Holdmosolygás kritikái

Szeretnél kritikát írni?Lola
2016.01.04 - 21:51 | 47: Tökfaragás | Anonymus
Rég jártam itt, és örömmel láttam hogy ismét jó kis vidám percesekkel gyarapodott. Én mindig szivesen olvasom a történeteidet, feldobod a napjaimat. Nagyon jól meg tudod ragani a tekergők karaktereit, ami szerintem kevés irónak sikerül. Szóval, csak igy tovább!!!

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, annyira kedves vagy! ^^ Tényleg elmondhatatlan, amit ilyenkor érzek - jó tudni, hogy van kinek írni. :-) Puszi!

Hirondelle
2016.01.03 - 22:09 | 47: Tökfaragás | Anonymus
Szia!
Mostanában kezdtem el megkedvelni ezt a párost, illetve igazából mindig is kedveltem, csak újabban elolvastam pár ilyen párosítású írást és egyenesen fellobogott bennem a késztetés, hogy újabb és újabb sztorikat olvassak velük, így keveredtem el ide hozzád. És milyen jól tettem :) Hát ez a kis szösszenet nagyon tetszett úgy cakkompakk elejétől a végéig. Annyira aranyos volt, igazán hangulatos, szinte magam előtt láttam a tökkel küszködő Remust, meg a rajta szórakozó Siriust. Köszönöm, hogy olvashattam!
üdv: Hirondelle, Kritika Klub (megtalálsz minket a fórumon)

Szerző válasza: Szia! Számomra ez a páros megunhatatlan és örök, mindig mutat valami újat. Örülök, hogy Te is el/visszataláltál a Remus/Sirius kategóriába. :-) Köszönöm szépen a visszajelzést és az idődet, hálás vagyok nagyon-nagyon! ^^ Puszi!Szeretnél kritikát írni?