Az ismerkedés mérföldkövei kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.03 - 12:39 | 1: 1. | Regisztrált
Hú! Ez elképesztő volt! Nem is tudom, hogy lehet ilyen jól fogalmazni... Csak így tovább! :3

Szerző válasza: Szia, Severus!
Nagyon szépen köszönöm! *pirul* Megteszem, ami tőlem telik, és reménykedem a legjobbakban, lényegében ez a módszerem :D Köszönöm szépen, próbálkozom! :)
Üdv: B. B.

Syerena
2017.01.14 - 22:09 | 1: 1. | Anonymus
Nem is tudom, hogy kezdjek bele. Őszintén szólva hamar feltornáztad magad a fic-írói toplistámon a top5-be. Szeretem az irományaidat olvasni. Őszintén szólva, kissé félve kezdtem neki ennek a történetnek az olvasásába, de kijelenthetem, hogy hatalmas csalódás ért. A kellemesebb fajtából. Steve karakterét nagyon jól eltaláltad. Egyszerűen nem tudok belekötni. Még a történetbe sem. Élvezhető sztori és nem unalmas. Szóval gratulálok hozzá és csak így tovább. *Megemeli képzeletbeli kalapját*

Szerző válasza: Szia, Syerena!
Hát, nem kis felelősséget jelent, ha az ember valakinek a kedvenc írói közé tartozik, köszönöm, hogy megtisztelsz ezzel! :) Főleg annak fényében, hogy kíméletlen kritizálási szándékkal érkeztél hozzám - pirulok, komolyan, nem tudom, hogyan fejezzem ki, mennyire jóleső és megható ez. Kicsit meglepődtem, amikor láttam, hogy ehhez a sztorihoz írtál kommentet, hiszen jelezted, hogy Steve nemhogy nem a kedvenc, de egyenesen utált karaktered - itt meg mégiscsak nagyon erőteljesen ő van középpontban a canonok körül... szóval nem gondoltam, hogy be fogod vállalni ennek a történetnek az elolvasását. Sose érjen kellemetlenebb csalódás - se téged, se engem! :) Örülök, hogy Steve megformálását in characternek érzed, ezzel kapcsolatban mindig rengeteg kétségem van - és ugye a pokemonos szösszenetnél felmerült, hogy OOC-nek találtad, úgyhogy most jelentősen megnyugodtam! Az is megkönnyebbülés számomra, hogy a "történettelen" (úgymint: nincs akció, meg csata, meg effélék) mivolt ellenére sem találtad unalmasnak a kapcsolatuk épülését. Köszönöm a gratulációt, igyekszem majd hozni legalább ezt a színvonalat a jövőben is! *viszont-emeli a kalapját*
Üdv: B. B.

Authris Erui (jórég volt már fenn Merin)
2017.01.10 - 13:40 | 1: 1. | Anonymus
Még lemaradt, hogy nagyon szép volt a történetvezetés. Az óta vártam hasonlóra mióta 2007.06.22-én először néztem fel erre az akkor még kissé "szerény" oldalra. Nagyon szép volt, de most véget ér a dal, a bakelit pattog a lemezjátszón és elhalkul a zene. Utolsó kritikám ez sajna és puszi minden szép történetnek mi itt vagy más fandomban születik. Szia és további szép írást. 😊👋

Authris Erui, völgyzugolyi tünde és eredeti nevén Emese Lilla. 👧👋

Szerző válasza: Szia ismét! :)
Húha, köszönöm szépen! Ezt kifejezetten vigyorogva olvastam, mivel sok kétségem volt a sztorinak ezzel a részével - nem zavaró-e a sok kitekintés, nem túl sok-e a szünet/törés a történetvezetésben, stb. De semmiképpen sem akartam egyetlen összefüggő szöveget alkotni (hiszen mindkettejüknek csak az életük egy nagyon kis darabját teszi ki ennek a kapcsolatnak a lassú formálódása, emellett nagyon sok egyéb, a történet szempontjából lényegtelen dolog zajlik a háttérben velük), inkább "villanásonként" megmutatni, mik azok a fontos pontok, amik előrébb és egymáshoz közelebb viszik őket. És ha lesz folytatás (khm... lesz hát), akkor azt is jobb szeretném hasonló szellemben tenni. Szóval nem is annyira folytatás lesz az sem, inkább "fotóalbum", pillanatképek és felvillanások a közös (?) életükből.

