Adriana gyűrűje kritikái

Szeretnél kritikát írni?Éva
2018.11.17 - 20:35 | 1: Találkozás | Anonymus
Hali, ugye folytatod, nagyon várom, fordulatos, eredeti sztory, köszi

Dorci
2018.08.04 - 23:29 | 10: Sectumsempra | Anonymus
Szia! már sokadszor olvasom a történetet, hátha egyszer csak jön egy új rész... Ronon nem lepődök meg, az apa-fiú kapcsolatnál viszont nekem gyanús Ignatius... lehet, hogy neki van köze a dologhoz? Remélem fogod folytatni, mert nagyon tetszik a történet! :)

2017.05.21 - 16:08 | 10: Sectumsempra | Regisztrált
Nem olyan rég találtam a történetre, és egyben elolvastam az egészet. Nagyon tetszett, fordulatos, élvezhető.
Vicces, mikor az elején Harry azt hiszi, hogy csak képzelődik, miközben ott van Piton. Tetszett a felvezetés és a további részek. Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehetséges, hogy Piton Harry apja, miközben nem volt együtt Lilyvel, illetve mi az, amit Voldemort tudott, de ők nem.
Már alig várom, hogy folytasd a történetet a Salvadorral együtt. :) Kitartást, és minde jót kívánok neked.

Üdv: Denem

2017.03.16 - 15:13 | 10: Sectumsempra | Regisztrált
Vagy mesterséges megtermékenyítés, vagy ..de majd kiderül.

2017.03.07 - 15:27 | 3: Sötét varázslatok kivédése | Regisztrált
Hm... Azt hittem, Lily gyűrűje, és azért ismerős Harrynek. Amúgy Szervusz! Olvaslak ám, csak kommentelni nem szeretek telefonról, ezért nem mindig írok, amiért ne haragudj! Kicsit hiányolom Pitonból a frappáns, gazdag szókincsű cinikus megjegyzéseket, de a történet ettől függetlenül elég érdekes, szóval tuti, hogy végig fogom olvasni. Üdv: Ana

Anatia
2017.03.06 - 20:32 | 1: Találkozás | Anonymus
szia! Érdekesen indul a történet, kíváncsi vagyok, mi az oka a könyvtárban történteknek. Bár rokonságra gyanakszom. :D

mei
2017.03.06 - 13:18 | 10: Sectumsempra | Anonymus
Szia! Érdekes fejezet volt. Harry és Piton kapcsolata elég szépen átalakult, Harry ténylegesen számíthat a férfire. Ron viselkedése viszont, meglehetősen nem baráthoz illő. Egy barát nem akar rosszat az állítólagos legjobb barátjának, de úgy tűnik, hogy Ront nem érdekli, hogy Harry egész eddigi életében nem volt egyetlen felnőtt sem, aki betöltötte volna a gondviselő szerepét, aki vigyázott volna rá, figyelt volna a jólétére, aki őt Harryt akarta volna, nem pedig a kis hőst, és most úgy tűnik, hogy Ron akkor lenne boldog, ha Harry újra egyedül maradna, ha nem lenne ott neki Piton, egy apa, akivel beszélhet, aki meghallgatja, aki megvédi, vigyáz rá és aki tanácsokkal láthatja el. Az ilyen ember nem barát. Nem kell Ronnak szeretnie a férfit, de el kéne fogadnia, hogy a barátjának ez a férfi lett az apja. De nem, ennyi árulás után én Harry helyében többet nem bocsájtanék meg Ronnak. Draco viselkedése fura volt, először szemétkedik bájitaltan órán, elveszi Harry könyvét, aztán mikor a mosdóban találkoznak azt hiszi, hogy Harry követi őt és egy olyan átkot mond ki rá, amiről fogalma sincs, aztán amikor látja, hogy milyen hatása van az átoknak, gyorsan odarohan és bocsánatot kér, Harry kérésére pedig elrohan Pitonért, aki segít a fiúnak és elviszi a gyengélkedőre. Kíváncsi vagyok, hogy miért sírt Draco. Érdekes volt látni a változást rajta, amikor látta, hogy mit tett a másik fiúval, talán elgondolkozik a dolgon és rájön, hogy nem kéne ennyire ellenségesnek lennie Harryvel. A gyengélkedőn talált eredmény pedig igen érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy mégis, hogy a fenébe lehet Piton valóban Harry apja, ha nem volt szexuális kapcsolata Lilyvel és nem modósították a férfi elméjét és Harryn sincs semmi olyan bűbáj ami megváltoztatná a külsejét. Ez mégis hogy a fenébe lehetséges? Ez egy igen érdekes fordulat, aminek Ron még inkább nem fog örülni. Viszont úgy tűnik, hogy Harryt nem rázta meg a dolog, sőt a végén még ő volt az aki képes volt elérni, hogy Pitonból végre kicsaljon egy mosolyt :) Szeretem ezt a történetet :) Köszönöm a friss fejezetet, Élmény volt, mint mindig :D Kíváncsi várom a folytatást, ahogy a többinek is :)

Emike
2017.03.06 - 06:50 | 10: Sectumsempra | Anonymus
Ez Ron hibŕja -Drŕcoval egy kutya - ŕrtanak Harrynek -- vajon ŕtgondoljŕk? - habŕr Dracoval elfog beszélgetni Piton! Ron semmit se fog észre venni!

