Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.04.12 - 00:14 | 38: 38. Önző | Regisztrált
JAMES. !woot Amikor összekapcsoltam a címmel elsőként, akkor egyből az merült fel bennem, hogy a te Tekergők-képedben ez hogy van meg így szöszben. Aztán olyan szépen meglepődtem! És annyira örülök, hogy nem csalódtam, bár az nehéz lett volna, de érted. A te James-karakteredet úgy mindenével együtt szeretem. Ahogyan és amennyit és amiért. Jó, Siriusról meg ne is beszéljünk, azt tudod eléggé már ennek-annak kapcsán x'D Kimondottan tetszett az ő része minden említett dolgával és fogalmazással. És megint Frank! Amennyit emlegetődik, frankón elgondolkozok rajta (bocsánat) (mindkettőért) Az övé érdekes variánsa volt az önzőségnek. És az is, hogy Jamesnél megint felmerült az ellentétpárja. Ahh, Remus *sigh* Ez. Úgy ahogy volt. A szavak, a váltás, a plusz kis mondat, és James is és *sigh* Remus. Nagyon tetszett, ahogy a lekerekítéssel visszakanyarodtál kicsit James jelleméhez is és így az önzőség nélküliségére. (Mert ebben nem önzetlen, hanem nem önző) És well, ha nagyon új tényleg nem is volt benne, de máshonnan viszont új volt! Nagyon tetszett tényleg!

Szerző válasza: James. (Hiri cheers. Hooray!) Szívemcsücske, minden maflaságával együtt. Keveset írom tulajdonképpen, de nagyon-nagyon szeretem, ahogy van. Eleinte nagyon kerestem a hangját, nem tudtam, ki akar lenni pontosan, de valahogy meglett, és azóta így awh, babám, dejó hogy vagy. Szóval örülök én is, hogy örülsz, és meglepődtél, és nem csalódtál. :D Sirius, az Sirius. xD Franket meg fogom még emlegetni, mert hát, izé, azért egy kicsit fontos szereplő néha. xD Úgyhogy gondolkodj csak rajta. :P (És megbocsájtok, de jaj. xD) Frank úgy amúgy alapból egy érdekes ember még mindig. Lassan csak meggyőzlek erről. xD James jobban ismeri Remust, mint azt Remus hinné. Remus kiismerhetőbb, mint hinné. xD Meg James igenis odafigyel rájuk nagyon, csak nem villog ezzel. Remus meg a hülye kis titkaival nem akar, de they're having none of that :D És ja, ebben újdonság kvázi nem volt, csak egy bizonyos szempont szerint és egy adott, meg talán új szemszögből összeszedve sok-sok infómorzsa. Új megvilágításba lehet vele helyezni már ismert tényeket, néha kell. És nagyon örülök, hogy tetszett. :))

SailorO
2017.09.24 - 23:28 | 38: 38. Önző | Anonymus
Húú, itt James teljesen a szívemből szólt Siriussal kapcsolatban. Ezt már említettem valamelyik fősztoris kritikámban is, de Sirius hihetetlen mértékben tud zavarni. Főleg ezzel az önző dolgával (meg a folytonos gyanakvásával Arion felé). Egyre inkább eltolódik nekem a karaktere valami negatív irányba, ahol már nagyon nehéz észben tartanom azt, hogy neki is megvannak a maga okai arra, hogy így viselkedjen, ehelyett csak simán az jár a fejemben, hogy miért kell így viselkednie, és miért nem képes megváltozni legalább egy picit. Huhh, bocsi, egy kicsit szóismétlős lett ez a kirohanás, de valahogy most kikívánkozott. Remélem, a jövőben lesz valami pozitív fejlemény a sráccal kapcsolatban. (Bár az, hogy hajlandó volt bocsánatot kérni Ariontól a fősztoriban már jelentős haladásnak számít.) Jamest pedig nagyon szeretem és becsülöm, amiért ilyen vezetője a Tekergőknek, ahogy mindent észrevesz a csoporton belül, mégis magában tudja tartani, ha úgy látja, ez a legjobb a többieknek. :)

Szerző válasza: Na, akkor lássuk ezt a kritika-sortüzet is. :D
Hát igen, James azért eléggé reálisan tudja látni a világot, már ami nem önmagát meg Lilyt illeti. xD Annak speciel örülök, hogy Sirius zavaró, azzal együtt, hogy nagyon imádom, ő az én szememben egy rettenet problémás, és nem teljes mértékben pozitív szereplőként él. :) Szóval nem fogom mentegetni, vagy kimagyarázni az eltolódását, jó az úgy. :D Kell a karakterfejlődéshez - amit azért igen, már előrevetít az, hogy az Arionnal szemben elkövetett bűneit és hibáit be bírta ismerni. Szóval igen, lesz ez még jobb is, talán elindult már egy olyan úton, amiről nem hagyják letérni a barátai. :) Akik azért nagyon szeretik, mert tudják, hogy nem egyszerű neki, és tudják, hogy próbálkozni próbálkozik a szerencsétlen. :D Egyre inkább, talán. :) Ne kérj bocsánatot a kirohanásért, az ilyen keresetlenül őszinte vélemények a kedvenceim. :P James egy tündér, ő tartja egyben ezt a sok barmot, nélküle már rég széthullott volna a társaság mindenkinek a hülyeségei miatt. De szerencséjükre van nekik egy Jamesük, aki mindenre figyel, és általában tudja, hogy mi a legbölcsebb teendő. :) Több James kellene a világnak. ♥Szeretnél kritikát írni?