Hatalmas sajnálattal olvasom, hogy úgy érzed, itt kell hagynod a Merit, biztosan jó okod van erre a lépésre, és bár tiszteletben tartom a döntésedet, azért titkon reménykedem, hogy még vissza-vissza fogsz járni közénk, nem kell teljesen "elbúcsúznunk". De ha mégis így lenne, sok sikert mindenhez, minden jót és boldogat kívánok neked, bármerre sodorjon is az élet! :)
Üdv: B. B. / Timisem, inkább "fotóalbum", pillanatképek és felvillanások a közös (?) életükből.

Hatalmas sajnálattal olvasom, hogy úgy érzed, itt kell hagynod a Merit, biztosan jó okod van erre a lépésre, és bár tiszteletben tartom a döntésedet, azért titkon reménykedem, hogy még vissza-vissza fogsz járni közénk, nem kell teljesen "elbúcsúznunk". De ha mégis így lenne, sok sikert mindenhez, minden jót és boldogat kívánok neked, bármerre sodorjon is az élet! :)
Üdv: B. B. / Timi


Szerző válasza: Hupsz, bocsi az előzőért, elbénáztam a beillesztést. Mélységesen szégyellem magam. Esetleg egy kívánság, amit ajándékként megírhatnék neked, ha már búcsúzunk? :)

Authris Erui
2017.01.09 - 14:20 | 1: 1. | Anonymus
Mielőtt kritizálnék csak egy felvetés. Látta fórumon az ötleted az elhsrapódzó "zaklatásra" és támogatom, de maradjon meg a névtelen kritizálás lehetősége. Szerintem lehetne betenni, mint robiszűrésnél egy plusz kérdést és csak akkor engedné fel a kritikát ha mindkét kérdésre a válasz helyes. Csak ennyi az ötlethez.
____________________
A történet nagyon megfogott és tetszett. Öröm volt olvasni. Szia és szépeket! 😊
<====VASEMBER FAN====>
Authris Erui

Szerző válasza: Szia, Authris!
Utólagos engedelmeddel bemásoltam a hsz vonatkozó részét a fórumra is, hiszen úgy gondolom, a kérdésfelvetés, hogy legyen-e anonim kritika vagy sem, elsősorban rólad/rólunk, kritikákat írókról szól, így akkor is érdekes és releváns a véleményed, ha nem akarsz emiatt fórumra menni. Remélem, nem bánod!

A véleményedet pedig, mint mindig, most is köszönöm szépen, nagyon-nagyon örülök, ha kellemes érzéseket sikerül keltenem az írásaimmal! :)
Üdv: B. B.

FanficGirl98
2017.01.05 - 21:33 | 1: 1. | Anonymus
Szia! Nagyon tetszett az első rész, és bizakodva kérdezem meg, hogy lesz e folytatása? :) Mindenképpen olvasnám! :) xx

Szerző válasza: Szia! Köszönöm szépen, nagyon örülök, ha tetszett! :) Igazából amikor írtam, akkor egypercesnek indult, és kinőtte magát egy novellává. Sosem gondoltam volna, hogy pár száz szónál többet összehozok erre a kérésre, aztán mégis :D Ráadásul keringenek a fejemben a Steve, mint közel sem tökéletes barát ötletei, és Alice hátterének darabkái, úgyhogy lehet. Lehet, hogy lesz folytatás :) Viszont fogalmam sincs, mikor, mivel még el se kezdtem írni, és igazság szerint most más irományokkal kellene foglalkoznom. (Nem mintha a "kellene" megállított volna valaha attól, hogy új/másik projektbe fogjak.) Szóval összefoglalva ezt a zavaros monológot: köszönöm, nagyon köszönöm, hogy jeleztél, hogy tetszett, és fogok én még írni ehhez valamikor. :) Üdv: B. B.Szeretnél kritikát írni?