Lélektánc kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.08.03 - 18:57 | 31: Lélektánc | Regisztrált
Azt hiszem, ezt a fejezetet úgy vigyorogtam végig, mintha kicsit ütődött lennék. :D Nagyon-nagyon szép volt, és olyan jó, hogy Aida ennyire boldog, tökéletesen adtad át az érzéseit, érezni véltem én is mindent. És Rafaelt is jó volt ilyennek látni, ilyen felszabadultnak és kedvesnek. Nagyon köszönöm, jó volt olvasni. :)

Szerző válasza: Ezt nagy örömmel olvasom :) Ez a rész nagyon közel áll hozzám, igyekeztem jól megírni. Valóban, itt most mindketten csak úgy sugároznak a boldogságtól. :) Köszönöm, hogy írtál!

2017.08.02 - 22:35 | 31: Lélektánc | Regisztrált
Nagyon jó! De rég hallottam ezt a számot. Eddig nem igazán fogott meg, de a párosukhoz nagyon illik. Hallgattam a dalt olvasás közben, és megtöltődött élettel az egész fejezet, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam. De abszolút beleéltem magam, mintha csak ott lettem volna, szóval csodás rész lett, tényleg :)

Szerző válasza: Mennyire örülök ennek! Ez a dal nagyon fontos számomra, és bennem is nagyon összeforrott Aida és Rafael párosával. Nagyon igyekeztem ebben a fejezetben átadni az érzéseket, mert ez a rész az egyik kedvencem. Örülök, hogy sikerült beleélned magad :) Köszönöm!Szeretnél kritikát írni?