2017.03.05 - 22:13 | 10: Sectumsempra | Regisztrált
Ron nem változik, igaz? Miért is fogadná el, hogy Harrynek is van valakije, aki szereti és gondoskodik róla? Barát az ilyen? Köszönöm a frisst, élmény volt!

Egér
2017.03.05 - 21:04 | 10: Sectumsempra | Anonymus
Még mindig nehezen hiszem el,hogy itt vagy és folytatod a történeteket! - de örülök neked! - Ron sajnos éléggé durva, sajnálja,hogy Harrynek lett egy olyan apja akire hallgat és akivel beszélgetni is tud és akitől elfogad védelmet? - Draco meg Draco - sajna gonoszság a vérében van... kíváncsian várom mi fog még történni velük!

2017.01.13 - 00:44 | 1: Találkozás | Regisztrált
ééééés az előző kritikát az utolsó fejezethez akartam írni, de lehet nem éjszaka kéne hulla fáradtan ilyeneket xD

Szerző válasza: Semmi gond, én ilyenkor csak örülök, hogy írtál. ^^

2017.01.13 - 00:42 | 1: Találkozás | Regisztrált
Igazából sokáig kerülgettem ezt a történetet mert az van az elején, hogy Piton meghalt... de az elmúlt 2-3 órában rászántam magam az elolvasására és már sokkal előbb kellett volna :D nagyon tetszik :D Remélem hamar lesz folytatás :D

Szerző válasza: Pedig ha jobban megnézed, akkor láthatod a szereplők között, hogy Piton főszereplőként van feltüntetve. :D Amúgy nem az a típus vagyok, aki rögtön "meghalasztja" már az elején Pitont, és egyáltalán nem szerepel. ^^ Na de örülök, hogy tetszik. :-)

Egér
2017.01.06 - 19:32 | 9: A hősnek kijáró tisztelet | Anonymus
Ignacius nagyon gonosz - Piton fiának fogadta Harryt ,ez semmit se jelent neki? - hiszen ők lennének a családja!? - az tetszett,hogy a türelmes Dumbledore is kitiltotta az irodájából és most Piton is a lakosztályából - de mi lesz majd a bájital órákon ott szekálhatja kedvére Harryt?

Szerző válasza: Csak olyan gonosz, amilyen egy Piton lehet, ha utál valakit... Amúgy pont a véget jelenti neki. :D Azért balhézik ennyit, nem akarta, hogy Harryhez bármi köze is legyen. A bájitalórák majd egy külön történet lesz. :D

Brigi
2017.01.06 - 02:58 | 9: A hősnek kijáró tisztelet | Anonymus
Szia! Egy pár napja miattad fekszem le hajnal fél 4-kor, de abszolút megéri! Nagyon tetszik eddig a történet! Remélem hamar folytatod, és nem fogod abba hagyni! Kevés dolog van, amit jobban utálok mint amikor egy számomra nagyon érdekes történetet félbe hagynak! Engem az érdekel, hogy miért ezt a címet adtad a történetnek? Hiszen eddig csak egy kis részben említetted meg Adriana-t és a gyűrűt!? Gondolom később lesz még róluk szó!? További sok sikert kívánok az íráshoz! Csak így tovább! :)

Szerző válasza: Hellóka. :-) Csak remélem, hogy nem vizsgaidőszakban vagy, és emiatt nem sikerül a vizsgád... vagy a munkába indulva elalszol... :D Nah de remélem, nem. :-) Igen, most azért hamarabb folytatom (írtam is a ficblogban), mint legutóbb...
A cím az, ami a lényeg. A történet lényege. :-) Mert minden okkal van, tulajdonképpen ez az oka annak is, hogy Harry kezdetektől látja Pitont. Köszönöm, hogy írtál. ^^

2017.01.03 - 21:06 | 9: A hősnek kijáró tisztelet | Regisztrált
Haha, sikerült, eljutottam idáig! Imádom őket még mindig, de ahogy elnézem, újra kell olvassam mert eléggé hát nos... fonalat veszítettem.:D Piton apja seggfej xD Köszi szépen, aztán majd írok rendeset ha újra végigolvastam;)

Szerző válasza: "Piton apja seggfej xD" - bírom a mondataidat. :D Amúgy nem csodálom, ha elvesztette a fonalat, ebben meg kb. nem történt semmi sem. :-)

[Előző] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [Következő]

Szeretnél kritikát írni?