Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?Emily Argent
2016.11.15 - 12:19 | 20: 20. Vér | Anonymus
A szöszől röviden, de előtte. Csatlakoztam a KriMo-sok "népes" csapatához, kritikáim igényesebbek lesznek. Verseim máshol vannak, de ez mellékes. Na nézzük ezt a szöszt:

A történetröl:

Igényes minka, mely szerintem nagy körültekintéssel és odafigyeléssel alkotódott meg írónőnk által, ki egy kiegyensúlyozott mesét kanyarintott a "papírra".

A szó felhasználása:

Érdekes, hogy a vér szóra éppen az aranyvérű ugrott be, szerinem lehetett volna még csavarni rajta tőbbet is, bár szösszenetbe nehéz lenne. Gratula.
________________________________________________________
Összességében elmondhatom, hogy nagyon érdekfeszítő volt olvasni ezt a fejezetet, tudod, hogyan kell megfogni az embert,. Csiszold tovább és írj még ilyen szépeket. 😊
==================================
Üdv.

Emily Argent, KriMo tag (AFS-on megtalálsz, ha keresnél).

Szerző válasza: Szia, Emily!
Örülök, hogy csatlakoztál a KriMóhoz, a neked írt kritikákat mindig jó viszonozni a válaszoláson túl is. (Bár azt nem értem, a verseidet miért említed, ha egyszer tényleg mellékesek, na mindegy.)
Igyekszem mindig igényesen írni, örülök, hogy úgy gondolod, sikerül. A vér szóra egyébként nem az aranyvérű ugrott be, nem véletlenül sorakoztattam föl már az elején több definíciót is: a tényleges vér és a családi kötelék volt a szösz témája, csupán az aranyvérűből indultam ki. Szerintem szösszenetben ezen már nem lehetett volna csavarni, így is elég sok új információ volt ebben a részben, több is, mint általában szokott lenni.
Mindenesetre köszönöm szépen, hogy írtál, és örülök neki, hogy jónak találtad a művemet. AFS-on én sajnos nem járok, a Merengő a fő felületem, és nem is tervezek más használatába belekezdeni, mert épp elég dolgom van ezzel az egy honlappal is. :)
Üdv: Hiriajuu

Miss Sipor
2016.11.14 - 17:14 | 20: 20. Vér | Anonymus
Remingtont eddig is élveztem, de most már nagyon^^ Az Areshez fűződő barátsága nem gondoltam, hogy ennyire erős, több egy vele lógok, mert nincs jobb opció - féle dolognál. Remingtonnál érzem eddig a leghitelesebbnek ezt a lázadás-mizériát, kevés, de fontos dolgok ellen, nem teljesen szembefordulva a családdal (mint pl Sirius), nem teljesen leminimalizálva, mint Mondayéknál és nem fura irányokba elmenve, mint Arionnál. Gratula, újabb tökéletesen valószerű OC!

Szerző válasza: Remington egy idióta, de szerethető idióta. :D De részben azért is írtam meg ezt a szöszt, mert féltem, hogy mások lazának érezhetik az Aresszel való barátságát, és meg akartam mutatni, hogy tényleg szoros a kapcsolat, ha mégoly furcsa is, hogy pont ők ketten jóban vannak. De a fősztoriban még sokat lesz fejtegetve a mi mardis triónk minden kapcsolata, ott is látszani fog majd, hogy komoly és sziklaszilárd alapokon nyugszik a szövetségük. És igen, ő minden hülyesége ellenére értelmes lázadó, tudja, hogy kivel meddig mehet el, és nem feszegeti a határokat. Sokkal kevésbé ostoba amúgy, mint amilyennek tűnik meg mutatja magát. :D A saját életét legalábbis nem szeretné megnehezíteni, ha nem muszáj. Azért ravasz mardekáros ő is, csak a dekadensebb fajtából. :D De jó hallani, hogy valószerűnek érzed, köszönöm szépen a bókot, és azt is, hogy írtál. :)Szeretnél kritikát írni?