Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.04.11 - 19:36 | 20: 20. Vér | Regisztrált
Drága Rem! Ne tudd meg, hogy megijedtem a vér láttán x'D Drága Remington! Tetszett, hogy egy kicsit ilyen HP-s "szakszóval" (de fancy) indítottad, de teljesen más értelmet adtál neki. Mármint, nekem úgy jött le, hogy főleg családi kötelékek és ki számíthat még családnak nem csak vér alapján (ba dumm cc). Ahh, számkivetett aranyvérűek. Rem jó ember. ARES. Annyira jók. (Avery rokonság pls) És családfa. A Családfa. Oh gosh, minden van rajta. Érdekes volt az is, ahogy megjelentek a különféle tradíciók. Mármint, legtöbbször nem szoktak továbbmenni az emberek, elfogadják, hogy vannak és használják, de az okok meg következmények ritkán vannak meg jól. Bár ez egyértelműen nem rád jellemző semmilyen téren se :D Feddhetetlen... Na ez nem rémlik hogy volt, de elhiszem :D Mint a Zsebpiszok-közt xD (illetve újra kéne olvasnom végre magyarul is) No, de visszatérve. Ares és Rem barátsága valami aranyat ér (cirip cirip). Egyszerűen annyira többek és jobbak. Nagyon szeretem őket. Rem meg különösen szívem csücske, tudod :3 Egyszerűen nagyszerű volt sok kicsi és nagy dologgal és zseniális vagy még mindig!

Szerző válasza: Drága, drága Rem. :D Ha ennyi vértől megijedsz, mi lesz itt máshol, ahol jobban folyik? xD Mert fog még folyni. :"D Na mindegy. A vérkérdés meg amúgy is érdekes téma varázslóéknál, nálam meg kardinális pont sok okból, szóval kifejezetten örültem, hogy itt most lehet kicsit boncolgatni a helyzeteket. Sokféle különböző családunk van itt, akiknél ez érdekes kérdés. Aresék számkivetettek, jaja. :D És Rem jó ember! Bunkó, de akkoris. :D Avery mindkettejüknek a rokona am, de hát izé, Remnek asszem az anyja konkrétan Avery-lány. (Aresé meg Rosier? I'm not even sure anymore. xD) Úgyhogy ja, minden van már ezen a rohadt családfánkon. xD Meg nálunk eleve amiatt, hogy az egész aranyvér-téma fontos, a tradícióik, a különbségeik is nyilván azok. És amúgy is, aaa, imádom ezt a témát, a sok különféle hülye családomat a sok különféle hülyeségükkel. A Feddhetetlen Huszonnyolc, az kivételesen nem könyves canon, hanem egyebes, nemtom, honnan van, de vmi járulékos infó. Sacred Twenty-Eight. Tetszett, beépítettem. :D Úgyhogy ezt újraolvasva se fogod meglelni. :P A Zsebkosz közt igen. xD Visszatérve, oh dear. Túl hajnal van nekem az ilyen punokhoz. xD De igen, their friendship is so precious. És még milyen lesz. Csak írnám tovább fősztorit is végre. :"D I love these idiots together. Meg igen, Remet is amúgy is én is. Úgyhogy aaa de örülök hogy tetszett, és hogy ennyire szereted, és köszi a dicséretet, imádlak!! És most megyek reggeliztetni. :"D

Emily Argent
2016.11.15 - 12:19 | 20: 20. Vér | Anonymus
A szöszől röviden, de előtte. Csatlakoztam a KriMo-sok "népes" csapatához, kritikáim igényesebbek lesznek. Verseim máshol vannak, de ez mellékes. Na nézzük ezt a szöszt:

A történetröl:

Igényes minka, mely szerintem nagy körültekintéssel és odafigyeléssel alkotódott meg írónőnk által, ki egy kiegyensúlyozott mesét kanyarintott a "papírra".

A szó felhasználása:

Érdekes, hogy a vér szóra éppen az aranyvérű ugrott be, szerinem lehetett volna még csavarni rajta tőbbet is, bár szösszenetbe nehéz lenne. Gratula.
________________________________________________________
Összességében elmondhatom, hogy nagyon érdekfeszítő volt olvasni ezt a fejezetet, tudod, hogyan kell megfogni az embert,. Csiszold tovább és írj még ilyen szépeket. 😊
==================================
Üdv.

Emily Argent, KriMo tag (AFS-on megtalálsz, ha keresnél).

Szerző válasza: Szia, Emily!
Örülök, hogy csatlakoztál a KriMóhoz, a neked írt kritikákat mindig jó viszonozni a válaszoláson túl is. (Bár azt nem értem, a verseidet miért említed, ha egyszer tényleg mellékesek, na mindegy.)
Igyekszem mindig igényesen írni, örülök, hogy úgy gondolod, sikerül. A vér szóra egyébként nem az aranyvérű ugrott be, nem véletlenül sorakoztattam föl már az elején több definíciót is: a tényleges vér és a családi kötelék volt a szösz témája, csupán az aranyvérűből indultam ki. Szerintem szösszenetben ezen már nem lehetett volna csavarni, így is elég sok új információ volt ebben a részben, több is, mint általában szokott lenni.
Mindenesetre köszönöm szépen, hogy írtál, és örülök neki, hogy jónak találtad a művemet. AFS-on én sajnos nem járok, a Merengő a fő felületem, és nem is tervezek más használatába belekezdeni, mert épp elég dolgom van ezzel az egy honlappal is. :)
Üdv: Hiriajuu

Miss Sipor
2016.11.14 - 17:14 | 20: 20. Vér | Anonymus
Remingtont eddig is élveztem, de most már nagyon^^ Az Areshez fűződő barátsága nem gondoltam, hogy ennyire erős, több egy vele lógok, mert nincs jobb opció - féle dolognál. Remingtonnál érzem eddig a leghitelesebbnek ezt a lázadás-mizériát, kevés, de fontos dolgok ellen, nem teljesen szembefordulva a családdal (mint pl Sirius), nem teljesen leminimalizálva, mint Mondayéknál és nem fura irányokba elmenve, mint Arionnál. Gratula, újabb tökéletesen valószerű OC!

Szerző válasza: Remington egy idióta, de szerethető idióta. :D De részben azért is írtam meg ezt a szöszt, mert féltem, hogy mások lazának érezhetik az Aresszel való barátságát, és meg akartam mutatni, hogy tényleg szoros a kapcsolat, ha mégoly furcsa is, hogy pont ők ketten jóban vannak. De a fősztoriban még sokat lesz fejtegetve a mi mardis triónk minden kapcsolata, ott is látszani fog majd, hogy komoly és sziklaszilárd alapokon nyugszik a szövetségük. És igen, ő minden hülyesége ellenére értelmes lázadó, tudja, hogy kivel meddig mehet el, és nem feszegeti a határokat. Sokkal kevésbé ostoba amúgy, mint amilyennek tűnik meg mutatja magát. :D A saját életét legalábbis nem szeretné megnehezíteni, ha nem muszáj. Azért ravasz mardekáros ő is, csak a dekadensebb fajtából. :D De jó hallani, hogy valószerűnek érzed, köszönöm szépen a bókot, és azt is, hogy írtál. :)Szeretnél kritikát írni?