Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.17 - 14:05 | 25: Bumeráng | Regisztrált
Szia! Tényleg gyönyörű ez a rész. Ez a bumeráng hasonlat, az emlékkel egybekötve, nagyon jól leírja a kapcsolatukat. Szomorú vagyok, hogy Aidából ilyen érzéseket vált ki Rafael, de remélem, hogy jóra fordulnak a dolgok.

Szerző válasza: Nagyon köszönöm, hogy írtál! Most sajnos ilyen szomorkás részek jönnek, de előbb-utóbb ki fog derülni, merre fordul a kapcsolatuk!

2017.07.16 - 11:25 | 25: Bumeráng | Regisztrált
No, itt vagyok újra, frissen, kipihenten, újraolvasás után. :) (Igazából tegnap is újraolvastam, annyira szép.) Az elején nagyon átérezhetőek Aida érzései, és az, ahogy azon töpreng, mik is ők egymással Rafaellel, különösen tetszett. Mert igen, köztük tényleg lelki kötelék van, és ezt lehet is érezni. Az emlék, ami felvetül Aidában, nagyon magával ragadó és kedves. Jó érzés elképzelni a vidám, felszabadult Rafaelt. És aztán amit Aida mond... hát az a lelkemig ért. Olyan fájdalmas és szép gondolat, annyira tiszta, őszinte, szóval csodaszép. És a bumeráng olyan jól megfogja a kapcsolatukat, nagyon találó, legalábbis én annak érzem. Nagyon köszönöm Neked ez a részt. :) (És reagálva az előző válaszodra: nagyon örülök, hogy sok gondolatot adhattam már Neked, ez számomra megtiszteltetés, hiszen boldog vagyok, hogy olvasol. :)) Nagyon kíváncsian várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Nem igazán találom a szavakat, nem tudom elmondani, mennyit jelentenek ezek a sorok, különösen a nehezebb napjaimon. Számomra csodálatos visszajelzés, hogy át tudom adni azokat az érzéseket, amiket szeretnék. Hamarosan jön a folytatás! Köszönöm!

2017.07.15 - 22:44 | 25: Bumeráng | Regisztrált
Ó, egek...... ez valami elképesztően gyönyörű volt. Visszajövök majd néhány értelmesebb gondolattal holnap, de most csak érzések vannak és ezt őrizném még. Fájdalmas és keserédes és... gyönyörű.

Szerző válasza: El sem tudom mondani, mennyit jelentenek nekem ezek a szavak! Olyan jólesik, hogy át tudom adni az érzéseket, amiket szeretnék... Tőled pedig különösen, hiszen te is annyi gyönyörű szót, gondolatot adtál már nekem az írásaiddal! Várlak vissza! :)Szeretnél kritikát írni?