Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.26 - 13:15 | 18: Dupla dilemma | Regisztrált
Erős fejezet lett, szomorú, mégis valahogy sorsszerű. Nem hiszem, hogy Aidának Zsombor mellett lenne a helye, már csak azért sem, mert egy kapcsolat nem így működik, legalábbis szerintem. Nincs olyan, hogy két hétig a másik felé se nézek, ha szeretem az illetőt. Igazság szerint nagyon úgy érzem, hogy Aida meg Zsombor sose tartott igazán egy irányba. Jó, hogy Aida végül eljutott odáig, hogy kimondja, ami benne van. Remélem, lesz ereje ahhoz, hogy tényleg kilépjen ebből a kapcsolatból, és esélyt adjon valami újnak. Nagyon erős az a rész, ahol arról írsz, hogy Aida elfáradt. Ismerős érzés, és annyira jól és tisztán fogtad meg. Szép fejezet volt - és természetesen nagyon várom a következőt! :)

Szerző válasza: Valóban, Zsombor ott rontotta el végleg, hogy két hétig nem kereste Aidát, és még a lány születésnapján is fontosabbnak érezte a saját sértettségét. És igen, abban is igazad van, hogy ők ketten sosem tartottak egy irányba. Megéltek együtt szép dolgokat, valamennyire fejlődtek is a másik mellett, de nem illettek össze. Csak hát itt jön be az a szomorkás tény, hogy minél több időt tölt el együtt két ember, annál több emlék köti össze őket, ezzel együtt kialakul egyfajta megszokás, amit később hajlamosak a szerelemmel/szeretettel összekeverni, és emiatt nehezen szánják rá magukat arra, hogy kilépjenek a kapcsolatból. Nagyon-nagyon köszönöm, hogy írtál! :)

2017.06.26 - 11:33 | 18: Dupla dilemma | Regisztrált
Szia, Nagyon tetszik a történet! Kicsit furcsa, hogy ilyen rövidek a részek, de végül is minden benne van, ami kell. :) Kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra. köszi

Szerző válasza: Szia! Köszönöm, nagyon örülök a soraidnak! :) Hát, nem véletlenül emelem ki a leírásban, hogy egyperces ciklus. :) Megmondom őszintén, évekkel ezelőtt többször is eljátszottam a gondolattal, hogy Aida és Rafael történetét rendes regényhosszúságban írom meg, de sajnos egyelőre nem sikerül nagyobb lélegzetű írást befejeznem. Aztán egyszer csak jött ez az egyperces-ötlet, és *lekopogom* működik. Köszi, hogy írtál!Szeretnél kritikát írni?