Osztozzatok rajtam, úgy leszek egész kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.12.10 - 22:17 | 2: 2. rész | Regisztrált
Szia! nagyon jó volt :D egy hármas ráadásul úgy hogy a szereplők szinte önmaguk voltak, ügyes :)

Niki
2017.12.07 - 15:17 | 2: 2. rész | Anonymus
Imádtam. Jól hoztad a karaktereket, érdekesek voltak a belső eszmefuttatások és a párbeszédek is. Egy élmény volt olvasni, teljesen kikapcsolódtam tőle és sokszor megmosolyogtam egy egy részt, főképp a Lokis beszólásokat.

Szerző válasza: Szia, Niki! Jaj, nagyon-nagyon-nagyon köszönöm! A kihívásra írt sztorik mindig nagyon intenzíven élnek a fejemben, hiszen annyiféle különböző szempontból kell megfelelniük, hogy valóban kihívás lesz őket megírni. Itt iss három különböző kulcs szerepelt, plusz terjedelmi megkötés, és emellett még a saját elvárásaim is... de összességében elégedett vagyok a végeredménnyel - még úgy is, hogy az idő múltával egyre inkább a hibákra koncentrálok az erények helyett :D Örülök, hogy tetszett Loki, ő különösen tud makacskodni a fejemben XD Köszönöm, hogy írtál és megörvendeztettél a véleményeddel, nagyon-nagyon sokat jelent, pláne ilyen váratlanul! :)
Üdv: B. B.

Zsó
2017.05.23 - 19:14 | 2: 2. rész | Anonymus
Szia!
Már találkoztam ezzel a történettel, de nem tudtam, hogy te írtad. :D Akkor is nagyon tetszett, és most, második (vagy harmadik, nem számoltam) olvasásra is tetszik. Kicsit fura hármas a Tony-Loki-Steve, de én imádtam. Tony az átmenet (az arany középút :D) Loki és Stve között. Loki és Steve a két véglet, akik közrefogják Tonyt. IMÁDTAM!!!
Köszönöm, hogy olvashattam. Puszi: Zsó

Szerző válasza: Szia, Zsó! Örömmel látom, hogy rád mindig számíthatok! :D Külön öröm, hogy a nevem nélkül is tetszett a történet, az pedig pláne, hogy érdemes volt az újraolvasásra és nem untad még most sem! :) Elismerem, hogy ez a hármas nem magától értetődő (nyilván elsősorban a Steve-Loki viszonylat miatt), de amikor megkaptam/kiválasztottam a kulcsokat, akkor egyszerűen képtelen voltam választani, hogy milyen párossal alkossak, így "kénytelen voltam" hármassá bővíteni a lehetőségeket, hogy ne kelljen annyi mindent kizárnom. És miután letettem mellettük a voksom, olyan magától értetődően adta magát ez a történet, hogy kívánni sem lehetett volna szebbet. (Megírni persze egészen más kérdés, de az ötletelés, az könnyű volt.) Köszönöm, hogy olvastál ismét, és az örök bíztatásodat, élmény neked publikálni! :)
Üdv: B. B.Szeretnél kritikát írni?