Félresiklott prekoncepciók kritikái

Szeretnél kritikát írni?Ivett
2018.05.24 - 21:48 | 1: ... | Anonymus
Jó a vége betett és sírva röhögtem már. Imádtam! De a vége az felomenális! Kezdem érteni miért Tony az egyik kedvencem XDD Köszönöm, hogy megosztottad velünk e gyöngyszemet

Szerző válasza: Szia, Ivett! Köszönöm szépen! Igen, Tony zseniális, és vannak pillanatai, amikor lehetetlen nem szeretni :D Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és írtál nekem! Hihetetlenül feldobta a napom, amikor szembesültem ezzel a szuper meglepetéssel! :) Üdv: B. B.

2018.03.06 - 16:13 | 1: ... | Regisztrált
Szia! A változatosság kedvéért megint én :P először is köszönöm, hogy rajtad keresztül eljuthattam lidercke hasonló történetéhez, mert az is szerzett nekem pár szép percet és hát köszönet azért is, hogy ezt olvastam :D talán említettem már, de Steve sosem tartozott a kedvenceim közé, ennek ellenére most nagyon élveztem róla olvasni :) a coulsonos villanás annyira, de annyira validnak és canonnak hatott, hogy szerintem mostantól ezt a részletet beleillesztem a Marvel-idővonalba a fejemben :D Tony-Steve, hát , nincs mit tenni, imádom őket együtt, ehhez nincs mit hozzáfűznöm ^_^ szintén nagyon el tudom képzelni ezt a jelenetet (atyaég, a lezáráson meg akkorát röhögtem :D ), ahogy azt is, hogy Thor rengeteget beszél szex közben (na, ott is felvinnyogtam :D ). Clint nagyon aranyos volt a bénaságával és bár őket sosem képzeltem még el együtt, egész jól működtek. A Steve/Bruce párossal kapcsolatban is hasonló érzéseim voltak. Nat pedig Nat, vele nincs mit tenni :p
köszönöm szépen ezeket a kellemes perceket (megint), nagyon jól szórakoztam (megint :P)!
Továbbra is őszinte híved: Lauf (K.K)

Szerző válasza: Szia, Lauf!
Számomra az öröm és megtiszteltetés, ha a csodálatos lidérckét promózhatom... :)
Mindig meglep, amikor hallom, hogy mások nem szeretik Steve-et, aki nekem legeslegelső szívem csücske volt ebben a fandomban - azóta persze több más karakterrel osztozik szívem mérhetetlenül sok csücskén, de akkor is, az ő tragédiája volt az első. Aztán Bucky csatlakozott hozzá és ez a kettő úgy berántott a fandomba, hogy azóta is csak úgy mellékesen kalimpálok ki belőle olykor :)
Helyes, helyes, terjesztem a fanon headcanonokat! Bár Coulsont általában Clinttel shipelem, de Steve-vel is jól összeillik :) Mondjuk, Steve-vel ki nem?! Kicsit olyan ő is, mint Tony, good shipping material :)
Köszönöm szépen a (mint mindig) csodálatos kritikát! ^^
Puszi: B. B.

Syerena
2017.01.14 - 22:24 | 1: ... | Anonymus
Utálom a hárem-szerű ficceket, amiben a főhős mindenkivel összejön. Szóval igen sokat vaciláltam, hogy merjem e elolvasni eme történetet. De. Nem bántam meg. Jókat mosolyogtam némely jeleneten, sőt a végén Tony megszólalására fel is nevettem. A karaktereket most nem figyeltem. Egyszerűen csak élveztem a sztorit. Szóval nem rossz így elsőre. De másodszorra sem.

Szerző válasza: Szia, Syerena!
Ismét megtisztelsz azzal, hogy bizalmat szavazol egy olyan ficemnek, ami nem tartozik a kedvelt műfajaid közé. Köszönöm! Örülök, hogy sikerült élvezetes sztorit összehoznom - ennek a könnyed kis irománynak nem is volt más egyéb célja, csak ez. Az pedig külön felemelő, hogy másodszorra sem volt unalmas! :) Köszönöm, hogy az olvasóim között tudhatlak, és megosztod velem a véleményed, benyomásod az alkotásaimról, nagyon sokat jelent számomra! :)
Üdv: B. B.

Dóri
2016.11.07 - 18:49 | 1: ... | Anonymus
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Csak annyit írnék: Köszönöm 😊

Szerző válasza: Szia, Dóri!
Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Szívmelengető kritikát olvasni ott, ahol már nem is számítottam rá, hogy valaki még nyomot hagy nekem! :D Szóval: köszönöm!
Üdv: B. B.

