Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.04.12 - 00:35 | 39: 39. Szerelem | Regisztrált
Oh my heart T^T Ez nagyon aranyos és minden volt. Hogy mennyi arca van a szerelemnek így is, és mennyi mindent megtudtunk! (És mennyit még nem, de az a legjobb). Nagyon érdekes volt, meg párosítgatni az eddig tudottakhoz (meg utánuk olvasni gyorsan). És tetszett, ahogy a családjellemzés meg is jelent itt-ott, nem pedig csak a levegőben volt, hogy ez van, hanem mögé mondtad, hogy miért és nem is az, hogy mondtad, hanem be- és megmutattad. Ami szerintem nehezebb így statikusabban főleg, de sikerült maradéktalanul. Maguk a főbb szereplők, Yorksék felkeltették az érdeklődésem, úgyhogy rájuk is jobban fogok majd figyelni újraolvasáshoz, lassan már listám lesz! (És a bingó *sigh*) Tetszett a lezárás előtti kis plusz rész, nem csak afféle magyarázatként, hogy kitől látták ezt így, hanem a mondandó miatt is, ami szintén összeszövi az egészet. A lezárás pedig szerintem pont elég, nem lett klisés, és nekem remekül összecsengett a kezdéssel is.

Szerző válasza: Ya can't handle the cute, can ya? (And why do I read this in a British accent?) Yorksék aranyosak. És a szerelemnek rengeteg arca van, és ez alapvetően nem (csak) egy romantikus sztori, de hát na, core pontja a legtöbb ember életének, kell róla beszélni. Meg nembeszélni is, mert nem teregethetem ki minden lapomat egyszerre. :D És ja, ez most kicsit olyan mellékinfós volt, hozzákapcsolható ehhez-ahhoz a fősztoriból. :) Meg célozgatós is, but you don't know that yet. :D Meg itt most nem csak őket néztük, hanem többeket az ő szemükön meg sztorijukon keresztül. Aminek megvan az oka, ugyanúgy, ahogy a családjellemzésnek is. Ez később egy fontos szösz lesz még. :D Gyakorlom már egy ideje a statikus írást, ezekkel a szöszökkel főleg, nem egyszerű, de jó kihívás, és szeretem, és örülök, hogy működőképesen sikerült itt szerinted. Nem egyszerű úgy dolgozni karakterekkel, hogy csak beszélsz róluk, de nem mozgatod őket, főleg, hogy azért alapvetően jobb szeretek mutatni, mint megmondani - itt mégis azt kell, lehetőleg szájbarágósság nélkül. :D Yorksék egyébként érdekes arcok, nem túl fontos szereplők a fősztoriban vagy akárhol máshol, de szeretem őket. :D Lista, meg bingó, hahh. :D A plusz rész szintén kellett, for not yet obvious plot reasons. xD Majd egyszer visszatérős lesz ez a szösz, fel fog tűnni, hogy mikor, de szólok is, ha mégse. :D És awh, thanks, örülök, hogy nem lett klisés szerinted. Szerintem az, de hát na, én az írásaim nagyját rém pátoszosnak érzem visszaolvasva. xD És nem is zavar amúgy, ha annak érzem. I'm a dramatic bithc and I ain't sorry. :D (Azért se, hogy ilyen misztifikálós lett ez a válasz. :"D)

SailorO
2017.09.24 - 23:39 | 39: 39. Szerelem | Anonymus
Ez a tövis egyre haladt a csendes-boldog szerelmen át a csendes-titkolt szerelmen át a csendes-epekedő szerelemig. Nagyon szépen van megírva az egész, ettől a fokozatosságtól kezdve a történet tempóján át a szóhasználatig. Valahogy tényleg olyan nyári alkonyatban mesélős hangulatom lett a végére (pedig már fázós ősz van), mintha a Yorks-gyerekek anyukája nekem is elregélte volna a szerelme történetét.

Szerző válasza: Igen, itt alapvetően cél volt, hogy bemutassam, még az egy vérből származó és eléggé hasonlító emberek is mennyire különbözően tudnak szeretni a maguk hasonlóságában. Meg ezek a Yorks-srácok édes pofák, csendesek és nem sok vizet zavarnak, de aranyosak. :) Néha kell az is, meg néha kell arról is beszélni. Örülök neki, hogy tudtam egy kis nyár-ízt vinni ebbe a fázós őszbe. :) A Yorks-gyerekek anyukájáról és a szerelméről meg lesz még szó máshol, máskor is. ;PSzeretnél kritikát írni?