Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.09 - 15:11 | 13: Macskafogó | Regisztrált
Ó, még viszonylag régen askon olvastam őket :D

Szerző válasza: Nahát :D Örülök, hogy így megmaradt benned a történet ^^

2017.06.08 - 12:47 | 13: Macskafogó | Regisztrált
Jaaaajj, erre is nagyon emlékeztem, pedig nem mostanában olvastam. A szövegen én is jót szórakoztam, régebben ez nekem sem jutott eszembe (régi, ártatlan szép idők :D). Külön tetszett a Macskafogós utalás, kellemes emlék, annyiszor láttam már. Bár azt sajnálom, hogy Rafael sosem tudja igazán "elengedni" magát, valahogy ez a korkülönbség téma mindig ott lappang, akármiről legyen is szó. Az ő karaktere még inkább érdekel, mint Aidáé, hiszen ezek a kis novellák inkább engednek bepillantást Aida életébe/lelkivilágába, Rafael pedig számunkra is ugyanolyan titokzatos marad, mint Aida számára (legalábbis ahogy én látom). Kíváncsi lennék még többre vele kapcsolatban, a kis elejtett utalások mindig felkeltik az érdeklődésemet Rafaelt - a múltját - illetően. Meg persze az is érdekel, hogy át tud-e lépni a köztük lévő tíz éven, vagy mindig zavarni fogja-e őt? Igaz, én sem tartom olyan soknak ezt a tíz évet, talán azért sem, mert inkább az idősebb korosztállyal jövök ki. Tetszett nagyon ez is, várom a folytatást! :) Jaj, azt még gyorsan megjegyezném, hogy mennyire szeretem a nevüket, különlegesek, nem éppen hétköznapiak, és nagyon passzol a szereplőkhöz :)

Szerző válasza: Nagyon örülök neked ismét. :) Megkérdezhetem, korábban melyik felületen olvastad a történet részeit? Mert ez már egy ideje izgatja a fantáziámat. :D Nos, a Lélektánc valóban inkább Aidából láttat többet, és nem valószínű, hogy ez változni fog. De szöget ütött a fejemben, hogy miután befejeződik ez a ciklus, talán írok valami kiegészítő novellát vagy hasonlót Rafaelről, az ő szemszögéről. :) Még nem ígérem, de kacérkodom a gondolattal. :) És addig is lesznek olyan részek, amikben szóba kerül a múltja. Nagyon-nagyon jólesett, hogy külön megdicsérted Rafael és Aida nevét. :) Évekkel ezelőtt jött ez a mániám, hogy leginkább magyar emberekről szeretnék írni, de akkor már szokatlan, ritka neveket adok nekik, hogy mégis legyen egyfajta "különleges" íze az egésznek. :) És nekem is sokkal izgalmasabb érzés írni egy Rafaelről és egy Aidáról, mintsem egy Jánosról és egy Máriáról. Szóval igen. :) Köszönöm a soraidat!

2017.06.07 - 19:36 | 13: Macskafogó | Regisztrált
Ez nagyon tündéri rész volt. Istenem, a Macskafogó! :D Nagyon imádom, ahogy Hofi és Koós duettjét is - bár ebből a szemszögből sosem figyeltem a szöveget. :D Nemrégiben pont eszembe jutott, és meg is hallgattam/néztem párszor a youtube-on. :) Az pedig, hogy kinek mi gyerekkora kedvence és ki hány éves is volt ekkor vagy akkor, nagyon ismerős, a párom és köztem 11 év van, úgyhogy olykor mi is belefutunk ilyenekbe, nagyon jókat szoktunk derülni rajta. :) És megértem Aidát, hogy nem nagyon érdekli az életkor, és hogy nem tartja öregnek Rafaelt - bár értelemszerűen elfogult vagyok. :D Egyébként szerintem 10 évnyi korkülönbség még tényleg nem igazán sok, bár a korkülönbség témát illetően én eléggé máshogyan gondolkodom, mint az átlag. :) Tetszett, hogy Aidának végül sikerült felvidítania Rafaelt, és a rész lezárása is nagyon bájos, remélem, végül valóban együtt nézik meg a filmet. :) Köszönöm ezt a részt, széles mosolyt csaltál vele az arcomra. :)

Szerző válasza: Nagyon örülök, hogy tündérinek találod ezt a részt. :) Én néha a párom idegeire megyek azzal, hogy folyton Hofi és Koós duettjét énekelgetem neki. :D A korkülönbség témáról én is hozzád hasonlóan gondolkodom, szerintem nincs vele baj, főleg, ha olyan típusú emberekből beszélünk, mint Aida, aki a korosztályával nemigen találja a közös hangot. Mondjuk, ha nálam jóval fiatalabb emberekkel hoz össze a sors valamilyen oknál fogva, olyankor én is szoktam viccesen szörnyülködni, hogy "jaj de öreg vagyok én már ehhez" :D Persze Rafael korkülönbség miatti félelme mögött sajnos ennél több van. Nagyon köszönöm, hogy írtál! :)Szeretnél kritikát írni?