Salvador Benevolus kritikái

Szeretnél kritikát írni?Susanne
2018.06.19 - 20:04 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
AZTAJÓFITYFENE! Kezdjük az elején.
Szia! :) Kb már egy éve kerülgetem a történetet. Nem akartam elolvasni, mert a bevezető elsőre furcsának hatott, kilógott a szokásos kliséket tartalmazó történetek közül. Már számtalanszor átböngésztem a severitus történeteket, olvastam több írásod és nem találtam olyat, ami ne tetszett volna. De Salvadort továbbra is kerülgettem ("Majd ha be lesz fejezve..."). Tegnap megint feljöttem az oldalra és láttam, hogy csak te vagy fent, mint aktív felhasználó, hát rálestem a profilodra. Láttam a Salvadort, a Leot, de az előbbi megragadta a figyelmemet, és némi gondolkodás után belevágtam. Két napba telt mire elolvastam. Egyszerűen nem. Bírtam. Letenni. Olvastatta magát! Én is írok severitust, szoktad engedélyezni a fejezeteket, és bár jónak tartom a sajátom, de ha az jó, akkor ez egyenest zseniális. Eleinte zavart, hogy Harrynek nem igazán jut eszébe Ron és Hermione, de ez változott, aminek örülök. Ami hatalmas pozitívum számomra, hogy adtál okot Harrynek hisztisnek lenni. Idegesített, ahogyan a Főnix rendjében kiakadt, de ebben a történetben ahány alkalommal és hányszor sérült meg különböző módokon mind testileg mind lelkileg, úgy gondolom belefér a lobbanékony természet. Az is nagyon tetszik, hogy vannak utalások előre hátra, magyarázatok, de nem szájbarágósan. Pl amikor Perselus mint kígyó beszélt Harryvel ott én sejteni véltem, hogy ő az, de nem fogadtam volna rá. Aztán a Nyugtató főzet. Erős téma jól beágyazva. Figyelemre méltóan ültetted át a függőség problémáját a varázsvilágba. Éreztem benne egyfajta rejtett üzenetet, nem tudom direkt volt-e vagy sem, miszerint :Rossz, ne csináld!- röviden. Lényegében teljes mértékben kellemesen csalódtam, remélem érkezni fog folytatás, én mindenesetre raktam a kedvencek közé a történetet :) Köszönöm hogy az eddigieket olvashattam :)

Anna
2018.06.02 - 07:35 | 1: Bizalom | Anonymus
Imádom, légyszíes folytasd!! Kérlek :D

Elizabet
2018.05.05 - 23:40 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Nagyon szeretnék folytatást!!!!!!!!!!!!!! :)

Nobody1321
2018.04.29 - 07:51 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Imádtam az egész történtet. Kérlek, nagyon kérlek, folytatsd mert ennek nem lehet vége. Annyira különleges , szép, izgalmas, kreatív ez a történet hogy nem hagyhatod abba :) tetszett hogy Sirius végre rájött hogy Harry nem Henry és hogy próbálkozik. Teszik hogy Harry mindig galibába kerül, meg nagyon menő új ereje is bejön. Tetszik a történetben hogy végre Harry titkát többen is tudják. Nagyon kíváncsi vagyok hogy folytatod-e , de : nagyon jó lenne mert ez nem egy szokásos fanfic, ez valami sokkal különlegesebb, érdekesebb és kreatívabb. Nagy rajongója vagyok ennek a történetnek, sokszor fogom még olvasni..kérlek folytatsd

2018.04.27 - 09:25 | 40: 32. fejezet - Griandia | Regisztrált
Szia! Nem is tudom, hogy hol kezdjem! Imádtam minden sorát! Ez volt az első Severitus-os történetem, melyre abszolúte véletlen bukkantam rá (nem tudtam mit olvassak, aztán a kedvenc íróim kedvenc történetei közt kutakodtam egy kicsit). Nagyon tetszett, ahogy fejlődtek a karakterek és h folyton volt pörgés, mindig történt valami, egyszer sem laposodott el a történet. Szomorúan láttam, h egy ideje már nem frissítettél, remélem egyszer befejezed ezt a történetet, mert hihetetlenül jó! Nagyon várom már azt is, Darius mikor fog újra felbukkanni, láttam, h írtad milyen terveid vannak a karakterrel, remélem hamarosan felbukkan :D A Siriusos jelenetek voltak a kedvenceim, és ahogy a kapcsolatukat leírtad, ahogy Harry próbálkozik, meg ahogy Sirius is elvakultan küzdött a sasát hitében. Nagyon sajnáltam őket, de briliáns volt a veritas szérumos fejezet, szépen visszafelé sült el Harry terve. Tényleg bízom benne, h folytatod előbb utóbb a történetet, mert nagyon nagy kár lenne érte parlagon hagyni! Abszolúte megy a kedvencek közé! Köszönöm, h olvashattam és sok reménnyel várom, h egyszer meglássam h "befejezett". :)

Fantasia
2018.04.12 - 20:55 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Anya-fia veszekedés. Ezek után akad még nagyi-unoka veszekedés is?

geminia
2018.03.27 - 11:52 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Szia. Csak annyit hogy imádom!!! Ha ki fognék egy aranyhalat, az egyik kívánságom ez lenne. Légyszi halacska vedd rá valahogy Lilyanjudyth-ot hogy folytassa a salvadort!!! :D :D

v
2018.01.26 - 02:57 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Így elkezdem olvasni... csak úgy peregnek a fejezetek... aztán egyszer csak vége.... nézem a lap alján a fejezet címét.. nincs ott a nyilacska... nincs több fejezet... nincsen... segítesz? :) kérlek?

