Hagyaték kritikái

Szeretnél kritikát írni?Ayomu
2014.08.06 - 19:43 | 6: Egy öregember dolgai | Anonymus
Köszi jó kis történet volt bár sajnálom szegény Nevillet, kár hogy nem lesz folytatás de így is jó volt :)

Lily Piton
2013.12.11 - 21:55 | 6: Egy öregember dolgai | Anonymus
Imádtam olvasni :) Nagyon jól van megírva az egész, nekem nagyon tetszett. Még sok ilyet :Đ

2010.09.11 - 12:51 | 6: Egy öregember dolgai | Regisztrált
Huh, most sikerült végeznem az egésszel, addig nem akartam kritikát írni. Nagyon tetszett, Pitont mindig imádtam, Harryt kevésbé, de ahogy küzdöttek a szerelmükért.....ahh...az erotikus jelenetek is teljesen jók, kíváncsi lennék, honnan van az ihlet:) Én is próbálkoztam már ilyesmivel, de rájöttem, hogy ezt egyszerűen nem lehet úgy megírni, mintha egy férfi és egy nő lenne együtt!

2009.12.10 - 20:40 | 6: Egy öregember dolgai | Regisztrált
Nos, elolvastam, mivel megláttam rajta a vége feliratot. :) Vegyes érzéseim vannak vele szemben, valahogy számomra nem túl igazságos, hogy Neville feláldozta magát, még ha meg is értem az indokait. Sajnálom szegényt. :( Dumbli végső ajándéka jól jött Harryéknek, remélhetőleg jól fogják felhasználni. Összességében véve tetszett az írás, köszönöm, hogy olvashattam. :)

2009.12.06 - 22:25 | 6: Egy öregember dolgai | Regisztrált
No, elértem a végére...Megmondom őszintén egy kicsit fájt, hogy pont Neville-t áldoztad fel...Lehetett volna egy névtelen valaki a Mungóból...Azonban ha az indokokat nézzük, no meg a jóslatot, plusz azt, hogy Neville is így látta helyesnek, akkor megértem, hogy így tettél. Ő most már ott van a családjával, nincsen többé egyedül, és Harry is Perselus mellett lehet. Örülök, hogy végülis jól zárult a történet, a végén a szellemek megjelenésén elmosolyodtam. :) Eget azért elárulhatnál: Ki állt Dumbledore mellett, aki a kardra támaszkodott? :) Lehet, hogy már késő van, és nem figyeltem eléggé, és szerepelt már valamelyik fejezetben, de most nem tudom hova tenni. :) Jó volt ez a történet, nem tudom miért nem szeretted! Na sebaj, majd mi, olvasók segítünk, hogy több önbizalommal alkossál! :) Gratulálok hozzá, és lesem majd a következő Snarryt is! Na és persze várom ám Leót is!! :))

2009.12.06 - 21:56 | 5: Küzdeni érte, a végsőkig | Regisztrált
Igen, még mindig itt vagyok. :) Gondoltam csak belekukkantok a folytatásba, és végül itt ragadtam, nem tudtam abbahagyni az olvasást. Azt hiszem ez a fejezet sikerült talán a legszebbre az eddigiek közül! Amikor Piton azt mondta Harrynek: "Küzdeni fogok érted a végsőkig" - hát aaaawh! Az a jelenet csodás volt! Jajj, viszont a vége...Pedig már minden olyan jól alakult...Azt hiszem, nem várok holnapig az utolsó fejezettel, muszáj elolvasnom, hogy mi lesz velük! Bízom benned, és a jó végben! :))

2009.12.06 - 21:13 | 4: Két hét nagyon kevés idő | Regisztrált
Hehe, megint egy gonosz kis függővég, szegény többiek, akik úgy olvasták, hogy még nem volt befejezett...el tudom képzelni, milyen idegesítő lehetett. :) Nos, ez a fejezet is bővelkedett izgalmakban, de főleg Harry és Piton között sütött a levegő, és nem, ezek után sem menekülök, jó volt! :)) Sajnos most megint be kell fejeznem az olvasást, holnap innen folytatom! :)

2009.12.06 - 20:34 | 3: A Nagytanács döntése | Regisztrált
Jöttem, és folytattam az olvasást! Hát hűűűű, ez a fejezet aztán nagyon ott volt! Az eleje forró volt, bár már Piton viselkedésével sejtetted az olvasóval, hogy valami rossz készül, de próbáltad elterelni a figyelmet azzal, hogy összejönnek, együtt vannak. Aztán meg jött a bumm. Végig izgultam Harryért, és most külön örülök neki, hogy nem kell függővéggel számolnom, hanem tudok menni a következő részre! :) Jajj, ez a két hét...De bízom benned, hogy Pitonék sikerrel járnak! Óh, és a cím is értelmet nyert, gratulálok a fantáziádhoz, tök jókat tudsz kitalálni! :) Megyek tovább! :)

