Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.23 - 23:43 | 16: Viszketek, vagy amit akartok | Regisztrált
Nagyon jó! Nem tudom, honnan jönnek ezek a szóviccek, de imádom őket :D

Szerző válasza: Nos, magát a címet Zeltner Matyitól kaptam, a fejezetben előforduló viccek nagy részét pedig a saját életemből merítettem (például az én öcsém felel a "száz suna vár" és a "ringló-ringyó" félrehallásért, a Szadista vandál-Vadista szandál pedig anyukám szájából szaladt ki :D). Egyet-kettőt a gyakorikerdesek.hu oldalról lestem le, hogy teljes legyen a kép. Örülök, hogy értékeled őket. :D

2017.06.19 - 12:50 | 16: Viszketek, vagy amit akartok | Regisztrált
Ó, egek, hát többször is hangosan felnevettem! :D Azt hiszem, említettem már, hogy hangosan nagyon ritkán nevetek bármilyen történeten, szóval ez nálam nagy szó. Nagyon jók ezek a félrehallások, édes és aranyos rész volt. Eszembe juttatta, hogy én mennyiszer olvasok félre dolgokat, sajnos nem szoktam őket megjegyezni csak addig, míg a párommal megosztom, pedig most szívesen megosztanám Veled is, hogy mosolyt adhassak a sok nevetésért, amit nekem adtál. :) Köszönöm ezt a részt, jólesett. :) És persze nagyon tetszett, hogy megint kaptunk egy ilyen édes-könnyed pillanatot Aida és Rafael életéből, annyira jók ezek. :) Várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Akkor hát külön megtiszteltetésnek veszem, hogy sikerült megnevettetnem téged ezzel a résszel, jólesik :) Én is szeretem az ilyen vicces félrehallásokat/olvasásokat, jókat derülök rajtuk :D Nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtál!Szeretnél kritikát írni?