Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.04 - 10:45 | 22: Ellentámadás | Regisztrált
Ahhoz képest, hogy milyen kis rövid rész, nagyon sok minden van benne. Hát igen, Rafael mindig ezzel jön, és meg is értem, hogy Aidát idegesíti. De ez nem éppen a korkülönbség miatt van szerintem, csak személyiségbeli eltérés. Aida az az álmodozó, romantikus lélek, aki szeretne önfeledt lenni (miközben talán így leplezi a kicsit szorongó és félős személyiségét?)... Rafaelnek pedig hozzátartozik a lényéhez ez a folytonos komolyság és morcosság (pedig benne is van egy bizonyos fajta önfeledtség, csak elfojtja, legalábbis szerintem). Na mindegy, csak azt szerettem volna mondani, hogy szuper rész volt :) Itt azért már látszik a kapcsolatukban a változás. Remélem élvezed a nyaralást :D Kár, hogy hamarosan a végéhez ér a történet, kíváncsi leszek, hogy mi történik még benne :)

Szerző válasza: Annyira szeretem, amikor így belemélyedsz a történetbe, és igyekszel megérteni a szereplőimet! Nagyon jó gondolatokat fogalmazol meg, többször rámutatsz olyan dolgokra is, amiket még én sem vettem észre a karakterekben. Nagyon köszönöm! :) Ma este hazaértem, szóval holnap hozom a folytatást! :)

2017.07.03 - 10:39 | 22: Ellentámadás | Regisztrált
Nagyon tetszett ez a rész. Szerintem egyáltalán nem zavaró, hogy Rafael nem tud leakadni a korkülönbség témáról, sokszor említi, de ez olyan "rafaeles". :) Valahogy hozzátartozik a természetéhez, és talán nehéz neki elfogadni, hogy egy nála annyival fiatalabb lánnyal ennyire jól megérti magát, meg persze talán azt is, hogy ez a lány a morcos hangulatai közepette is kitart mellette. Szerintem Rafaelben nagyon sok minden van, csak ezeket az érzéseket nem nagyon tudja hova tenni, ezért aztán kapaszkodik ebbe a korkülönbség témába. Persze lehet, hogy tévedek. :) Ez csak amolyan érzés az eddigiek nyomán. Nagyon tetszett, hogy Aida ennyire jól érzi Rafaelt, hogy így ismeri a hangulatait, és azt is megérti, hogy a férfi egy-egy gesztussal mit akar kifejezni. A férfiak általában kevésbé beszédesek, ha érzésekről van szó (legalábbis szerintem), de jó, hogy Aida ennek ellenére is érti Rafaelt. :) És szeretem, amikor Rafaelből így előbújik a "férfias gyengédség". :) Jaj, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz! :) Hiányozni fog a történet a következő egy hétben, szóval már most várom, hogy visszatérj, de addig is jó pihenést és kikapcsolódást Neked! :) Én itt leszek, várlak vissza. :)

Szerző válasza: Örülök, hogy tetszett ez a rész, kicsit féltem, milyen fogadtatása lesz. Próbálom nem ismételni magam, és jó látni, hogy továbbra is szereted a történetemet. :) Nagyon jó meglátásokat írtál Rafaelről, és kettejük kapcsolatáról is. Bocsánat a kései válaszért, ma este értem haza Varsóból. Holnap hozom a folytatást.:)Szeretnél kritikát írni?