Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.04.26 - 00:06 | 2: Kezdet | Regisztrált
Bocsi, fáradtságomban fanfictionnek tituláltam az írásodat, mikor nem az :D Csak megszokás, mert ritkán olvasok az író által kitalált világról :)

Szerző válasza: Oda se neki :D

2017.04.25 - 23:57 | 2: Kezdet | Regisztrált
Szia! :) Már a történet címe is felkeltette az érdeklődésemet. Aztán mégsem kezdtem bele rögtön az olvasásba, ilyenkor néha megnézem előbb az író profilját, hogy talán jobban megértsem, mit miért ír. Nálad honlapot is találtam, ilyenkor abba is belenézek mert tuti okkal van ott, és le is ragadtam a különféle videóidnál :D Bár ez nem ide tartozik a történethez, de azért gondoltam, leírom, talán nem bánod. Elsősorban azért ragadtam le, mert hallottam már egyet s mást a borderline-ról, pszichológus ismerősömtől is. Én is megküzdöttem már sok dologgal, főleg a pánikbetegséggel, de az már szerencsére nagyrészt elmúlt. Szóval, belehallgattam a dalaidba, belenéztem a vlogjaidba, tetszett az ahogyan beszélsz (törekedsz arra, hogy jól fejezd ki magad), így, gondoltam, érdemes elolvasnom, mit írtál. Ez lejön az írási stílusodból is. Mármint a személyiséged. Néha az a bajom, ha fanficet olvasok, hogy sok a felesleges rész, nálad ezt nem éreztem, kicsit csak a második fejezet egyes részeinél kalandozott el a figyelmem; de ha hosszabb történetnek szánod, akkor tényleg érdemes a karaktereknek részletes háttérsztorit is adni. Érdekes, hogy visszatekintésként írsz a párosról, mármint hogy nem időrendi sorrendben, hanem kiemelsz egy-egy pillanatot. Főleg az tetszett, ahogyan az egészet kezdted, az első fejezet első fele. Kezd érdekelni, mi lesz velük :)

Szerző válasza: Szia! El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy írtál! :) Már kezdtem elkenődni, hogy nem jön reakció senkitől. Külön köszönöm, hogy belenéztél az egyéb munkásságaimba is, nagyra értékelem! Örülök, hogy már nagyrészt túl vagy a pánikbetegségeden! A Lélektáncról: Nos, már majdnem készen van az egész, és az az igazság, hogy ezek az írások valóban inkább olyan kiragadott jelenetek lesznek, amelyek által betekintést nyerünk furcsán hullámzó kapcsolatukba, és közben szép lassan kirajzolódik, mi lesz velük végül. Lesz egy-egy olyan egyperces, amely Aida háttérsztorijából is bemutat dolgokat, illetve valamelyikben Rafael múltjáról is kiderül egy-egy infó; de nem ígérem, hogy ezek mind kielégítőek lesznek számodra. Mindenesetre a jó tanácsot nagyon köszönöm, megfontolom, és ha úgy alakul, lehet, hogy valahová beszuszakolok egy-egy novellát, amely jobban beengedi az olvasót a két karakter életébe, hátterébe. Remélem, továbbra is velem tartasz, és követni fogod Aida és Rafael történetét. :)Szeretnél kritikát írni?