Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.12 - 22:37 | 14: Felitatjuk | Regisztrált
Szia! Ismét itt :) Ez is nagyon tetszett, bár én már tudom, mi lesz a Zsomborral való kapcsolatával, ennek ellenére ugyanolyan elszomorodva olvastam ezeket a sorokat. Valahogy mindig ilyen hatást gyakorolnak rám ezek a komoly, bánatosabb részek, annyira együtt tudok érezni Aidával. És hát a végén Rafael... <3 Várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Nagyon örülök neked :) El ne spoilerezd :D Jólesik, hogy annak ellenére, hogy olvastad, ugyanúgy át tudom nyújtani az érzéseket. Ez sokat jelent nekem <3 Hamarosan hozom a következő részt :)

2017.06.11 - 22:48 | 14: Felitatjuk | Regisztrált
Szia! Aranyosak voltak az előző fejezetek :) De a legjobb mégis ez volt. Egyszerű és ötletes a cím és az egész jelenet. Tetszett, hogy megmutatkozott Rafael aggódó oldala. Aidát is meg tudom érteni, amiért ennyire kiborult. (Egyébként egyre szimpatikusabb a karaktere, mert kísértetiesen tudok vele azonosulni.) Kíváncsi vagyok, mi lesz vele és Zsomborral.

Szerző válasza: Szia! Örülök, hogy újra itt vagy, annak pedig különösen, hogy Aida karakterét egyre szimpatikusabbnak találod. Remélem, a későbbi részek is tetszeni fognak! Köszönöm, hogy írtál :)

2017.06.11 - 09:04 | 14: Felitatjuk | Regisztrált
Ez a rész egyszerre volt nagyon fájdalmas és nagyon gyönyörű. Aida kétségbeesése, fájdalma, szomorúsága nagyon megérintett. Iszonyatos egy helyzet, és úgy hiszem, a lánynak egy nagyon türelmes, nagyon gyengéd partnerre lenne szüksége, aki lassan és fokozatosan ébreszti fel az érzékeit - és persze olyanra, akihez nagyon mélyen, mondhatni ösztönösen vonzódik. Nem hiszem, hogy Zsomborral így lenne. Bár azért azt jó volt olvasni, hogy beszéltek a dologról és próbáltak megoldást találni (nagyon sokan rontják el ott, hogy ilyesmiről egyáltalán nem beszélnek), azt viszont már kevésbé, hogy végül összevesztek, és amikor Aida felöltözött és elment, Zsombor nem rohant utána. Örülök, hogy Aida Rafaelhez ment, és olyan szép volt, ahogy Rafael fogadta, ahogy értelmet nyert a fejezet címe, nagyon megható pillanat volt. Várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Jólesett olvasni a soraidat! Nagyon szépen és találóan megfogalmaztad, milyen partnerre lenne szüksége Aidának, és valóban, Zsombor a jelek szerint nem felel meg erre a feladatra. Kettejük kötődése inkább emberivé szelídült, mire nagy nehezen eljutottak a szexuális élethez. Annyit elárulhatok, hogy néhány részen belül kiderül, mi lesz velük, mármint Aidával és Zsomborral. Örülök, hogy meghatónak érezted, amikor Rafael felitatta a könnyeket (is) :) Hamarosan hozom a folytatást! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtál!Szeretnél kritikát írni?