Holdmosolygás kritikái

Szeretnél kritikát írni?Cartwright
2016.06.22 - 18:03 | 50: Védelemért | Anonymus
Szia :)
Hű, már nagyon régen írtam utoljára véleményt akárhová is, csúfosan el vagyok velük maradva, és ilyenkor sajnálom nagyon, hogy nincs lehetőség arra, hogy azokat a gondolatokat, amik a fejünkben vannak, egyszerűen rávetítsük a monitorra, sokkal egyszerűbb lenne.
Önző módon - őt okold, ne engem *nevet* - egyébként Reg miatt olvastam el a részt, mert odáig vagyok érte, meg vissza, és bár igazából nehéz választani, mármint Remus mindkét fiúhoz való, más-más okok miatt, nálam egy ideje mégis az R/R-ek a befutók *idiótán csollogó szemmel vigyorog*.
Szóval, csak hogy végre a történetről is beszéljek, tetszett, hogy mind a három szemszöget megismerhettük, és kiderült, hogy igazából semmi nem maradhatott titokban. Azt hiszem amúgy, hogy mintha neked mondtam volna még régebben egy korábbi szösz kapcsán, hogy én nem értem Remust, hogy nem tud választani kettejük között, mármint hogy tudja mindkettejüket szeretni, bár így belegondolva fentebb én is pont azt írtam, hogy igazából mindkettejükhöz való, mert így csak összetöri a szívüket. Itt mondjuk úgy éreztem, hogy Siriushoz jobban húz, hogy mintha csak sajnálatból lenne vele, mert tudja, hogy Reg mennyire szereti, de amikor Sirius szemszögéből vagyunk, akkor - bár az meg ugye az, amit ebből az egészből a fiú lát -, hogy igazából azért szereti Reget is, csak talán nem tudja, vagy meri beismerni, vagy felismerni, vagy nem is tudom. Azért is volt jó ez a hármas szemszög, mert így megláthattuk, hogy bizonyos szemszögekből ki mit lát, és hogy elgondolkodhassunk rajta, hogy vajon mi is az igazság akkor. Érdekes volt, nekem nagyon tetszett, főleg a sorrend miatt, hogy Siriust hagytad a végére. "összességében olyan, mintha haldokolna...", ebben csak én éreztem maró gúnyt? Olyan siriusos volt, ha lehet ilyet mondani.
Örülök, hogy olvashattam :)
Viki

Szerző válasza: Nahát, szia! Olyan rég "láttalak" utoljára, hogy már azt hittem, egyáltalán nem olvasol ebben a fandomban - örülök, hogy rácáfoltál erre. :-) Erről a szösszenetről el kell mondanom valamit: valójában ezt a három kis darabkát eredetileg egymástól függetlenül írtam réges-régen (nem emlékeztem egyikre sem, annyira régen ^^'''), utólag, pár hónappal ezelőtt fésültem őket egybe, mert rájöttem, hogy tulajdonképpen van köztük némi kapcsolat. Érdemben nem is tudok róla nyilatkozni, fogalmam sincs már, milyen "hátsó gondolataim" voltak pötyögés közben, mit gondoltam a fiúk érzéseiről, kibe szerelmes valójában Remus, gúnyos volt-e az a Sirius-féle mondat a végén. ^^''' Csak annyi biztos, hogy annak idején rajongtam Regulus karakteréért, mert pont annyira hasonlít Siriusra (és talán kicsit Remusra is), amennyire különbözik tőle. Talán épp ezért tudja Remus mindkettejüket szeretni. Örülök, hogy ennyi minden eszedbe jutott erről a piciről, és köszönöm nagyon-nagyon, hogy benéztél és megörvendeztettél a hozzászólásoddal! ^^ Puszi!Szeretnél kritikát írni?