Deres farkasai kritikái

Szeretnél kritikát írni?BaO2 álmos
2017.11.28 - 18:29 | 10: Sárkány farkasbőrben | Anonymus
SZELLEEEEM! =) =) Szóval először is szia! Nagyon tetszett ez a rész is. Imádom, ahogy írsz, még mindig. Jon nyugisan fogadta a hírt, Thorne még mindig seggfej, de legalább normálisabb seggfej. Ser Davos es Cat beszélgetését szerettem, jó volt olvasni Tormundról is. Várom a folytatást! Üdv BaO2 ui. : megkönnyeztem az Aemon mesteres részt :')

Szerző válasza: Vissza kellett találnia Jonhoz, a rémfarkasokra egyszerűen szükség van. :-))) Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet, főként annak, hogy az aemonos rész is. :-) Jont a jelenlegi állapotában nem sok dolog tudja meglepni vagy felzaklatni, és a visszaúton Deresbe lesz ideje elgondolkodni rajta (hogy eljusson ugyanoda, amit most mondott, mert végül is komolyan gondolta). Köszönöm, hogy hagytál véleményt. :-)

viktor
2017.11.23 - 18:06 | 10: Sárkány farkasbőrben | Anonymus
Senkinek nem fordult még meg a fejében hogy Stannist egyszerűen lehajítsák a Fal tetejéről?:) Történnek b"balesetek". "Véletlenül megcsúszott" mikor odafent volt és ennyi. az Őrség élete valamivel egyszerűbb lenne,Robb pedig biztos adna pár nagylelkű adományt:) Nem lepne meg ha Tormund direkt lenne várakozó állásponton hogy Robb és Stannis lerendezzék a maguk ügyét. Roselin és a hárfa..Hm érdekes lenne ha Jon megtanulna tőle játszani,hiszen az apjáról közismert volt hogy remekül játszott hárfán. A lángok szerint a Farkasok állják a Mások útját?::D Stannis tényleg a falra mászna ha ezt meghallaná:DD (bocs a hasonlatért,adta magát:D) Jon meglepően higgadtan fogadta a hírt hogy lett egy menyasszonya,bár láthatóan máshol jártak a gondolatai. Ha abból indulok ki hogy Ned és Catelyn az esküvőjük napján találkoztak először,az az egy tánc több mint amit a legtöbb hasonló pár elmondhat magáról,még ha egyikük nem is emlékszik rá Talán amit Aemon elmondott neki segít neki megbékélni,és elfogadni a Targaryan örökségét Mert a gondolataiból úgy tűnt,egy elég domináns része nagyon szeretné ezt elfelejteni,vagy legalábbis figyelmen kívül hagyni.

Szerző válasza: Valószínűleg de, és nem is egyszer. xD De mégiscsak ott van pár ezer katonája, és az nem jön rosszul. Hát igen, Tormund jó üzletet akar kötni. És ha esetleg szívesebben is tenné... ha nem is Robb-bal, de Jonnal, okosabbnak tartja kivárni. (És nemcsak ő.) Nem tudom, Jonnak lenne-e ideje kideríteni, örökölte-e a zenei vénát, de érdekes kísérlet lenne. Őt talán még Arya is önként meghallgatná. ^^
Jonnak azon a ponton szinte már mindegy volt. Zsúfolt napok állnak mögötte, és tényleg jobban foglalkoztatta a vadak ügye, meg Szellem és a saját származása, amiről beszélnie kellett Aemonnal. Bár változatlanul inkább Starknak tartja magát, a Targaryenséggel még nem tud (és nem is nagyon akar) mit kezdeni.
Köszönöm, hogy írtál. :-))
(Tetszett a falra mászó hasonlat. :-D)

2017.11.23 - 10:10 | 10: Sárkány farkasbőrben | Regisztrált
Imádom várom a kövi részt!

Szerző válasza: Ennek nagyon örülök. :-D Írás alatt van.Szeretnél kritikát írni?