Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?lina22
2017.06.16 - 17:23 | 15: NovEmber | Anonymus
Nekem ezek a hétköznapi, aranyos jelenetek tetszenek a legjobban, amikben nincs semmi extra csavar, csak Aida és Rafael, együtt, áthidalva a különbségeket. Ilyenkor jó látni, ahogy Rafael kicsit megnyílik, és a vidámabb oldalát mutatja, tetszik nagyon a humora, jót mosolyogtam ezen a részen. Nagyon aranyosak együtt, szeretem őket. Köszönöm, hogy olvashattam! ^^

Szerző válasza: El sem tudom mondani, mennyire örültem a soraidnak! Jólesik a visszajelzés, hogy kifejezetten szereted a hétköznapi jeleneteket, és azt is örömmel olvastam, hogy szereted őket. <3 Köszönöm, hogy írtál!

2017.06.15 - 23:02 | 15: NovEmber | Regisztrált
Ó, közös vásárlás! A srácok ezért nem igazán vannak oda, ezek szerint Rafael sem - de Aida társasága miatt bevállalta, aranyos volt tőle :) Ez a NovEmber vicc pedig zseniális :D

Szerző válasza: Örülök, hogy annak tartottad :D Igazából nálam sem minősül kedvenc programnak a vásárlást, úgyhogy megértem a fiúkat ezen a téren, ahogy Rafaelt is. :D :)

2017.06.15 - 16:46 | 15: NovEmber | Regisztrált
Aranyos rész volt - és még mindig bírom Rafael humorát. :D Tetszik Aida és Rafael kapcsolata, érezni köztük a kötődést. És még ha Rafael morgott is, azért édes tőle, hogy elkísérte Aidát. Bár a végén a karácsonyi bevásárlás elleni tiltakozása nagyon mókás volt. :D Köszönöm ezt a részt, várom a következőt! :)

Szerző válasza: Nagyon örülök, hogy aranyosnak találtad - mindig félve töltöm fel az ilyen átvezető, könnyedebb részeket, hiszen ezekben nem lép előrébb a sztori, inkább megpihen egy-egy hétköznapi jelenet keretén belül. Most már nem sok ilyen várható, még a következő rész lesz hasonló, aztán jönnek a fordulatok, és kicsit meglódul a történet. Remélem, továbbra is tetszeni fog, amit olvasol! Köszönöm, hogy írtál :)Szeretnél kritikát írni?