Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.04.11 - 20:02 | 22: 22. Hajlam | Regisztrált
Még egy perifériakarakter, legalábbis nekem. És egyrészt pont emiatt volt tök érdekes és újként elhelyezhető, másrészt meg érdekes volt a témafeldolgozás is (de hivatalos lett x'D). És Frank is egy kis fokkal szimpatikusabb lett. (Puding *-*) Összességében aranyos lett!

Szerző válasza: Nem csak neked, ő minden szempontból az. :D Egy Nemszázasban aktívabb szereplő, azon kívül nem sűrűn fordul elő amúgy se. De érdekesnek érdekes, tökre szerettem amúgy ezt a szöszt írni, meg azt a Nemszázasokban kifejtett folytatását is. Fontos téma ez is, nem akarom elsikkasztani. :D Frank pedig szimpatikusodjon csak! (Hajnali négy van, it's time to create new words again, I guess. xD) Puding. :D És awh, örülök, hogy aranyosnak érezted. :)

Miss Sipor
2016.11.28 - 16:35 | 22: 22. Hajlam | Anonymus
Kérdés: mégis hogyan tudsz ennyire jó karaktereket alkotni? És belepasszítani őket mindenbe, ami egy jó ficbe kell? (gondolok most arra, hogy a különböző szexuális orientációk nem nyomják el egymást és a storyline -ra) szép napot:)

Szerző válasza: Igazából nem tudom. :D Hagyom, hogy írják magukat, csak az alapokat fektetem le, a többi jön útközben. :D meg hát a szexuális orientáció csak egy része az emberek életének (kivéve talán Joelnek xDD), úgyhogy nem is nyomhat el minden mást. Vanni van, de nem csak az van ebben a kusza sztoriban. :D Köszönöm, meg azt is, hogy írtál! :)Szeretnél kritikát írni?