Félresiklott prekoncepciók kritikái

Szeretnél kritikát írni?Syerena
2017.01.14 - 22:24 | 1: ... | Anonymus
Utálom a hárem-szerű ficceket, amiben a főhős mindenkivel összejön. Szóval igen sokat vaciláltam, hogy merjem e elolvasni eme történetet. De. Nem bántam meg. Jókat mosolyogtam némely jeleneten, sőt a végén Tony megszólalására fel is nevettem. A karaktereket most nem figyeltem. Egyszerűen csak élveztem a sztorit. Szóval nem rossz így elsőre. De másodszorra sem.

Szerző válasza: Szia, Syerena!
Ismét megtisztelsz azzal, hogy bizalmat szavazol egy olyan ficemnek, ami nem tartozik a kedvelt műfajaid közé. Köszönöm! Örülök, hogy sikerült élvezetes sztorit összehoznom - ennek a könnyed kis irománynak nem is volt más egyéb célja, csak ez. Az pedig külön felemelő, hogy másodszorra sem volt unalmas! :) Köszönöm, hogy az olvasóim között tudhatlak, és megosztod velem a véleményed, benyomásod az alkotásaimról, nagyon sokat jelent számomra! :)
Üdv: B. B.

Dóri
2016.11.07 - 18:49 | 1: ... | Anonymus
Nagyon jól szórakoztam olvasás közben. Csak annyit írnék: Köszönöm 😊

Szerző válasza: Szia, Dóri!
Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Szívmelengető kritikát olvasni ott, ahol már nem is számítottam rá, hogy valaki még nyomot hagy nekem! :D Szóval: köszönöm!
Üdv: B. B.

Lidércke
2016.10.23 - 14:05 | 1: ... | Anonymus
No szia! Végre csak ideértem. :) Bevallom, már olvastam korábban a héten, de sajnos olyan rohanós hetem volt, hogy nem volt időm megírni a véleményt, amit szerettem volna, csak most. Azt most eldöntöttem, hogy a világnak több ilyen történetre van szüksége, ahol a kedvenc hősünk egyszerűen csak általános módon ribanckodik :D Steve esetében mondjuk kevésbé egyértelmű, mint Tonyéban, de te milyen jól megoldottad! A kedvencem a Coulsonos jelenet lett így utólag: rengeteg lehetőséget, fantáziát látok a kettőjük kapcsolatában, ahogy Coulson mindig egy kicsit fanboykodik, de alapvetően totál badass is tud lenni, ha úgy hozza a helyzet. Nincs kedved írni még róluk? :D A thressome jelenetről Pepperrel ez a videó ugrott be egyből: www.youtube.com/watch?v=hvfSzOksGkg Nem tudom, láttad-e már, szerintem zseniális, szóval méltó párja az írásnak! A Steve/Tony jelenetet is szívesen olvasnám egy külön ficben kibontva, ahogy eldiskurálgatnak a rémálmaikról, aztán megvigasztalják egymást egy forró zuhany alatt. <3 Köszönöm, hogy olvashattam, és nagyon örülök, hogy én (is) inspiráltalak! :)

Szerző válasza: Szia!
A visszajelzést mindig örömmel veszem, tőled pedig különösen! :) (Bevallom, tűkön ülve vártam, amikor láttam, hogy észrevetted és ide fogsz kommentelni. :D)
Azt hiszem egyetértek, és több ilyen kellene. Nagyon vicces volt írni ezt a szösszenetet, és alig vártam, hogy feltölthessem. :) Örülök, hogy tetszett Coulson, stílszerűnek éreztem, hogy a #1 fanboy kapja az első együttlétet a Kapitánnyal, és ne csak a Bosszúállók-csapattal hozzam össze. Igaz, Furyval még nem sikerült, bár... ami késik, nem múlik... :D Mivel a Phil/Steve párosra vonatkozó megjegyzést egy kérésnek vettem, így gyorsan írtam velük egypercest, és fel is töltöttem a rövidkék gyűjteményébe, szóval ha az adminok elfogadják (bétázás nélkül :$), már olvashatod is - remélem, ilyesmire gondoltál! :)
Nem láttam még a videót, de köszönöm, tényleg zseniális :D *közben elolvad, amiért zseniálisnak nevezted az írását, és ahhhwww...*
Egy Steve-Tony novella (nem intim, hanem csak barátság szinten) már készen van, még csücsülök rajta egy kicsit és csiszolgatom, de a közeljövőben azt is feltöltöm majd. Mivel az túllépi a 2000 szavas keretet, amit magamnak szabtam, ezért önálló cím alatt, nem a gyűjteménybe. Még ki kell találnom neki valami címet :)
Köszönöm, hogy itt voltál, kedves szavakat hagytál nekem, megnyugtattál, hogy nem találsz méltatlannak az "előzmény"hez! Helyette megmelengetted kicsi lelkem, el sem tudod képzelni, mennyire sokat jelentett nekem és mennyire bearanyoztad az egész napomat! (A kérésnek meg külön örülök.) Kérlek, írj még sokat, minden egyes műved nagyon inspiráló! ;)
Üdv: B. B.

Zsó
2016.10.19 - 21:31 | 1: ... | Anonymus
Szia! Tetszett a történet :) Bár alapvetően Steve nem ilyen, azért jó volt olvasni ilyet is. Köszönöm az élményt, amit a történet nyújtott :)

Szerző válasza: Szia, Zsó!
Örülök, hogy tetszett a történet, és élményt adott neked az olvasása! Számomra az írása volt az, és persze az első visszajelzést olvasni rá! :) Tudom, hogy az itt felvázolt Steve elég messze esik attól, amilyennek általában elképzeljük és ábrázoljuk Steve-et, hiszen őt elsősorban amolyan "morális iránytűként" és erkölcsi magaslaton állónak gondoljuk, azzal pedig nehezen fér össze, hogy mindenkivel összefeküdjön és/vagy elcsábítsa a népeket. :) Ugyanakkor tudjuk, hogy ő sem hibátlan (forrófejű, meggondolatlan, stb.), épp ezért nekem nem okozott problémát elképzelni, hogy megfelelően "romlott" körülmények között efféle attitűdöt vegyen fel. Főleg, ha eleve is biszexuálisként értelmezzük (és, tegyük fel, mire eljutott a seregbe, már megbékélt ezzel a ténnyel), akkor lehetségesnek tartom, hogy ne kerítsen nagy feneket a szexnek, különösen, ha körülötte mindenki ki van éhezve rá így vagy úgy. Persze maximálisan megértem azokat is, akik nem értenek ezzel egyet, sőt, még azokat is, akik felháborodnak a puszta ötleten is! Szóval ha van kedved bővebben kifejteni az álláspontodat, szívesen meghallgatnám, milyen a te Steve-ed, hol/miben/hogyan ütközik az itt leírt karakter vele, és esetleg hogyan lehetne ezeket az ellentéteket megnyugtatóan feloldani... :)
Persze enélkül is nagyon örülök a visszajelzésednek és a pozitív hangvételnek, nem tudom elégszer megköszönni, hogy nyomot hagytál magad után, és elmondani, mennyire örülök, hogy tetszett a próbálkozásom!
Üdv: B. B.Szeretnél kritikát írni?