Töviscsokor kritikái

Szeretnél kritikát írni?Vörösfenyő
2018.05.17 - 00:01 | 45: 45. Lélek | Anonymus
Megint megakadtam a szórenden, de arra kellett rájönnöm, hogy te ebben a kedves, kötetlen stílusban fogalmazol, szóval felejtsd is el, hogy negatívumként felróttam, valójában nem zavar, csak szokatlan volt. Rég olvastalak. Tetszik, ahogy megfogalmaztad a lélek jelentését. Gladys és Sirius finom tapogatózása is kedves, de szerintem nekik még nem jött el az idejük, és ha valaha is esélyesek lennének, azt is valamikor a távoli jövőben tudnám csak elképzelni.

Szerző válasza: Naszóvalakkor, szórend. :D Igen. Tudom magamról, hogy elég élőbeszédesen írok, nem komponálom sokáig a szórendet, hanem ahogy jön, úgy hagyom - én így érzem őszintének az alkotási folyamatot, mármint a magam részéről. Nem a tökéletesség vezérel, hanem hogy azt adjam át, ami bennem van, ahogy bennem van. Része a stílusomnak, de aki ezt nem tudja vagy éppen kiment a fejéből, annak valóban zavarbaejtő lehet vagy akár zavaró elsőre, úgyhogy abszolút elnézve, az én bűnöm, hogy ilyen rigolyás vagyok az írási metódusaimmal, nem a tiéd, hogy ezen fönnakadtál. Az tök jogos volt tulképpen. :D Gladys egy érdekes karakter alapvetően, szeretem néha így boncolgatni, van benne egy csomó minden, ami így elsőre nem látszik. Azt szeretem benne, hogy van egy ilyen belső komolysága, érettsége, de talán pont emiatt nem is működnének még Siriusszal. Mert amúgy egyetértek veled, édi ez az esetlenkedésük, de nem illenének össze, vagy legalábbis nem működnének. Sirius még nagyon gyerek Gladyshez képest, egy ilyen csajhoz jócskán fel kéne nőnie először. :"D És köszönöm, hogy írtál!

SailorO
2017.06.12 - 08:57 | 45: 45. Lélek | Anonymus
Szia:) Szóbeli érettségi előtt várakozva gyorsan elolvastam ezt a tövist, és ráébredtem, mennyire hiányzott már nekem ez. Egyrészt az egész világ, meg a mód, ahogy írsz, másrészt meg Gladys lélekelemzése. Valahogy eddig sosem sikerült megértenem, mi is ez vele meg Siriussal, most viszont kitisztult a kép. Ezzel együtt is valahogy olyan szomorkás belegondolni kettejük kapcsolatába, ne kérdezd, miért, de ilyen érzésem lett a tövistől. És amúgy ezzel a résszel valahogy mégjobban megszerettem Franket, biztos én is valami ilyesmi módot választanék a játékosok megpuhítására. :D Hajrá a továbbiakhoz, és amint lemegy az érettségidömping, jövök olvasgatni és kritizálni! :)

Szerző válasza: Helló!! :) Azok a fránya érettségik... De nem baj, kitartás, most már nincs sok hátra! ❤ És nagyon köszi, hogy még ebben a hajtásban is szakítottál időt rá, hogy írj nekem, még mindig nagyon jó hallani, hogy tetszik, amit csinálok, és ahogy csinálom. :) Gladys és Sirius egyébként kissé nehezen átláthatóak a lehetetlen tökölésük miatt, ja, azért is írtam ezt, meg egy kicsit magamnak is letisztáztam vele, hogy hányadán állnak egymással. Mert valahogy vannak nyilván, de eredetileg nem voltak (mmint a tervekben), aztán Jax előtt máshogy, de Jax jött és bekavart nekik szépen. Meg nekem is ezzel. :D És igen, van valami szomorkás ebben az egészben, én se tudnám megmondani, mi az oka, de érzem. :) Franket meg amúgy szeressétek csak, nem tökéletes egyáltalán, de jó fej, és még inkább jó vezető, ha néha túl törtető is. De nem szarozik, az biztos. :D Köszönöm a drukkot, neked kitartás az érettségikhez, aztán ha vége, találkozunk! :)Szeretnél kritikát írni?