Töviscsokor írta: Hiriajuu

[Kritikák - 5]

+++ betűméret ---
<< >>


Hanyatt


*****


Hanyatt (határozószó)
1. Háton fekvő testhelyzetben. Ember vagy állat a hátára fordulva, a hátán alátámasztva fekszik.

Azt mondják, akik mindent jobban akarnak tudni, hogy a misszionárius póz unalmas és kommersz, és keresni kell az extrémebb helyzeteket és kalandokat, ha igazán élni akarod az életet.

Joel speciel a fél életét kalandkereséssel töltötte, és amúgy is az élete úgy egészében véve sosem volt unalmas, úgyhogy úgy vélte, megengedheti magának, hogy szeressen egy ilyen unalmasnak titulált pózt.
Szeretett alul lenni, hanyatt feküdni és csak átadni magát az érzésnek és a másiknak. Szerette látni a másik arcát közben. Néha.
Kiváltság volt ez a pozitúra, mindkét fél részéről. A másik fél részéről azért, mert a legtöbbeket nem érdekelte, hogy Joel hogy érzi magát. Csilingelő aranyakkal megvették a testét pár órára, a saját gyönyörük izgatta őket, nem a kurvájuk arca.
De Joel pont ugyanezért nem bánta, hogy nem láthatja őket. Nem volt kíváncsi a fejükre, csak a pénzükre. És pont ugyanezért volt kiváltság, ha valakinek nem fordított hátat szexhez.

Hátat fordítani kiszolgáltatottságot jelentett, de hanyatt feküdni, az odaadást. Egy ideig nem tudta a különbséget, vagyis nem tudta, hogy van különbség a kettő között. Pedig volt, és erre Jin Jeong tanította meg.
Vele értette meg, hogy akinek hanyatt feküdt, önként és dalolva, az birtokolhatta őt úgy, ahogy hátulról sose tehette volna. Lassú, lehetetlenül mély csókokkal, a bőrébe karcoló harapásokkal, a nyögéseire felvillanó vigyorokkal és elégedetten csillogó éjsötét szemekkel, amiket mind látott, ahogy kéjtől ködös tekintettel feküdt a rá nehezedő, nekifeszülő test alatt.

Voltak Jin után mások is persze, akiknek hanyatt feküdt. De hiába voltak akármilyen jók, Joel valahogy mindig kereste a koromszín, göndörödő tincseket a szőkék és barnák helyett, a ragadozóvigyort a kedveskedő mosoly helyett, a rémítő mintákkal televarrt testet a csupasz bőr helyett. Kereste a szemükben a hidegen lángoló gyűlöletet, az ellenkezést nem tűrő elszántságot, a mániákussággal határos birtoklási vágyat. Nem találta.
Nem is baj talán.
Hiszen még azt se merte volna magának bevallani, hogy miért kereste mindezt egyáltalán.
VÉGE

Hétfő van, tehát Tövis-nap van, tehát itt az újabb egyperces. Írjatok kritikát, jövő héten jön új rész. :)


<< >>

Kritika küldése
Név:
Kritika:
Mennyi háromszor
három kisbetűvel
(robotszűrés)