Deres farkasai kritikái

Szeretnél kritikát írni?2017.10.02 - 20:47 | 8: Múltról, jövőről, mágiáról | Regisztrált
Szia! Nagyon tetszett a rész, olvasmányos volt, érdekes, izgalmas. Megint csak éltek a szereplők, és nem tudom eldönteni most már, hogy melyik történetet szeretem jobban. Az eredetit, vagy ezt.:) Üdv BaO2 Ui:: Bocsi a rövid kritikáért, hosszú napom volt.

Szerző válasza: Szia! Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet, és hogy izgalmasnak találtad. A véleményed többi részétől pedig azóta is fülig ér a szám, nagyon-nagyon hízelgő. :-D Köszönöm, hogy írtál. :-)

viktor
2017.10.01 - 14:26 | 8: Múltról, jövőről, mágiáról | Anonymus
Hát,nem tudom sajnáljam e Roslint,vagy inkább drukkoljak neki :) Igen igaz hogy aki Walder Frey közelében nőtt fel,sok mindenre felkészülhetett és megedződhetett. De együtt élni Arya Starkkal tényleg egy teljesen ismeretlen terep:) Jon és Catelyen lassan de biztosan haladnak afelé hogy eljussanak...nos valahova. Merthogy hova jutnak el ők ketten végül,egyenlőre nem látom Jon tűzbe nézésé eszembe juttatta vajon R'hllor,mit mit mutathat most Mellisandrnak vagy Thorosnak mikor a jövőbe néznek a lángokban? Hiszen sok minden változott,és még több dolog változhat. Főleg ha Catelyn elszánja magát és befejez azt a régi mesét. Úgy látom Catelni a házasság kérdésében valahol középúton van. Ha robb erre kéri elfogadná,de ha lenn rá bármi más mód hogy a békét is megkössék és Sansa házasságát is érvénytelenítsék,rögtön lecsapna rá

Szerző válasza: A drukkolásra nagy szüksége lesz. Északon nem egyszerű az élet, Arya nélkül se, vele meg aztán főleg nem. xD Jon és Catelyn... hát, ahhoz, hogy valami bensőségesebb viszony kialakuljon közöttük már túlságosan késő, de a régi ellenérzéseken talán sikerülhet túllépniük, és megtanulni, hogy bízhatnak egymásban nem csak most Robb kapcsán, mert épp közösek az érdekeik - mert mégiscsak egy család ők ketten... valahol. Melisandre gondban van, mert ő, ugye, beígérte Robb halálát (is). Ő esetleg magában elintézhetné annyival, hogy R'hllor máskánt döntött, és mégis élve kell neki Robb, de Stannisnak ezt nem lehet beadni. Az biztos, hogy mostanában rendesen összezavarják a látomásai. Thorosnak könnyebb, ő sosem gondolkodott olyan nagyban, mint Mel, nem is foglalkoztatja annyira, amit a lángok mutatnak. Köszönöm, hogy írtál véleményt. :-)Szeretnél kritikát írni?