History
2018.01.22 - 16:53 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Szia! Nagyon tetszik ez a történet, Harry nagyon aranyos benne

2017.04.26 - 13:50 | 40: 32. fejezet - Griandia | Regisztrált
Huh, ismét elolvastam az elejétől kezdve, és még mindig nagyon szeretem. Már alig várom, hogy kiderüljön, hogy mi fog ezek után történni. :)
Remélem, nem hagyod abba ennek a történetnek az írását; mert egyrészt nagyon szeretem; másrészt nagyon jól írsz.
Ami feltűnt viszont, hogy Piton mennyire követelőző tud lenni Harryvel kapcsolatban. Mindig elvárja, hogy megkeresse bármi problémája van; de például most is, mikor Siriust felhozta, hogy vele álmodik, egyből rátámad, hogy még mit nem mondott el. Ezek után nem csodálom, hogy Harry nem akar semmiről beszélni. Persze ő is teljesen érthető, igazából mindketten, de nekem Piton viselkedése ezzel kapcsolatban nagyon furcsa. Ha hagyná, hogy Harry elmondja, amit akar; és bevetné mondjuk a mardekáros oldalát és nyugodt maradna, akkor talán nem lenne ilyen gond közöttük.
Aztán lehet én értem félre, de ott egye a fene. :D Már alig várom, hogy folytasd a történetet.
Kitartást kívánok, és csak ügyesen a továbbiakban.

Üdv: Denem :)

2017.01.22 - 14:47 | 40: 32. fejezet - Griandia | Regisztrált
Egybe olvastam el az eddigi fejezeteket, és nagyon tetszik. Harry nagyon aranyos ahogy próbál hozzászokni, hogy egy másik világban van és hogy Piton az apja, főleg mikor ilyen megszólalásai vannak mint itt a végén. :3 Piton is nagyon szimpatikus, ahogy apáskodik Harry felett. Kíváncsian várom, mi minden derül még ki a múltból és hogy alakul kettejük kapcsolata :D ui: Harry kék nyakláncot kapott, ebben a fejezetben viszont pirosat írtál, ami ugyebár Henry-é volt és összetört. Remélem hamarosan hozol új fejezetet :)

Szerző válasza: Örülök neki, hogy ennyire kitartó voltál. :-D Vagy inkább szerencsés, hogy elolvashattad egyben az eddigieket, és nem kell annyit várnod, mire odajutok, hogy frissítek... Azért szegény Piton néha tuti átesik az OCC túloldalára, de azért remélem, még oké volt.. :-) Mielőtt frissítek, mindig elolvasom a teljes történetet, nem tudom, hogy sikerült más színű időnyerőt írnom. -.- Nézni szoktam hozzá a vázlatfüzetet, gondolom, azt írtam hozzá, ami még ott volt... no comment. Ezer köszönet, hogy jelezted - ebből is lesz nem sokára frissítés, és megint elolvasom az egészet, majd akkor jól megnézem, milyen színeket írtam. ^^"

Anatia
2016.10.15 - 20:06 | 23: 20. fejezet - A fájdalom tesz azzá, akik vagyunk | Anonymus
Hehehe, Hoppá, bizony:D Ez egy nagyon jópofa jelenet, és a fejezet is a kedvencem az eddigiek közül, azt hiszem. Nagyon izgalmas volt, és élveztem Harry hősiességét. :)

Szerző válasza: Pedig ezt még nem is terveztem izgalmas fejezetnek, mi lesz arról a véleményed, amit annak tartok? :-D Örülök, hogy a kedvenceddé vált. :-)

Evelyn
2016.08.23 - 18:35 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Mikor folytatod?????????????

2016.01.13 - 22:17 | 40: 32. fejezet - Griandia | Regisztrált
Szio, ismét/újra:) Vitathatatlan tény, hogy ez a kedvenc severitus történetem, sőt, az, amit sok évvel ezelőtt kis dossziékban kinyomtatva (nem terjesztettem :D) hurcoltam magammal, mert nem bírtam leszakadni róla. Most ismét újraolvastam a sztorit, 5-6-7...sokadjára, és még mimdig ugyanaz a vélemenyem. Furcsa, hogy mennyit változik az ember belelátása és kepzelőereje, de a tény az tény: x évvel ezelőtt is jó ízlésem volt :D úgyhogy köszönöm szépen! *nem célozgat a befejezésre, várja türelemmel*

Juliette (lusta bejelentkezni)
2015.10.24 - 08:25 | 40: 32. fejezet - Griandia | Anonymus
Szia! Annyira imádom a történeteidet,már másodszor olvasom ezt is igazán várom a folytatást. Remélem tényleg lesz neki. A karakterek igazán jól kidolgozottak és látható a fejlődésük is. A történetben lévő csavarok, meg egyszerűen felejthetetlenek. Az elején kicsit zavart Piton frázisa "Már épp javasolni akartam" több fejezeten keresztül,de még ez is belefért, mert életszerű lett tőle a fejezet. Csak ismételni tudom magam, várom a folytatást és kitartást neked!

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?