2009.12.06 - 18:03 | 2: Sejtelmek | Regisztrált
Ajjj, nagyon féltem Harryt...Izgalmas volt ez a fejezet is, akinek pedig külön örültem: Neville, mégpedig azért, mert nem az az esetlen figura, hanem komolyabb, okosabb. :) Nem tudom mi lehet az a különös kék fény, ami Harryből távozik olykor-olykor, de valami rosszat sejtek...Nagyon rosszat...Most egy kicsit fel kell fügesztenem az olvasást, de később folytatom mindenképpen! :) Nem tudom miért érzed úgy, hogy rosszul sikerült a történet, hidd el, hogy éppen az ellenkezője! :)

2009.12.06 - 17:52 | 1: Szorult helyzetben | Regisztrált
Szia Lily! :) Láttam, hogy kitetted a "Vége" címszót, így ahogy ígértem, rá is vetettem magamat a történetre. :) Az első fejezet kellőképpen felcsigázóra sikerült! Az ötlet, miszerint zárjuk be Harryt és Pitont együtt, nem újkeletű, de maga a helyszín, hogy mindez a Titkok kamrájában történjen, ad neki egy másfajta ízt. :) Tetszett az indítás, nagyon is, szóval olvasom tovább! :)

bogyó
2009.12.06 - 13:03 | 1: Szorult helyzetben | Anonymus
szia! örülök, h befejezted. már nagyon vártam és kíváncsi voltam, milyen megoldást találsz számukra. sikerült igazán meglepned és valljuk be kissé elszomorítani is. a vége felé úgy éreztem, nem különösebben szeretted már írni ezt a történetet, de ha nem így van, kérlek cáfolj meg:) kíváncsi vagyon, melyik történetedből frissítesz legközelebb, remélem a SB kerül sorra. már nagyon türelmetlen vagyok. zárásként még annyit, h nagyon szerettem olvasni ezt a ficcedet is és valószínűleg még sokszor el is fogom:) összességében szuper lett és köszönöm neked, h velünk is megosztottad. a következő kritikáig és frissig is maradok hű olvasód:)) puszi: bogyó

Vera
2009.12.04 - 20:52 | 1: Szorult helyzetben | Anonymus
Szia! Látom, már befejezted, ez szupi, én az első fejezetet olvastam még csak. Nagyon tetszik és azonnal olvasom is tovább; egyetlen apró hibát találtam: Hermionét többször Mrs Grangerként és nem Mrs Weasleyként írtad. De amúgy nagyon szupiiii, kiváncsi vagyok mi a végkifejlet. :D

PerselusLucius
2009.12.04 - 16:26 | 6: Egy öregember dolgai | Anonymus
hűűű nem semmi, bár reméltem hogy magát az esküvőt is olvashatjuk, nah mindegy imádni való feji volt, és a történet is azáltal, hogy szomorú volt, de mégis boldog volt a vég. azt sajnálom csak, hogy nálunk ilyet nem lehet megtenni. ez elborzasztó. de persze örülök annak, hogy nekik sikerült, sztem megérdemelték egymást. " ami igazán megdöbbentette Perselust. hiszen remek bájitalmester lehetett volna ( szerintem ez a két mondat lehet egy is ) "... eltávolodva a férfitől.Ki volt az, aki...?" (hiányzik egy - jel ) és Nev egy pozitív csalódás volt nekem ebben a töriben, köszönöm, és gratulálok hozzá :)

PerselusLucius
2009.12.04 - 16:05 | 5: Küzdeni érte, a végsőkig | Anonymus
hűűű, most komolyan megijesztettél, de nagyon remélem hogy nem lesz semmi baj, és Perselus talál megoldást. olyan nincs hogy ne legyen valahogy! ezt nem teheted :) "Perselus mindent elmesélt a Hagyatéktól kezdve a fura lényeK (lényeg-et irtál ) megjelenéséig" és "Küzdeni fogod (fogok) érted a végsőkig"

PerselusLucius
2009.12.04 - 15:42 | 4: Két hét nagyon kevés idő | Anonymus
erotikus volt nagyon, azzal nincs is gond, csak néhány helyesírási hibát találtam: "...ugyanolyan sóvárogva vetette rá magát Pitonbra, (akinek szerintem ez a szó hiányzik) más reggel óta nem adott egy csókot sem" "Perselus folytatta a fiatal férfi nyakÁNAK kényeztetését." "...majd pedig szájába vette Perselust..." ez olan furán hangzik, mintha egy nyalókáról vagy gumicukorról lenne szó. én nevettem rajta :) "-Jól vagy?- kérdezte suttogta (suttogva, nem?) egy idő után ( szerintem ez kimaradt) Perselus" de ettől függetlenül nagyon tetszett, jó rész volt, de sztem Potter kissé hamar leleplezte magát :)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?