Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.14 - 15:54 | 24: Korai lelkesedés | Regisztrált
Jájj, mennyi mindenről maradtam itt le az utóbbi időszakban! Most gyorsan bepótoltam, amivel elmaradtam, és egyáltalán nem találom a szavakat :( Annyira hozzám nőttek mindketten, és bár Rafael döntése nem lepett meg, valahogy híven tükrözi a komor/magába zárkózó jellemét, azért így is eléggé elkeseredtem, és csak remélni tudom, hogy tényleg nem ez a vég kettőjük számára. Illetve, van tippem, úgyhogy kíváncsi leszek a folytatásra, hogyan alakul tovább a kapcsolatuk. És szegény Aida :( Természetesen Rafaelt is sajnálom, de azért őt végképp :/ Várom a folytatást!

Szerző válasza: De örülök neked! Hiányoltalak már a kritikáknál és a történetednél egyaránt, szóval feldobtad a napomat a soraiddal :) Nagyon jólesik olvasni, hogy ennyire hozzád nőttek a szereplők, és hogy hatással van rád a történet. Igen, sajnos Rafaelnél talán várható volt ez a lépés. :( Aida pedig nagyon megszenvedi a döntését. Hamarosan hozom a folytatást! Köszönöm, hogy írtál! :)

2017.07.13 - 12:06 | 24: Korai lelkesedés | Regisztrált
Ez igencsak szomorú rész volt. Már az első szavak felkészítettek rá, de valahogy mégis reménykedni kezdtem, mikor szóba került az az este, és hogy Rafael mennyire megnyílt - ezt nagyon jó volt olvasni. Kíváncsi vagyok, hogy végül mi váltotta ki belőle a nagy hátraarcot, biztos volt valami oka. Bár persze Rafaelt ismerve, az is lehet, hogy nem. Igazság szerint jót tenne neki, ha kilépne a saját árnyékából, ha nem gubózna és temetkezne bele olyasmibe, amin talán változtathatna is. Szerintem túl sötéten látja saját magát, és képtelen elfogadni, hogy Aida annyi jót lát benne, hogy beleszeretett. Vágyik erre a szerelemre, csak azt hiszi, nem érdemes rá, még azt is simán el tudom képzelni, hogy bemagyarázta magának, hogy jót tesz Aidával, ha "elűzi", hogy igazából ez egy hősies és nagylelkű cselekedet. Szegény Aida, nem irigylem azért, amit most átél - igazából neki pedig azt hiszem, határozottabbnak kellene lennie, eddig mindig bevált, ha kifakadt magából és szembesítette Rafaelt, talán most is használna. Nagyon kíváncsian várom a folytatást! Egyre jobban izgulok, hogy mi lesz ebből. :)

Szerző válasza: Rafaelnek valószínűleg nagyon nehéz együtt élnie a saját démonaival és sötétségével. :( A következő részek hasonló hangulatúak lesznek, de azt elárulom, hogy ki fog derülni, mi vezérelte Rafaelt, amikor meghozta ezt a döntést, és az is, mi lesz ezután. Nagyon köszönöm, hogy írtál! :)Szeretnél kritikát írni?