Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.05.03 - 20:20 | 23: 23. Kéz | Regisztrált
Szia, Hiri! ^^

Két lélegzetvétel között lesek be ide, ugyanis éppen annyira futotta most az időmből, hogy egy ilyen kis apróságot elolvassak, és ha már itt jártam, szokásomhoz híven nem akartam eltűnni nyom nélkül. :)

Borzasztó, ami szegény sráccal történt, és sajnálom is őt emiatt, hiszen ő volt az egyik legjobb kviddicsező, erre fel ez történik vele… Ilyenkor persze mi másra gondolhat az ember, ha nem arra, hogy a jövőjének is annyi, mint a karjának? Ez a rész viszont nagyon tetszett: „…ideje a kilátástalan jövő helyett kihívásokkal teliben reménykedni.” Ez nagyon igaz! :)

Tetszett ez a rövidke történet is, köszönöm, hogy olvashattam! :)

Üdv, Nym (KK kolléganő)

Szerző válasza: Halihó! :) Én meg igyekszek felzárkózni a válaszaimmal, és még erre a kritikára talán pont jut időm reggeliztetés előtt. :D Örülök neki, hogy erre jártál, és hát na, pont azért van ez a gyűjtemény, hogy kutyafuttában is lehessen mindenféle szöszöket olvasni. Kompenzálok az elrémítő méretű fejezeteimért. xD És örülök annak is, hogy írtál ismét. :)
Az a durva amúgy, hogy ő mindig is ilyennek volt tervezve, már a sztori prototípusában is, amit vagy 13-14 évesen írtam. xD Mondjuk, akkor még csak a balesete volt, a kviddicstehetsége nem, az utólag került be a képbe. Kellett, mert ez egy valós dolog, ami még egy versenysportolóval is megesik, és akartam róla beszélni, hogy van élet a karriered kvázi "halála" után is. Még akkor is, ha gyerek, és még nehezebb feldolgoznia, hogy mi történt vele. Novellában is ki lesz majd fejtve ez egyszer egyébként, úgy az elejétől a végéig. Csak két éve ígérgetem, nem gáz. :"D Egyszer tényleg elkészül, és az azért többet fog mondani a helyzetéről, annak minden aspektusával, mint ezek a bigyók. Azért is zártam ilyen rövidre ezt, mikor írtam, mert észbe kaptam, hogy hékás, és mi marad akkor a novellasorozatra. xD Jaj de meg kéne már írni. Mindegy. :"D Örülök neki, hogy azért az effektív üzenete a szösznek tetszett, meg maga a sztori is, és én köszönöm, hogy írtál! :)


2018.04.11 - 20:07 | 23: 23. Kéz | Regisztrált
Oh mamám. Really. *sigh* Ezen az indításon emlékszem, hogy lefejeltem az előttem lévő ülést xD Kicsit féltem, hogy az egész ilyen lesz (eleve alaptalanul), és örülök, hogy nem (de azért a segítő kéz is muszáj volt x'D). Nagyon tetszett, hogy itt volt belefűzve a másik oldalról kicsit a Jaredes dolog, ami említve volt nemrég. Tetszett, ahogy megjelent Jack is, annyira szerethető karakterek mindanyian.

Szerző válasza: Jó, na. xD Natnél a vakos poénok mennek, Dannél a kezesek. xD De ha viccelek is ilyesmivel, elviccelni nem szokásom, de hát ezt tudod úgyis. :D A segítő kéz viszont, igen, muszáj volt. xD Ott kiütközött Matt meg a baromsága. xD És ja, ez össze volt kötve némileg a Jared-Tanítás szösszel, meg majd egyszer a Dan egész sztoriját elmesélő novellasorozattal lesz, ha végre megírom. :"D Annyira kéne, és annyira ég a pofám, hogy lusta vagyok tető alá hozni. :"D Oh well, egyszer az is lesz. Sok Jackkel, mert igen, ő egy kincs, és az ott még jobban fog látszani. :)Szeretnél kritikát írni?