Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.06.30 - 13:17 | 21: Mert megtehetem | Regisztrált
Bár az előző részben tényleg olyan volt Aida, mint egy rajongó, de biztosan több ez annál... Mármint jó látni, hogy ha bántja valami Rafaellel kapcsolatosan, azt megmondja neki, valamint nem látja őt tökéletesnek. Tényleg elég lekezelő dolog ez Rafaeltől, de inkább egy határt próbált szerintem meghúzni, vagyis kifogásként kereste a korkülönbséget. (Na meg kicsit önző is, mivel azt hiszi, hogy az ő problémája nagyobb, mint másoké. Persze, lehet, hogy több és durvább dolgokon ment keresztül, mint Aida, de Aida lány, és elég érzékeny személyiség. Szóval szerintem kisebb dolgok is megviselik, mint Rafaelt, de attól még jogos, hogy a fájdalom ugyanolyan.) Mindenesetre tényleg olyan, mintha egy fal omlott volna le köztük. Végül is már jó ideje ismerik egymást, és teljesen más életszakaszba értek, mint annak idején. Remélhetőleg ez a fal nem épül újra. :)

Szerző válasza: Talán ebből a szempontból jobb is, hogy Aida már évek óta ismerte Rafaelt, mielőtt beleszeretett - így a hirtelen támadt rózsaszín köd sem tudta elmosni az eddig szerzett tapasztalatokat, és nem egy idealizált képet lát a férfiban, hiszen ahhoz már túl régóta ismeri. Igen, sajnos Rafaelnek ez az egyik nagy hibája - annyira belemélyed a maga problémáiba, hogy gyakran nem lát túl rajtuk, és úgy hiszi, az ő életénél mindenkié jobb. Ebből a későbbiekben is kapunk még ízelítőt, de azért lesznek olyan fejezetek is, ahol igyekszem közelebb hozni az olvasókhoz Rafael figuráját - már amennyire a karakter engedi -, és kicsit jobban belelátunk a lelkébe, hogy mit él meg, amikor rossz passzban van. Nagyon köszönöm, hogy írtál! :)

2017.06.30 - 11:16 | 21: Mert megtehetem | Regisztrált
Megértem Aida érzéseit, jól átadtad őket. Szerintem igaza volt, hogy dühös volt Rafaelre, és tulajdonképpen jó, hogy úgy kifakadt, és ezzel helyre tette őt - egyébként érdekes volt látni Rafaelnek ezt az oldalát. Remélem, Rafael ezután megértőbb lesz Aidával, mert Aidának tényleg igaza van. Sajnos nem kortól függ, hogy ki mit kap az élettől, és azt is olyan szépen levezette, hogy Rafael annyi idősen, mint most ő, milyen volt - szerintem azért ez egy kicsit észhez térítette Rafaelt. Tetszett, hogy a végén Rafael szótlanul átölelte Aidát, szép jelenet volt. És az is, hogy Aida úgy érzi, ledöntött kettejük között egy falat - remélem, tényleg így van. :) Nagyon várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Bizony, ez már jó ideje gyülemlett Aidában, és szerintem is ideje volt kiadnia magából. Rafaelnek a jelek szerint fel sem tűnt, hogy már ennyi idő eltelt az ismeretségük kezdete óta, és Aida szép csendben felnőtt mellette. Bár ez a fal most ledőlt ebben a részben, de lesznek még problémák Rafaellel. :( Azért remélem, továbbra is tetszeni fog a történet, és nem okozok csalódást! Nagyon köszönöm, hogy írtál! :)Szeretnél kritikát írni?