Lidércke
2016.10.23 - 14:05 | 1: ... | Anonymus
No szia! Végre csak ideértem. :) Bevallom, már olvastam korábban a héten, de sajnos olyan rohanós hetem volt, hogy nem volt időm megírni a véleményt, amit szerettem volna, csak most. Azt most eldöntöttem, hogy a világnak több ilyen történetre van szüksége, ahol a kedvenc hősünk egyszerűen csak általános módon ribanckodik :D Steve esetében mondjuk kevésbé egyértelmű, mint Tonyéban, de te milyen jól megoldottad! A kedvencem a Coulsonos jelenet lett így utólag: rengeteg lehetőséget, fantáziát látok a kettőjük kapcsolatában, ahogy Coulson mindig egy kicsit fanboykodik, de alapvetően totál badass is tud lenni, ha úgy hozza a helyzet. Nincs kedved írni még róluk? :D A thressome jelenetről Pepperrel ez a videó ugrott be egyből: www.youtube.com/watch?v=hvfSzOksGkg Nem tudom, láttad-e már, szerintem zseniális, szóval méltó párja az írásnak! A Steve/Tony jelenetet is szívesen olvasnám egy külön ficben kibontva, ahogy eldiskurálgatnak a rémálmaikról, aztán megvigasztalják egymást egy forró zuhany alatt. <3 Köszönöm, hogy olvashattam, és nagyon örülök, hogy én (is) inspiráltalak! :)

Szerző válasza: Szia!
A visszajelzést mindig örömmel veszem, tőled pedig különösen! :) (Bevallom, tűkön ülve vártam, amikor láttam, hogy észrevetted és ide fogsz kommentelni. :D)
Azt hiszem egyetértek, és több ilyen kellene. Nagyon vicces volt írni ezt a szösszenetet, és alig vártam, hogy feltölthessem. :) Örülök, hogy tetszett Coulson, stílszerűnek éreztem, hogy a #1 fanboy kapja az első együttlétet a Kapitánnyal, és ne csak a Bosszúállók-csapattal hozzam össze. Igaz, Furyval még nem sikerült, bár... ami késik, nem múlik... :D Mivel a Phil/Steve párosra vonatkozó megjegyzést egy kérésnek vettem, így gyorsan írtam velük egypercest, és fel is töltöttem a rövidkék gyűjteményébe, szóval ha az adminok elfogadják (bétázás nélkül :$), már olvashatod is - remélem, ilyesmire gondoltál! :)
Nem láttam még a videót, de köszönöm, tényleg zseniális :D *közben elolvad, amiért zseniálisnak nevezted az írását, és ahhhwww...*
Egy Steve-Tony novella (nem intim, hanem csak barátság szinten) már készen van, még csücsülök rajta egy kicsit és csiszolgatom, de a közeljövőben azt is feltöltöm majd. Mivel az túllépi a 2000 szavas keretet, amit magamnak szabtam, ezért önálló cím alatt, nem a gyűjteménybe. Még ki kell találnom neki valami címet :)
Köszönöm, hogy itt voltál, kedves szavakat hagytál nekem, megnyugtattál, hogy nem találsz méltatlannak az "előzmény"hez! Helyette megmelengetted kicsi lelkem, el sem tudod képzelni, mennyire sokat jelentett nekem és mennyire bearanyoztad az egész napomat! (A kérésnek meg külön örülök.) Kérlek, írj még sokat, minden egyes műved nagyon inspiráló! ;)
Üdv: B. B.

Zsó
2016.10.19 - 21:31 | 1: ... | Anonymus
Szia! Tetszett a történet :) Bár alapvetően Steve nem ilyen, azért jó volt olvasni ilyet is. Köszönöm az élményt, amit a történet nyújtott :)

Szerző válasza: Szia, Zsó!
Örülök, hogy tetszett a történet, és élményt adott neked az olvasása! Számomra az írása volt az, és persze az első visszajelzést olvasni rá! :) Tudom, hogy az itt felvázolt Steve elég messze esik attól, amilyennek általában elképzeljük és ábrázoljuk Steve-et, hiszen őt elsősorban amolyan "morális iránytűként" és erkölcsi magaslaton állónak gondoljuk, azzal pedig nehezen fér össze, hogy mindenkivel összefeküdjön és/vagy elcsábítsa a népeket. :) Ugyanakkor tudjuk, hogy ő sem hibátlan (forrófejű, meggondolatlan, stb.), épp ezért nekem nem okozott problémát elképzelni, hogy megfelelően "romlott" körülmények között efféle attitűdöt vegyen fel. Főleg, ha eleve is biszexuálisként értelmezzük (és, tegyük fel, mire eljutott a seregbe, már megbékélt ezzel a ténnyel), akkor lehetségesnek tartom, hogy ne kerítsen nagy feneket a szexnek, különösen, ha körülötte mindenki ki van éhezve rá így vagy úgy. Persze maximálisan megértem azokat is, akik nem értenek ezzel egyet, sőt, még azokat is, akik felháborodnak a puszta ötleten is! Szóval ha van kedved bővebben kifejteni az álláspontodat, szívesen meghallgatnám, milyen a te Steve-ed, hol/miben/hogyan ütközik az itt leírt karakter vele, és esetleg hogyan lehetne ezeket az ellentéteket megnyugtatóan feloldani... :)
Persze enélkül is nagyon örülök a visszajelzésednek és a pozitív hangvételnek, nem tudom elégszer megköszönni, hogy nyomot hagytál magad után, és elmondani, mennyire örülök, hogy tetszett a próbálkozásom!
Üdv: B. B.Szeretnél kritikát írni?