: Múltunkban a jövőnk | Regisztrált
Kedves Ajándékozó!
Már akkor felneszeltem, mikor felkerült a történeted, de csak most jutottam el odáig, hogy elolvassam. Sly kívánságai közül ez volt az, ami már akkor megfogott, mikor bedobta az Üstbe az ötleteit. Én egészen biztosan nem boldogultam vele, de te remekül megoldottad a kérést, gratulálok! Nekem legalábbis bejött ez az ember!Cas, démon!Dean dolog, bár bevallom, először meghökkentem, mikor rájöttem, hogy Dean csak egy (egész) rövid ideig volt/lesz démon a történetben. ^.^” Persze ez csak az én telhetetlenségem, démon!Dean igazán érdekes karakter lett, szívesen olvastam volna még róla többet is. :p
Be kell vallanom, volt pár dolog az egészben, amit nem értettem, de ez is maximálisan az én hibám; még mindig csak az ötödik évad feléig láttam a sorozatot, ennek ellenére kezdő Destie-shipperként muszáj volt végigolvasnom a történetedet és nem bánom, hogy így tettem. Valószínűleg majd újra nekifutok, ha már túljutottam az ötödik évadon és érteni fogom, hogy mi ez a vérrel gyógyítás dolog meg Káin pecsétje hogyan működik. :D Addig is, köszönöm az élményt, örülök, hogy ezt a kívánságot választottad. ^.^
Izgatottan fogom várni, hogy kiderüljön, ki vagy és rávetessem magamat az adatlapodra, hátha rejtőzik még ott néhány Destiel. :D
DaeMoon, kritika klub tag

2015.01.22 - 13:16 | 1: Múltunkban a jövőnk | Regisztrált
Kedves Író! :)
Destiel ^^ Nekem ez annyira szívem csücske, mint a drarry. Nagyon szeretem őket, és boldog vagyok, hogy a Merin is egyre több, minőségi destielt találhatunk, immár köszönhetően neked is.
A kívánság valami fantasztikus, már a jelentkezési szakaszban is megakadt rajta a szemem. viszont sírva menekültem volna, ha én kapom, úgy érzem, nem tudtam volna ilyen jól kivitelezni, ahogy te tetted. Igazából az elejét olvasva picit csalódott voltam, azt hittem, egy az egyben úgy fognak történni az események, ahogy a sorozatban, márpedig én azért imádok ficet olvasni, hogy valami pluszt kapjak, valami új élményben lehessen részem. Így hát megkönnyebbülten sóhajtottam fel, amikor Dean vérrel történő gyógyítása más irányba ment el, onnantól tudtad megragadni a teljes figyelmemet, és sikerült is lenyűgöznöd végül. ^^
A szereplőid szuperek voltak, imádtam őket, és mivel Dean-girl vagyok, őt szemlélem mindig mindenkinél kritikus szemmel. : Meg vagyok elégedve maximálisan. :DDD Deanmon dögös volt nálad, pont olyan, amilyennek szeretem, de persze az igazi Dean Dean (fhú, ezt most megmondtam, de érted, na xD), és érte meg aztán maximálisan odáig voltam. ^^ Főleg a végén, amikor találkozott future!Casszel, és ez a Cas, ahogyan közelebb került hozzá, ennek az érzelmi háttere egyszerűen tökéletes volt! *.* Nem tagadom, szeretem a testiséget egy ficben, de sokkal fontosabb nálam az érzelmi töltet, és ebben nálad nem volt hiány. Az időhurkos részt is nagyon jól oldottad meg, picit attól féltem, hogy majd nagyon túl lesz magyarázva, de nem így történt. Jó volt olvasni, minden szempontból. ^^ Köszönöm!

Szia, Kyra
Kritika Klub tag (Megtalálsz minket a fórumon ;) )

2015.01.22 - 01:11 | 1: Múltunkban a jövőnk | Regisztrált
Woooow. Ez nem semmi kis story volt. És a kívánság maga sem volt egy egyszerű felvetés. Te viszont mindent nagyon szépen kibogoztál, jól bántál a karakterekkel, ember!Cas is ügyesen lavírozott a kialakult helyzetben. Nem volt OOC, sőt. Szépen alakítottad őt egy 2020-as Casé. Dean is tetszett, és az is, hogy ember!Cas segített nekik összemelegedni és a legjobb, frappánsan megoldottad azt, hogy ő 2020-ban miért nem emlékezhetett arra, hogy Dean 2014-ben egy kis időre démon volt. Ez a megoldás nagyon tetszett :) És a vége is nagyon szép volt:) Nem volt sok, egyszerűen így volt szép, ahogy volt. Egy kis béke, szerelem, és a két kis bolond végre boldog egymás oldalán. :) Nekem tetszett, remélem találok majd még itt tőled pár finom Destielt :)Szeretnél kritikát írni?