Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.04.10 - 23:06 | 17: 17. Ágy | Regisztrált
AWH! (rászokok) Ez gyönyörű volt. Ahogy indítottad, ahogy átvezetted, kettejük kapcsolata. Annyira pure. Mindennel együtt. És az említett nevektől megint szanaszét szaladtak a gondolataim és próbálunk még mindent egyben tartani így este 11-kor. De tetszett azért is, mert nem tudom, több lett így a Lena-Navan páros is. Nagyon szép volt.

Szerző válasza: Well, inkább erre, mint másra. xD Sry. Ez amúgy cukormáz lett, ja, nem a rám jellemző agónia meg borongás. És igen, az ő kapcsolatuk maximálisan pure, és még Bolondok előtti időkből származik. Az említett nevek meg, ja, vannak. xD Nyxék asszem, as usual, meg már páran. Janice egy ilyen háttérbőlnépszerű emberke valahogy. Nem nagyon van beszélve róla, de attól még ő maga van. És igen, hozzátesz a Navan-Lenához, főleg Lena részéről, aki szintén egy kicsit az elhanyagoltabb szereplők közé tartozik (pedig úgy nem ezt érdemelné szegényem), és nem feltétlen jöhetett le róla, hogy miért van ő ennyire lazán Navannal együtt. Hát, részben Janice meg az általa szerzett eddigi tapasztalatai miatt. :) És köszönöm, hogy írtál! :)

Miss Sipor
2016.10.25 - 19:07 | 17: 17. Ágy | Anonymus
Cuki. Egyszerre bonyolította meg és tette érthetőbbé Lena és Navan kapcsolatát a fejemben, de cuki.

Szerző válasza: Hát igen, ez kétélű dolog. Bonyolítja, mert még egy ember benne van az egészben nyilván, már Lena oldaláról, de abból a szempontból meg egyszerűsíti, hogy Lena emiatt érti meg Luke és Navan kapcsolatát, mert neki is hasonló van Janice-szel. :) Cukinak szerintem is cuki. :)Szeretnél kritikát írni?