Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.23 - 23:52 | 17: Badarság extrákkal | Regisztrált
Tényleg megfagyott köztük a levegő. Már úgy vártam, hogy mit válaszol Rafael... Erre megmentette a válaszadástól a hívás. De úgy gondolom, hogy Aida most jó ideig találgatni fogja, hogy mégis mit mondott volna. El tudom képzelni, hogy Rafaelnek is eszébe jut néha csak váratlanul, és úgy érzi, hogy ezt meg kell beszélniük, még ha nem is feltétlen akarja. Más dolog, hogy erre a témára hogyan lehet újból visszatérni. Szóval kíváncsi vagyok, ebből mi lesz :)

Szerző válasza: Bizony, az az átkozott telefon is jókor szólal meg... :) Azt hiszem, már eddig is több kimondatlan kérdés is keringett a kapcsolatuk körül, amihez ez a fajsúlyosabb téma is csatlakozott most. Annyit mondhatok, hogy előbb-utóbb szembe kell nézniük ezekkel a dolgokkal. Nagyon köszönöm, hogy írtál, a következő rész már úton van!

2017.06.22 - 12:54 | 17: Badarság extrákkal | Regisztrált
Nagyon izgalmas volt, és annyira, de annyira kíváncsi lennék Rafael válaszára - na meg persze arra is, hogy mi játszódott le benne, míg meg nem szólalt a telefon. Bár talán így, hogy ezt nem tudjuk, még izgalmasabb, mert így nagyon át lehet élni, hogy mit érez Aida. Most például vele együtt, dermedtem lestem Rafaelt, hogy vajon mit fog mondani, szerintem még a szívem is gyorsabban dobogott. :) Az az utolsó kérdés engem is nagyon mozgat. Kíváncsi vagyok, szóba kerül-e még ez köztük. :) Köszönöm a fejezetet, nagyon élveztem olvasni. :)

Szerző válasza: Örülök, hogy izgalmasnak találtad :) Bizony, Rafael nagy rejtély... Arra nem tudok választ adni, szóba jön-e ez még köztük, de annyit mondhatok, hogy sok változás lesz még körülöttük/közöttük :) Nagyon köszönöm, hogy írtál, sokat jelent, és jó érzés, hogy ilyen hatással van rád a történetem. :)Szeretnél kritikát írni?