Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?Vörösfenyő
2017.07.04 - 13:24 | 41: 41. Élet | Anonymus
Ide is eljutottam végre, lassan pótolgatom majd az elmaradásokat. :) Nagyon érdekes volt ez a szösszenet, és sok momentumáról szívesen olvasnék önálló tövisként, de nagyobb lélegzetvételben is. A St. Pierre családról például, de akár még magáról a Tündérkertől, a működéséről, vagy annak lakóiról, állandókról és átutazókról, erről az egész kulturális katyvaszról, ami olyan bájos elegyet alkot. Szóval tényleg nagyon érdekel ez a téma, na. :D Mindig, amikor ennyire összetett mellékágak kerülnek elő, az jut eszembe, hogy itt tényleg bárki kaphatott volna önálló történetet, ami egyedül, saját jogon is teljesen megállná a helyét.

Szerző válasza: Helló, örülök, hogy itt vagy! :) És hát a sztori megvár, sietni nem kell. :D Egyébként most így ahogy mondtad, én is rájöttem megint, hogy ez is egy mennyire érdekes szeletkéje az univerzumunknak, pedig a kariajimókára született csak, de sok potenciál van benne, akarok még írni róla. Fogok is, rendelésnek vettem ezt a felvetést, és előszedem még Tövisben (is) a lányokat meg a Tündérkertjüket. :) A St. Pierre nevet és családot pedig Monday-berkekben lehet lesegetni. Az anyuka, Gracey francia cigány, ugyebár... ;) Meg Sachinál konkrétan ki is van mondva a Rossz vérben, hogy St. Pierre-lány. De nálam is lesz még szó róla. És ez volt itten a kettős reklám helye. :D Egyébként igen, kb. bármelyik szálnak járhatna külön nagy sztori, és ez valamilyen szempontból tök rossz, hogy minden ilyen érdekes, mert mindent meg is akarok írni, de arra egy élet se lenne elég, és muszáj prioritizálnom. xD Na mindegy. :"D Köszönöm szépen, hogy írtál! :)

SailorO
2017.05.08 - 16:52 | 41: 41. Élet | Anonymus
Halihóó! Élek és virulok, csak mostanában semmi időm az ég világon. Most is csak szólni ugrottam be, hogy élek, meg egy nagggyon rövid kritikára - érettségizem holnap (is). Nagyon rég nem olvastam semmit, de ha majd lesz időm (haha) felzárkózom ám! Nekem tökre tetszett ez a szösz, nagyon szívesen olvasok mindenkiről, akinek van története - és kinek nincs? - akármilyen irreleváns szereplő is. És engem speciel mélyebben is érdekelne ez a közösség, az mindig izgalmas, ha kultúrák keverednek, pláne, ha egy ilyen meglehetősen szokatlan környezetben. Szóval csak így tovább, írj jó sokat, mert attól függetlenül, hogy most pont nincs kapacitásom olvasni, kritikát írni meg pláne, mindig úgy megörülök, ha látom, hogy van friss. Szia! :)

Szerző válasza: Hellóóó! :) :) De rég láttalak, jó, hogy bejelentkeztél, már tisztára aggódtam, hogy elnyelt az éter. De akkor nem, szerencsére, 'csak' ez a fránya érettségi. :D Kéz és lábtörést hozzá, hamar túl leszel rajta, utána meg már jóság lesz. Addig kitartás, gondolok ám rád! ❤ Örülök neki, hogy tetszett ez is, ennyire mellékszereplőknél mindig kicsit bizonytalan vagyok, hogy lesz-e rá érdeklődés. De az jó, ha tetszett, meg az is, ha érdekel, mert tervezem még előszedni a lányokat, ha nyílik rá alkalom, és a következő Törésvonalak-sagában lesz is rá példa, azt hiszem (még képlékeny itt-ott a sztori xD). Írok, írok, annyi mindent amúgy, hogy már azt se tudom, hol áll a fejem, de talán őszre kikeveredek ebből a zavarosból, és bízok benne, hogy meg tudok csinálni mindent, amit addig elterveztem. Meg igen, tudom amúgy, hogy most kb. senkinek nincs kapacitása visszajelezni, ha egyáltalán olvasni tud, se, szóval no worries. Van most nagyobb gondod is ennél, nyilván. :D Rég érettségiztem, vagy egyáltalán rég jártam iskolába, de azért még emlékszem, hogy milyen ez az évvégi hajtás. :) De lassan vége, az tartsa benned a lelket, meg esetleg az is, hogy lesz mit olvasnod bőven, ha végre ráérsz. Úgyhogy én meg annak örülök, hogy írtál, mindig szeretek hallani felőletek akármit. És hajrá az érettségivel! Sziaaa. :)Szeretnél kritikát írni?