Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.23 - 14:12 | 27: Egyről a kettőre | Regisztrált
Milyen kár, hogy nem küldte el a levelet :( Pedig miközben olvastam, pont arra gondoltam, hogy ehhez vajon mit szól majd Rafael. Nagyon ötletes fejezet.

Szerző válasza: Hát igen... Sajnos Rafaelnél kiszámíthatatlan, mit szólt volna a levélhez. Talán jobb, hogy Aida nem küldte el, mert így is nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát, ha még ezt el is küldte volna, de Rafael nem válaszol rá, az valószínűleg még egy rúgás lett volna belé. :( Köszönöm, hogy írtál!

2017.07.22 - 22:25 | 27: Egyről a kettőre | Regisztrált
A végén nagyon szép ez a "csattanó", hogy Aida csak elmenti a levelet, mégsem küldi el. Kíváncsi vagyok, lesz-e olyan valaha a kapcsolata Rafaellel, hogy beszéljen erről a levélről, hogy megmutassa. Aida szerintem nagyon erős, hogy kibírja - és nagyon szereti Rafaelt, hogy akármennyire is fáj, tiszteletben tartja a döntését. Csodálatra méltó. Ennyi kétséggel, kérdéssel, gyötrődéssel nem lehet könnyű folyamatos együtt élni. A hiánnyal sem, ami annyira átüt a levél végén. Olyan szép sorokat fogalmazott meg Aida, lélekig érnek. Őszinték, tiszták, érezni bennük a fájdalmat. Nagyon tetszett az a gondolat, hogy "Felnőttem hozzád", nagyon megfogott, ahogy az is, hogy hogyan kerülték el egymást. Olyan szomorú. Vajon mit szólna Rafael, ha látná ezt a levelet? Vajon mi van most vele? Nagyon kíváncsi vagyok. :) Az előző válaszodhoz pedig: nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól, remélem, mihamarabb változik a helyzet és könnyebb lesz, szurkolok ezért. És nincs semmi baj, ha nem írsz, nekem már azt is öröm tudni, hogy olvasol, ez nagyon sokat jelent nekem és köszönöm, írni pedig írsz majd, amikor úgy érzed, itt az ideje. :)

Szerző válasza: Nagyon köszönöm a soraidat! Hamarosan kiderül, mi van Rafaellel. :) És igen, ez egy nagyon embert próbáló időszak Aida számára, de remélhetőleg sikerül megerősödve kikerülnie belőle! Félek, ha Rafael látná is ezt a levelet, nem biztos, hogy elérne a lelkéig, mert ha éppen burokba zárja magát, akkor semmilyen jó szó nem hat rá. :( Nemsokára hozom a folytatást!Szeretnél kritikát írni?