Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.07.28 - 23:54 | 29: Karácsony | Regisztrált
Remélem, nem baj, hogy újra írok, csak most olvastam a válaszod, és fontosnak érzem, hogy elmondjam, hogy teljesen élvezhető az írás, és az, hogy Rafaelt illetően van bennem kérdőjel, egyáltalán nem rossz. Szerintem nagyon jól mutatod be Rafaelt, pont ez a kicsit megfoghatatlansága adja a lényegét és azt, hogy valós, hiteles karakternek érződik. És így az olvasó is próbálhatja őt megfejteni, ami egyáltalán nem rossz. :) Szerintem egyébként sokszor még ő maga se érti saját magát, és az, ami mozgatja, mármint, hogy fél egy újabb nagy pofára eséstől, teljesen értető, közben persze nyilván vonzódik Aidához, és én úgy érzem, ezért benne a sok kettősség - ami pedig titokban marad vele kapcsolatban, az talán jobb is így. :) Szóval ne aggódj ezért. :) Azt sejtettem, hogy nem fog minden gördülékenyen menni - tulajdonképpen meg is lepődtem volna, ha így történik. :) De ha már Rafael betartja az ígéretét és keresi Aidát, nem akarom agyon ütni. :) Csak akkor, ha nem keresné, mert úgy érzem, az Aidának nagyon fájna, jobban, mintha találkoznak, és az nem sül el jól. Szóval megnyugtattál a soraiddal, örülök, hogy keresni fogja. :) Nagyon a szívembe zártam Aida karakterét, nagyon szeretném, hogy boldog legyen. :) A leírásod kellően felcsigázott, nagyon kíváncsi vagyok, mi jön még! :)

Szerző válasza: Dehogy baj! Sőt, iszonyatosan jólesik, hogy nem hagyod figyelmen kívül a soraimat, félelmeimet, hanem visszatérsz válaszolni rájuk. Ezt nagyon köszönöm neked, sokat jelent számomra! Csak tudod, hajlamos vagyok túlizgulni, nehogy elrontsak valamit. Nagyon megnyugtattál a soraiddal. :) És külön öröm számomra, hogy a szívedbe zártad Aida karakterét. :)

2017.07.28 - 22:17 | 29: Karácsony | Regisztrált
Jaj, nagyon remélem, hogy Rafael tényleg keresni fogja Aidát a két ünnep között, mert ha nem, én komolyan agyon vágom! :D Oké, viccet félretéve: ha Rafael megint eljátssza a közeledik majd távolodik kört, nagyon dühös leszek rá. Most már tényleg ideje lenne, hogy összeszedje magát, annyira rossz lenne, ha megint összetörné Aidát. Izgulok, mi lesz. :) A fejezet maga nagyon tetszett és nagyon izgalmas volt. Nekem is voltak ilyen "sms-kalandjaim", és tökéletesen ragadtad meg, hogy mennyire nem tud ilyenkor a környezetére koncentrálni az ember, hogy mennyire csak a telefon létezik és az, hogy jött-e már új üzenet, aztán a boldogság és izgatottság, hogy igen. :) Szóval nagyon átéreztem Aida érzéseit. :) Rafael sok szempontból nálam még mindig egy nagy kérdőjel, bár annak örülök, hogy egyrészt szóba állt Aidával, másrészt pedig egész normális volt. Sajnálom azért, ami korábban vele történt, és megértem a félelmeit is, de azért azt nagyon rossz látni, hogy eldobja magától a boldogság lehetőségét. Nagyon szurkolok azért, hogy túl tudjon lépni a múlton, és adjon Aidának esélyt. :) Köszönöm a fejezet, nagyon jó volt olvasni, és izgatottan várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Jajjajajj, most picit összehúztam magam, mert ami azt illeti... hát, nem mondom, hogy mostantól végig gördülékenyen fognak menni Rafaellel, szóval most őt is féltem kicsit az agyon vágástól, meg magamat is. :D Két dolgot azt hiszem, elárulhatok, 1. keresni fogja Aidát a két ünnep között, 2. ami még nehézség lesz vele kapcsolatban, az már nem az az egy helyben toporgós dolog lesz, sőt, kicsit kiugrasztja majd a "nyulat a bokorból", vagy hogy is mondjam. Többet nem fecsegek el, de a lényeg: így a történet vége felé tartva lesz még egy-két bukkanó, de ezek kelleni fognak a végkifejlethez. Iszonyatosan és őszintén sajnálom, amiért Rafaelt nem tudom jobban bemutatni. Lesz még olyan rész, ahol többet beszél a maga negatív érzéseiről, gondjairól, de sajnos ő egy bizonyos szintig örökké zárt ajtó marad. Mint már említettem, őt egy bizonyos ember ihlette, és ő is örök rejtély számomra. Persze felruházhatnám Rafaelt fiktív tulajdonságokkal és általam megkomponált életúttal, de az nagyon nem lenne ugyanaz. Félő, hogy elrontanám a karaktert, és bukna a történet is. Azért remélem, így is élvezhető marad az írás. Úgy gondolom, a következő részek elég erősek lesznek, intenzív érzelmekkel és fejleményekkel, remélem, sikerül átadnom, amit szeretnék! Nagyon köszönöm a soraidat!Szeretnél kritikát írni?