Yuri on the Ice of Memories kritikái

Szeretnél kritikát írni?2018.01.01 - 01:40 | 5: A vacsora | Regisztrált
Privátban már ugye végigkommenteltem neked a ficet ahogy olvastam, szóval most így a végére érve ide is biggyesztek egy kommentet... hátha én leszek az első idén, aki ír neked. :3
Nekem nagyon tetszett ez a fic. Akármennyire is szereti egymást ez a kettő, mindketten nagyon makacsok, és ezek bizony dolgozniuk kell, hogy boldogok lehessenek egymással. Jó volt, hogy a komoly téma ellenére csempésztél bele egy kis humort is. ^^ Meg persze romantikát. ;) Azon pedig külön jót nevettem, hogy Yakov érkezését mindenki a világ végének tartja. xD Yurio egész végig nagyon aranyos volt (igen, képes vagyok rá ezt a szót használni... szerintem ez a világ vége inkább), hogy így aggódott Yuuriért és Viktorért is. Azért akármilyen morcos kiscica is, csak fontos neki az a kettő. A vége meg külön jó volt. :D Csak elfelejtettem megnézni tavaly azt a filmet, szóval a mai (? alvás előtt is ezt mondjuk, ha már elmúlt éjfél?) program lehet az lesz, hogy bepótolom. Csak úgy a hangulatért.
Várom a következő ficed is. ^^

2017.12.31 - 22:32 | 5: A vacsora | Regisztrált
Ahjajajaj! És végül vége lett ennek is.ˇ-ˇ Milyen kár...pedig nagyon imádtam! :D Isteni volt olvasni minden egyes percét! ( igen, pontosan, MINDEN percét ( ͡° ͜ʖ ͡°)) Örülök, hogy végül igazából minden jóra fordult és happy end-el végződött. Na de! Boldog új évet neked is! És így tovább, mint mindig! <3 Puszika~Szeretnél kritikát írni?