Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.08.02 - 22:24 | 30: Próba | Regisztrált
Végre közelebb kerültek egymáshoz, és most úgy tűnik, minden rendben köztük. Kedves kis fejezet volt, és nagyon tetszik ez az "ismerkedős" szakasz, mert úgy viselkednek :D Azok az elpirulások, óvatos beszélgetések... Aztán pedig mikor kettesben lehettek, az ölelés... Áá, de aranyosak :D Na jó, kicsit most fáradt vagyok, így jön ez ki rajtam, sajnálom hogy nem tudok normálisabb véleményt összehozni :D De nekem is most nehezebb időszakom van, szóval jól esik olvasgatni a történetedet, úgy megszerettem az egész hangulatát és az Aida-Rafael párost :) Olvasom is a következőt :)

Szerző válasza: Jaj, annyira örülök, hogy aranyosnak találtad őket! :) Annak meg különösen, hogy nehezebb időszakodban jólesik olvasnod a történetemet, és hogy így megszeretted. Iszonyatosan sokat jelent! Remélem, hamarosan túl leszel a nehéz időszakon! Nagyon köszönöm a soraidat :)

2017.07.31 - 20:44 | 30: Próba | Regisztrált
Nagyon aranyos fejezet volt. :) Rafael kérdése, hogy van-e Aidának most barátja, annyira édes volt, és aztán ahogyan átölelte... Jaj, nagyon tetszett. :) Rafael most kifejezetten jó formáját hozta, és úgy örülök, mert Aida most boldog. :) És ez az utolsó mondat nagyon-nagyon édes, olyan jót mosolyogtam rajta. :) Nagyon feltöltött ez a fejezet, Aidával együtt izgultam, örültem, nagyon jól átadtad a helyzetet, és mivel a mai napom elég vacakul alakult, ezt külön is köszönöm Neked. :) Az előző fejezetnél már nem mertem megint írni, bár írtad, hogy jólesik, de azért az nem biztos, hogy nagy öröm, hogy meglátod, hogy új kritika jött, és már megint csak én jöttem vissza, szóval inkább elhalasztottam mostanra. Csak annyit szerettem volna hozzátenni még, és tudom, hogy ezt csak mondani könnyű, de ne izgulj, szerintem nagyon jó a történeted, és én nagyon örülök, hogy olvashatom, nem hiszem, hogy elrontanád. :) Kíváncsian és izgatottan várom a folytatást! :)

Szerző válasza: Valami van a levegőben, mert a párom és az anyukám is rossz passzban van, meg én is érzem. De örülök nagyon, hogy kicsit felvidítottam a vacak napodat. :) Egyébként pedig mindig nagyon nagy örömmel fogadom a soraidat, sosincs bennem olyan érzés, hogy "na, már megint csak Kia jött vissza", sőt! Szóval ettől ne félj :) Nagyon köszönöm a soraidat!Szeretnél kritikát írni?